Detroit – Vegas 5:2 (kon.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.) | Anaheim – St. Louis 4:1 (kon.)
Minnesota – NY Islanders 5:2 (kon.) | Vancouver – Dallas 6:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
5:2 (3:1, 1:0, 1:1)
Vegas Golden Knights
Pondělí 08.11.2021, 00:10 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Tyler BERTUZZI - 5:2
     
    59:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je hotovo! TYLER BERTUZZI na středovém kruhu obral o puk Jonathana Marchessaulta a poté úspěšně zamířil do prázdné branky. 5:2. Asistence: Sam Gagner a Filip Hronek.
     
    58:02
    Roy zakončoval těsně před brankovištěm. Kotouč se pak nepříjemně odrážel od bruslí Dannyho DeKeysera k brankové čáře, ale Greiss si lapačkou poradil.
     
    54:33
    Ve chvíli, kdy se Kolesar vracel na led, se hosté objevili v přečíslení. Zakončení vzal na sebe Alex Pietrangelo, jenž těsně minul.
     
    52:28
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Keegan Kolesar – 2 min., podrážení).
     
    51:29
    Odraz od zadního mantinelu hrál příhodně s Vladislavem Naměstnikovem, který se ocitl sám před Brossoitem. Podruhé v zápase ale brankáře Golden Knights nepřekonal.
     
    48:34
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Keegan Kolesar – 2 min., držení).
    44:25 Jonathan MARCHESSAULT - 4:2
     
    44:25
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Nedůraz v obraně Detroitu zapříčinil branku na 2:4 z pohledu Vegas. Nicolas Roy se dokázal natáhnout po puku a posléze jej i připravil JONATHANU MARCHESSAULTOVI. Forvard hostů s číslem 81 na zádech parádně pověsil černou gumu do šibenice. 4:2. Asistence: Nicolas Roy.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 17 – 20
     
    37:35
    Do šance se dostával hostující William Carrier, jenž se objevil už úplně sám před Greissem, avšak dlouhou bekhendovou kličku nezvládl.
     
    31:15
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Sam Gagner – 2 min., nedovolené bránění).
    30:39 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 4:1
     
    30:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ani tuto branku si gólman Laurent Brossoit za rámeček nedá! Mitchell Stephens vybídl VLADISLAVA NAMĚSTNIKOVA v nulovém úhlu, ale druhý jmenovaný hokejista velice šikovně odrazil puk od ruky Brossoita do sítě. 4:1. Asistence: Mitchell Stephens a Sam Gagner.
     
    28:35
    Blízko ke vstřelení druhého gólu v utkání byl Raymond, který si parádně zpracoval pobídku Larkina a poté se objevil sám před Brossoitem. Mezírku mezi betony brankáře Vegas ale nenašel.
     
    20:45
    Dylan Larkin se utrhl na středu útočné třetiny. Rychle vystřelil, přičemž jeho pokus se snažil dorážet Moritz Seider. Mladý obránce domácích ale nezastrčil puk do odkryté brány, takže další gól si Detroit připsat nemohl.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 7 – 13
     
    19:20
    Po velké chybě v defenzívě se dostal ke střele z prostoru mezi kruhy Stephenson. Forvard Vegas ale zamířil jen do tyče.
    18:28 Pius SUTER - 3:1
     
    18:28
    Detroit právě vstřelil branku!
    Teprve šestá střela Detroitu mezi tři tyče končí třetím gólem! Nick Leddy nastartoval Filipa Hronka, který z levého kruhu trefil před sebou stojícího Martineze. Poté se však k odraženému puku dostal PIUS SUTER, jenž pohotově zakončil do horního růžku. 3:1. Asistence: Filip Hronek a Nick Leddy.
     
    14:30
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Mitchell Stephens – 2 min., držení).
     
    13:56
    Jonathan Marchessault jen o kousek minul odražený kotouč, jinak by zakončoval do prázdné klece. Další šance hostů.
    10:13 Robby FABBRI - 2:1
     
    10:13
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí využívají i svou druhou početní výhodu! Pius Suter z mezikruží vybídl na pravé straně stojícího ROBBYHO FABBRIHO, který krásně poslal kotouč přesně k zadní tyči. Vyrážečka Laurenta Brossoita nezareagovala. 2:1. Asistence: Pius Suter a Nick Leddy.
     
    09:54
    Hosté se v oslabení dostali do přečíslení. Velkou šanci měl na hokejce Reilly Smith, ale gólman Thomas Greiss předvedl vynikající zákrok.
     
    08:40
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (William Carrier – 2 min., držení).
    08:17 Lucas RAYMOND - 1:1
     
    08:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    Parádní přesilovková rozborka končí vyrovnávacím gólem! Filip Zadina přihrál na brankoviště Bertuzzimu, jenž vracel kotouč na levý kruh LUCASI RAYMONDOVI, který už měl snadnou práci. Trefil odkrytou část brány. 1:1. Asistence: Tyler Bertuzzi a Filip Zadina.
     
    07:25
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Alex Pietrangelo – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
    03:48 Nicolas ROY - 0:1
     
    03:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hra pět na pět se ale Zlatým rytířům daří daleko lépe! Theodore přihrál na levý kruh Pietrangelovi, který si všiml v mezikruží volného NICOLASE ROYE, jemuž poslal přihrávku. Posledně jmenovaný hráč poté krásně zamířil k bližší tyči. 0:1. Asistence: Alex Pietrangelo a Shea Theodore.
     
    01:18
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Nick Leddy – 2 min., podrážení).

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 9. L. Raymond (Bertuzzi, Zadina), 11. Fabbri (P. Suter, Leddy), 19. P. Suter (Hronek, Leddy), 31. Naměstnikov (Stephens, Gagner), 60. Bertuzzi (Gagner, Hronek) – 4. N. Roy (Pietrangelo, Theodore), 45. Marchessault (N. Roy)


    Detroit Red Wings: Greiss (Nedeljkovic) – Seider, DeKeyser (A), Hronek, Leddy, G. Lindström, M. Staal (A) – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Bertuzzi – Fabbri, P. Suter, Zadina – Erne, M. Rasmussen, Givani Smith – Gagner, Stephens, Naměstnikov.
    Vegas Golden Knights: Brossoit (Lehner) – Pietrangelo (A), Hague, Theodore, Martinez (A), Coghlan, McNabb – R. Smith (A), N. Roy, Marchessault – Dadonov, Stephenson, W. Carrier – Janmark, Amadio, Kolesar – J. Röndbjerg, Leschyshyn, B. Howden.

    Rozhodčí: St. Pierre, Markovic – Apperson, Galloway

    Diváci: 16 598
    bahis siteleri