Kazaň – Novosibirsk 0:2 (kon.) | Čerepovec – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Magnitogorsk 3:2 (kon.)
N.Novgorod – Minsk 4:0 (kon.) | Petrohrad – Spartak Moskva 1:2 (po pr.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Čtvrtek 04.11.2021, 15:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:59 Denis ZERNOV - 3:2
     
    43:59
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté dramatizují zápas! Nikita Korosteljov nahodil ze středního pásma puk na Edwarda Pasquala, kterému kotouč vypadl. Následně se k němu dostal DENIS ZERNOV, který jej z nevýhodného úhlu nahazoval před branku, kde se od brusle Alexandra Polunina odrazil za záda domácího brankáře. Bez asistence.
    31:21 Semjon KOŠELEV - 3:1
     
    31:21
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté snižují vedení Jaroslavle! Edward Pasquale vyrazil pokus Alexeje Makljukova na hůl Arťoma Zemčonoka, který se rozhlédl a následně poslal puk do mezikruží, odkud jej do prázdné brány doklepl SEMJON KOŠELEV. Asistence: Arťom Zemčonok a Alexej Makljukov.
    26:00 Alexandr POLUNIN - 3:0
     
    26:00
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají třetí branku! Jegor Korškov dobře zabojoval za bránou soupeře, když se následně dostal do výhodné pozice, ze které poslal kotouč před bránu. Tam se kotouč příhodně odrazil na hůl ALEXANDRA POLUNINA, jenž kotouč doklepl do prázdné brány. Asistence: Jegor Korškov.
    23:26 Reid BOUCHER - 2:0
     
    23:26
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí střílí druhou branku! REID BOUCHER si převzal kotouč, dostal se na pravý kruh, odkud byla jeho střela ze zápěstí naprosto přesná. Asistence: Arťom Anisimov a Jegor Averin.
    18:13 Arťom ANISIMOV - 1:0
     
    18:13
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku! ARŤOM ANISIMOV si vyměnil puk s Alexejem Marčenkem, když si následně domácí útočník rychle přehodil puk na forhend a následně zamířil přesně k zadní tyči. Asistence: Alexej Marčenko.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 19. A. Anisimov (A. Marčenko), 24. Boucher (A. Anisimov, J. Averin), 26. Polunin (Korškov) – 32. S. Košelev (Currie, Zemčonok), 44. Zernov


    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (D. Isajev) – A. Marčenko (C), Rafikov, Jelesin, Misjul, Čerepanov, M. Osipov – J. Averin (A), A. Anisimov (A), Boucher – Korškov, Kraskovskij, Polunin – Kajumov, Georgij Ivanov, Denis Alexejev – P. Kudrjavcev, Arťom Iljenko, M. Beljajev – Berjozkin.
    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (26. Zagidulin) – J. Jakovlev (C), Zemčonok, Makljukov, Hultström, Pašnin (A), Minulin, I. Nikolajev – Čibisov, Currie (A), S. Košelev – Leipsic, Maillet, Nikoncev – Korosteljov, Zernov, M. Karpov – Ruděnkov, Korobkin, Akolzin – Potěchin.

    Rozhodčí: Kulakov, Morozov – Lazarev, Šalagin

    Diváci: 2 230
    bahis siteleri