HC UP Olomouc – HC MUNI 10:2 (kon.) | BO Ostrava – Engineers Prague 4:1 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – Akademici Plzeň 6:3 (kon.)
konec
BO Ostrava Vítkovice Steel
4:1 (2:0, 2:1, 0:0)
ČVUT Engineers Prague
Pondělí 08.11.2021, 18:00 • RT TORAX Aréna - Ostrava • Univerzitní liga ledního hokeje • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Kryštof Fejko – 2 min., faul kolenem).
     
    56:33
    David Sysala dostal výbornou přihrávku zpoza brány, kde jeden z jeho spoluhráčů šikovně vybojoval puk. Havel si ale vyjel z brány a kryje. To mohl být poslední hřebíček do Inženýrské rakve.
     
    54:21
    A máme tu další přečíslení domácích. Kovalski nakonec nedostal puk ideálně a Josef Havel mohl zakročit.
     
    52:49
    Marek Revaj dostal mraky prostoru v útočném pásmu domácích, potáhl si puk a nakonec překvapivě ještě kombinoval což znamená že kotouč končí za bránou. velká škoda pro domácí!
     
    50:16
    Další velká příležitost, tentokrát v podání BO! Dominik Moravčík byl sám na pravé straně brankoviště, ale puk ani na třikrát za Havla nedostal.
     
    48:13
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (Matouš Horský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:38
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Jakub Baca – 2 min., držení).
     
    46:05
    Matějka vyslal bombu z druhé vlny. Opět kryje výborný Martin Šindelka.
     
    45:45
    Blažek dostal v přečíslení přihrávku od Tvrdoňě, první jmenovaný ale nezpracoval.
     
    43:20
    Obrovská šance na holi Jana Bečváře. Ten využil odrazu od mantinelu a už se zdálo, že jeho brance z ostrého úhlu nikdo nezabrání. Zabránil jí Martin Šindelka, který předvedl fenomenální přesun a zákrok betonem!
     
    41:11
    Jakub Galnor ujel všem soupeřů a vyzval Josefa Havla v souboji jeden na jednoho. Brankář Pražanů vytáhl zákrok vyrážečkou a drží naděje svého celku.
     
    38:16
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Sérii velkých šancí jejichž autorem byl nejčastěji Marek Kovaski ještě Josef Havel vyřešil poté mu ale propadlo laciné backhendové zakončení JAKUBA GELNARA a už je to 4:1. Asistence: Daniel Szturc.
     
    37:06
    Teď nerozumím počínání rozhodčích. Po svižné akci David Blažka zůstala posunutá branka, což ale sudí nechali bez povšimnutí a nechali hrát domácí, kteří se řítili ve třech proti jednomu na Havla. Pískáno je až po zákroku brankáře Inženýrů!
     
    34:50
    Tutovka na holi Dominika Moravčíka, který netrefil odkrytou bránu ze které byl Havel vylákán jeho spoluhráči!
     
    34:17
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (Tomáš Fabiánek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:16
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (David Blažek – 2 min., hákování).
     
    32:42
    David Blažek využil zaváhání jednoho z domácích obránců a sám jel na Martina Šindelku. Ten se nenechal přechytračit a kryje zakončení mezi betony. Možná největší šance na korigování stavu na 3:2!
     
    30:07
    V akci opět Viliam Béreš, který velmi tvrdě dorážel v brankovišti. Josef Havel pravděpodobně inkasoval úder do nechráněného místa a zůstává ležet na zemi otřesen.
     
    28:37
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Moravčík vyslal do samostatného úniku na modré čáře čekajícího KRYŠTOFA FEJKA. Ten svou akci zakončil nad Josefa Havla je to opět o dvě branky! Asistence: Dominik Moravčík.
     
    27:36
    David Janiczek teď ukázkově namazal na hůl úplně volnému Davidu Blažkovi. Následuje skvělý zákrok Martina Šindelky!
     
