Tampa – Florida 3:2 (po pr.) | Columbus – NY Rangers 3:5 (kon.) | Buffalo – Toronto 4:5 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 3:2 (po pr.) | Ottawa – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Detroit – Montreal 3:2 (po pr.)
Carolina – St. Louis 3:2 (kon.) | Nashville – Arizona 4:1 (kon.) | Dallas – Philadelphia 5:2 (kon.)
Colorado – San Jose 6:2 (kon.) | Vegas – Vancouver 7:4 (kon.) | Seattle – Minnesota 2:4 (kon.)
Ottawa – Calgary 0:4 (kon.)
po prodl.
Detroit Red Wings
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)
Montreal Canadiens
Neděle 14.11.2021, 01:15 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:41 Dylan LARKIN - 3:2
     
    61:41
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Lucas Raymond sice nevyužil pasu svého kapitána, ale po nepřesném zakončení se k puku dostal opět DYLAN LARKIN, který chytře o brankáře soupeře dostal zpoza brankové čáry puk do sítě. Asistence: Lucas Raymond.
    42:33 Chris WIDEMAN - 2:2
     
    42:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    Klobouček dolů před Artturim Lehkonenem. Nejprve neproměnil velkou šanci, ale po nárazu do mantinelu se rychle vzchopil, šel do kleče a zadovkou uvolnil CHRISE WIDEMANA. Obránce Canadiens exkluzivní ranou srovnává krok a přidává svůj druhý zářez v této sezoně. Asistence: Artturi Lehkonen.
    23:21 Pius SUTER - 2:1
     
    23:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    Z nedobrovolné změny v brankovišti musí být montrealští trenéři nervózní jako sáňky v létě. Sam Montembeault propouští i druhou ránu v této periodě, tentokrát ho překonal PIUS SUTER. Svižná rána po křižné přihrávce Robbyho Fabbriho sice přišla z dobré pozice, ale Montembeault rozhodně zasáhnout mohl, dokonce se puku lehce dotknul. Asistence: Robby Fabbri a Moritz Seider.
    22:26 Dylan LARKIN - 1:1
     
    22:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    Z nemožného úhlu dokázal vyrovnat DYLAN LARKIN, jeho chirurgicky přesná rána pod břevno načapala v nedbalkách nového muže v brance, Sama Montembeaulta. Asistenci si tak připíše i český obránce Filip Hronek, který nechával kotouč za sebou. Asistence: Filip Hronek Tyler Bertuzzi.
    04:39 Ryan POEHLING - 0:1
     
    04:39
    Montreal právě vstřelil branku!
    Z útočného rohu našel Michael Pezzetta hůl RYANA POEHLINGA. Člen poslední montrealské formace dokázal vystřelit přesně mezi nohama urostlého obránce Marca Staala, takže Alex Nedeljkovic zůstal bez šance na zákrok. Nic neviděl, poprvé inkasuje a hosté se ujímají vedení. Asistence: Michael Pezzetta a Chris Wideman.

    Tomáš Němčík

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 23. Dylan Larkin (Hronek, Bertuzzi), 24. P. Suter (Fabbri, Seider), 62. Dylan Larkin (L. Raymond) – 5. Poehling (Pezzetta, Ch. Wideman), 43. Ch. Wideman (Lehkonen)


    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Greiss) – DeKeyser (A), Seider, Leddy, Hronek, M. Staal (A), G. Lindström – Bertuzzi, Dylan Larkin (C), L. Raymond – Fabbri, P. Suter, Zadina – Naměstnikov, M. Rasmussen, Erne – Gagner, Stephens, Rowney.
    Montreal Canadiens: J. Allen (20. Montembeault) – Chiarot, Petry, Kulak, D. Savard, A. Romanov, Ch. Wideman – M. Hoffman, Suzuki, Toffoli (A) – Josh Anderson, Dvorak, B. Gallagher (A) – Lehkonen, Evans, Armia – Pezzetta, Poehling, Belzile.

    Rozhodčí: O’Rourke, Blandina – Fournier, Rody

    Diváci: 18 076
    bahis siteleri