Espanyol – Granada 2:0 (kon.) | Celta Vigo – Barcelona 3:3 (kon.) | Alavés – Levante 2:1 (kon.)
Real Madrid – Rayo Vallecano 2:1 (kon.)
konec
Celta de Vigo
3:3 (0:3)
FC Barcelona
Sobota 06.11.2021, 16:15 • Abanca-Balaídos (Vigo) • Španělská LaLiga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelný konec zápasu! Domácí srovnávají z poslední akce! Javier Galán posunul u pokutového území míč na IAGA ASPASE, který z jeho hranice zamířil levačkou ke vzdálenější tyči. V hledišti i na hřišti vypukla bleděmodrá euforie – 3:3.
     
    74
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Domácí dávají kontaktní gól! Volného prostoru na levé straně využil Franco Cervi, který výborně odcentroval a našel nabíhajícího NOLITA, který balón hlavou umístil k pravé tyči z pohledu ter Stegena. Celta je zpátky!
     
    52
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Teď už se domácí mohou radovat! Tenhle gól si nedá za rámeček gólman Barci Marc-André ter Stegen. Tomu totiž vypadl míč z rukavic po nepříliš razantní střele Javiera Galánan z levé strany pokutového území. Balón se pak odrazil k IAGOVI ASPASOVI, který dorážel do prakticky prázdné brány – 1:3.
     
    34
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Je tu třetí gól Barcelony! Hosté se snadno prokombinovali hluboko na útočnou polovinu. Na konci akce balón putoval doleva, kam si naběhl Jordi Alba. Ten poslal do pokutového území přesný centr, kterým oslovil MEMPHISE DEPAYE, jenž hlavičkou ke vzdálenější tyči nedal Diturovi žádnou šanci – 0:3.
     
    18
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují svůj náskok! Po Gaviho průniku na levé straně se dostal před pokutovým územím k míči SERGIO BUSQUETS. Defenzivní záložník Katalánců je spíše sváteční střelec, ovšem balón si srovnal na pravačku a umístil ho přesně k levé tyči z pohledu marně se natahujícího Ditura.
     
    5
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! ANSU FATI se dostal k míči na levém křídle, přes bránícího Huga Malla si ho navedl více na střed na střelu pravačkou a zamířil ke vzdálenější tyči brány, kterou hájí Matías Dituro.

    Martin Augustin

    Branky: 52. Aspas, 74. Nolito (Cervi), 90+6. Aspas (Galán) – 5. Fati (J. Alba), 18. S. Busquets (González), 34. Depay (J. Alba)

    Karty:   37. Solari (CVG), 64. Coudet (CVG), 90+7. Aspas (CVG) – 30. García (BAR), 45+1. J. Alba (BAR), 88. S. Busquets (BAR), 90+3. ter Stegen (BAR), 90+5. Ezzalzouli (BAR), 90+5. F. de Jong (BAR)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 11:4. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:18.
    Celta de Vigo: Dituro – Mallo (C) (46. K. Vázquez), Aidoo, Murillo (70. N. Araujo), Galán – Tapia (65. Cervi) – Solari (46. Beltrán), Denis Suárez, Nolito – Galhardo, Aspas.
    Náhradníci: R. Blanco, Campos – Cervi, Beltrán, Fontán, K. Vázquez, N. Araujo, Álvarez, Yokuşlu, M. Baeza.

    FC Barcelona: ter Stegen – Mingueza, García (46. R. Araújo), Lenglet, J. Alba – González (59. Puig), S. Busquets (C), F. de Jong – Gavi (80. Ezzalzouli), Fati (46. Balde), Depay.
    Náhradníci: Peña, Carević – Puig, Umtiti, Demir, Coutinho, L. de Jong, Balde, R. Araújo, Ezzalzouli.

    Rozhodčí: Hernández – Naranjo, Porras

    Diváci: 13 146
    bahis siteleri