    26:25
    Z ničeho nic se k odraženému puku dostal Viliam Béreš, jehož pokus z první ale Josef Havel kryje betonem. Výborný zákrok pražského brankáře!
     
    24:06
    Engineers právě vstřelili branku!
    Je sníženo! Obrance Jakub Baca podklouzla tak nešikovně, že se puku ujal ADAM SLAVATA a mezi ním a brankářem Šindelkou už nebyl nikdo kdo by hrozící katastrofě zabránil. Útočník Pražanů gólmana soupeře skutečně vymíchal a zakončil mezi jeho betony. Asistence: Matouš Horský.
     
    19:47
    David Janiczek vyzval Emila Adamczyka při dalším přečíslení, tentokrát na druhé straně. Tomu chyběly milimetry aby ze vzduchu sklepl puk do brány. Stav zůstává 2:0!
     
    19:25
    Ve vyložené šanci se objevil Erik Fiala, fantasticky kryje Šindelka.
     
    18:45
    Lukáš Vopat se s Janem Bečvářem hnal do přečíslení a když už se zdálo, že je s domácími amen zasáhl padající obránce, který vystihl přihrávku na Bečváře!
     
    16:40
    Jan Žídek ukázal jaké má zrychlení a proklouzl mezi dvěma překvapenými obráni Engineers. Poté už stačilo v souboji jeden na jednoho překonat Josefa Havla, který ale svého soupeře vybruslil a zasáhl betonem.
     
    13:16
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Jakub Gelnar – 2 min., podrážení).
     
    11:33
    Tvrdý direkt teď inkasoval hlavní sudí Jakub Koziol. Snad bude tento muž v pruhovaném v pořádku.
     
    09:46
    Tohle je krása pro oko hokejového diváka! V pokusu snížit se teď velmi urputně tlačil Adam Slavata ani ten ale neuspěl. Opravdu záživná pasáž hry.
     
    08:27
    Ve velké příležitosti netrefil puk Vojtěch Havelka a stav tak zůstává 2:0!
     
    07:58
    Moravčíkova bomba končí na tyči! Havel si poradil i s následnou dorážkou.
     
    07:40
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (Erik Fiala – 2 min., držení).
     
    07:09
    Erik Fiala ujel svým soupeřům a v přečíslení zakončoval. Šindelka připraven.
     
    06:18
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (David Sysala – 2 min., hákování).
     
    05:31
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Viliam Béréš – 2 min., napadení).
     
    03:48
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Tentokrát bych si dovolil tvrdit, že Josef Havel nemá čisté svědomí. PATRIK GOLA vyslal z protiakce střelu z uctivé vzdálenosti, která si našla cestu až do sítě. Asistence: Kryštof Fejko a Jakub Baca.
     
    01:37
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! MAREK KOVALSKI velmi šikovně vystihl rozehrávku soupeře a prověřil Josefa Havla. Tentokrát sice ještě neuspěl, ale v pokračující akci pálil od modré Daniel Szturc. Jeho rána brankáři Inženýrů vypadla přimo na hůl Marka Kovalskiho, který se tentokrát nemýlil! 1:0 Asistence: Daniel Szturc.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 2. Kovalski (Szturc), 4. Gola (Fejko, Baca), 29. Fejko (Moravčík), 39. Gelnar (Szturc) – 25. Slavata (Horský)


    BO Ostrava Vítkovice Steel: Šindelka (Morys) – Gřesík, Hudec, Baca, Janiczek, Ševěček, Dvořák, Szturc, Smička – Revaj, Béreš, Gelnar, Moravčík, Fejko, Sysala, Kosina, Bernát, Žídek, Adamczyk, Kovalski, Gola
    ČVUT Engineers Prague: Havel (Mann) – Janásek, Šonský, Horský, Vobořil, J. Najman, Skalík – Tvrdoň, Matějka, Fiala, Vaňous, Vopat, Slavata, Josefus, Blažek, Bečvář, Fabiánek, Březina, Hynek, Janiurek

    Rozhodčí: Koziol – Vengřín, Janoško
    bahis siteleri