Edmonton – Nashville 5:2 (kon.) | Chicago – Carolina 3:4 (kon.) | Colorado – Columbus 4:5 (po pr.)
Los Angeles – St. Louis 3:2 (3:2 po s.n.)
po prodl.
Colorado Avalanche
4:5 (0:0, 2:1, 2:3 - 0:1)
Columbus Blue Jackets
Čtvrtek 04.11.2021, 02:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:12 Jake BEAN - 4:5
     
    61:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté si přeci jen odvážejí vítězství! Jakub Voráček se zbavil obránce a naservíroval přesnou přihrávku na hůl JACKA BEANA, který přesnou střelou rozhoduje dnešní duel. Asistence: Jakub Voráček a Cole Sillinger.
    59:08 Bowen BYRAM - 4:4
     
    59:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! BOWEN BYRAM dostal nabito a tvrdou ranou od modré čáry srovnává těsně před koncem třetí třetiny stav utkání! Asistence: Nathan Mackinnona a Gabriel Landeskog.
    56:34 J. T. Compher - 3:4
     
    56:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Nahození Bowena Byrama tečoval před Korpisalem J.T. COMPHER a už je to pouze o gól! Asistence: Bowen Byram a Nazem Kadri.
    48:56 Boone JENNER - 2:4
     
    48:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets odskakují na rozdíl dvou branek! Autorem čtvrté branky hostů je kapitán BOONE JENNER, kterého první ránu dokázal Johansson ještě vyrazit, následnou dorážku si ale nešťastně domácí brankář srazil za svá záda. Asistence: Gustav Nyquist a Oliver Bjorkstrand.
    44:26 Cole SILLINGER - 2:3
     
    44:26
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté obracejí stav! Přečíslení dva na jednoho vyřešil skvěle Gabriel Carlsson, který parádní přihrávkou našel přesnou hůl COLEA SILLINGERA, který obrací během otáčí stav utkání! Asistence: Gabriel Carlsson a Patrik Laine.
    41:13 Cole SILLINGER - 2:2
     
    41:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno! Jakub Voráček bez rozmýšlení nahodil zpět kotouč před domácí branku, kde si ho našel COLE SILLINGER, který svoji druhou brankou v kariéře NHL srovnává stav zápasu. Asistence: Jakub Voráček a Patrik Laine.
    36:55 Jake BEAN - 2:1
     
    36:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    Máme sníženo! Střelu JACKA BEANA ještě tečoval před Johanssonem Eric Johnson. Domácí gólman již na nečekanou teč nedokázal zareagovat a rázem to je pouze o gól. Asistence: Oliver Bjorkstrand a Andrew Peeke.
    32:24 Bowen BYRAM - 2:0
     
    32:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují vedení! Skvěle vyřešila přečíslení dvojice Nazem Kadri a BOWEN BYRAM. Druhý jmenovaný přesný zakončení navyšuje vedení domácího celku. Asistence: Nazem Kadri a Gabriel Landeskog.
    20:32 Logan O'CONNOR - 1:0
     
    20:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Ke střele se dostal v útočné třetině LOGAN O'CONNOR, který přesnou ranou otevírá skóre dnešního duelu. Asistence Nazem Kadri a Gabriel Landeskog.

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 21. L. O'Connor (Kadri, Landeskog), 33. Byram (Kadri, Landeskog), 57. Compher (Byram, Kadri), 60. Byram (MacKinnon, Landeskog) – 37. Bean (O. Bjorkstrand, Peeke), 42. Sillinger (J. Voráček, Laine), 45. Sillinger (G. Carlsson, Laine), 49. Jenner (Nyquist, O. Bjorkstrand), 62. Bean (J. Voráček, Sillinger)


    Colorado Avalanche: J. Johansson (Kuemper) – Girard, Byram, E. Johnson (A), J. Johnson, R. Murray, MacDermid – Compher, MacKinnon (A), Landeskog (C) – L. O'Connor, Kadri, Ranta – Helm, Jost, M. Kaut – J. MacDonald, Jayson Megna, Kiefer Sherwood.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – Bean, Werenski (A), Gavrikov, Bayreuther, G. Carlsson, Peeke – J. Voráček, Jenner, Laine – O. Bjorkstrand, Sillinger, Nyquist (A) – Činachov, Roslovic, Hofmann – Texier, Kuraly, E. Robinson.

    Rozhodčí: Meier, Luxmore – Johnson, Tobias

    Diváci: 16635
    bahis siteleri