Tampa – Florida 3:2 (po pr.) | Columbus – NY Rangers 3:5 (kon.) | Buffalo – Toronto 4:5 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 3:2 (po pr.) | Ottawa – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Detroit – Montreal 3:2 (po pr.)
Carolina – St. Louis 3:2 (kon.) | Nashville – Arizona 4:1 (kon.) | Dallas – Philadelphia 5:2 (kon.)
Colorado – San Jose 6:2 (kon.) | Vegas – Vancouver 7:4 (kon.) | Seattle – Minnesota 2:4 (kon.)
Ottawa – Calgary 0:4 (kon.)
po prodl.
Detroit Red Wings
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)
Montreal Canadiens
Neděle 14.11.2021, 01:15 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:41 Dylan LARKIN - 3:2
     
    61:41
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Lucas Raymond sice nevyužil pasu svého kapitána, ale po nepřesném zakončení se k puku dostal opět DYLAN LARKIN, který chytře o brankáře soupeře dostal zpoza brankové čáry puk do sítě. Asistence: Lucas Raymond.
     
    47:58
    Nahození z hole Chrise Widemana se opřelo o tyčku a Alex Nedeljkovic oak vleže zastavoval další a další dorážky. Montreal už mohl znovu vést.
    45:20 Tanec Adama Erneho, nenásledovaný důraznější střelou.
     
    45:20
    Před gólmana se parádně prosmýknul Adam Erne, avšak jeho rána zápěstím šla rovnou doprostřed. Samuel Montembeault mohl snadno vyniknout, přesto si zaslouží tentokrát pochvalu.
    42:33 Chris WIDEMAN - 2:2
     
    42:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    Klobouček dolů před Artturim Lehkonenem. Nejprve neproměnil velkou šanci, ale po nárazu do mantinelu se rychle vzchopil, šel do kleče a zadovkou uvolnil CHRISE WIDEMANA. Obránce Canadiens exkluzivní ranou srovnává krok a přidává svůj druhý zářez v této sezoně. Asistence: Artturi Lehkonen.
     
    39:53
    Vedení svého týmu se snažil v posledních vteřinách navýšit Filip Zadina, ale i když stahovačka na střed vyšla na výbornou, následná střela mířila jen vedle.
     
    32:47
    Trestnou lavici si poprvé v utkání obhlídne také Gustav Lindström, který nedovoleným způsobem zastavil postup útočícího hráče při vstupu do třetiny.
     
    25:03
    Dvě trestné minuty za hákování si odsedí Nick Leddy, který sáhl ke zbytečnému zákroku ve středním pásmu.
    23:21 Pius SUTER - 2:1
     
    23:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    Z nedobrovolné změny v brankovišti musí být montrealští trenéři nervózní jako sáňky v létě. Sam Montembeault propouští i druhou ránu v této periodě, tentokrát ho překonal PIUS SUTER. Svižná rána po křižné přihrávce Robbyho Fabbriho sice přišla z dobré pozice, ale Montembeault rozhodně zasáhnout mohl, dokonce se puku lehce dotknul. Asistence: Robby Fabbri a Moritz Seider.
    22:26 Dylan LARKIN - 1:1
     
    22:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    Z nemožného úhlu dokázal vyrovnat DYLAN LARKIN, jeho chirurgicky přesná rána pod břevno načapala v nedbalkách nového muže v brance, Sama Montembeaulta. Asistenci si tak připíše i český obránce Filip Hronek, který nechával kotouč za sebou. Asistence: Filip Hronek Tyler Bertuzzi.
     
    19:13
    Ale pozor! Jake Allen 47 vteřin před koncem třetiny opouští své pracoviště a propouští místo pro Sama Montembeaulta. Uvidíme, zda jde jen o dočasné, nebo stálé řešení.
     
    19:13
    Přísnější metr nadále drží rozhodčí tohoto utkání. Tyler Bertuzzi se hned po buly postrkal s montrealskou dvojicí, ale přidal jednu sekeru navíc, za kterou je také vyloučen.
    18:57 S Allenem se nepříjemně střetává Larkin.
     
    18:57
    Krádež Larkina, který pak najížděl z boku na brankáře Jakea Allena a byl přistrčen zezadu. Gólman Montrealu možná nebude v pořádku, ale naštěstí rychle vstává a snaží se tvrdý střet vydýchat.
     
    18:11
    Za hrubost si půjde odpočinout Moritz Seider, stejně tak ovšem Michael Pezzetta, který přitom v souboji nepředvedl nic až tak neobvyklého.
     
    14:52
    Přihrávající u prvního gólu Michael Pezzetta neuhlídal svou hokejku a hákoval Marca Staala, druhá přesilovka pro Detroit.
    04:39 Ryan POEHLING - 0:1
     
    04:39
    Montreal právě vstřelil branku!
    Z útočného rohu našel Michael Pezzetta hůl RYANA POEHLINGA. Člen poslední montrealské formace dokázal vystřelit přesně mezi nohama urostlého obránce Marca Staala, takže Alex Nedeljkovic zůstal bez šance na zákrok. Nic neviděl, poprvé inkasuje a hosté se ujímají vedení. Asistence: Michael Pezzetta a Chris Wideman.
     
    01:37
    Domácí vyrazili do protiútoku a přistrčení Bena Chiarota znamená trest za nedovolené bránění.

    Tomáš Němčík

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 23. Dylan Larkin (Hronek, Bertuzzi), 24. P. Suter (Fabbri, Seider), 62. Dylan Larkin (L. Raymond) – 5. Poehling (Pezzetta, Ch. Wideman), 43. Ch. Wideman (Lehkonen)


    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Greiss) – DeKeyser (A), Seider, Leddy, Hronek, M. Staal (A), G. Lindström – Bertuzzi, Dylan Larkin (C), L. Raymond – Fabbri, P. Suter, Zadina – Naměstnikov, M. Rasmussen, Erne – Gagner, Stephens, Rowney.
    Montreal Canadiens: J. Allen (20. Montembeault) – Chiarot, Petry, Kulak, D. Savard, A. Romanov, Ch. Wideman – M. Hoffman, Suzuki, Toffoli (A) – Josh Anderson, Dvorak, B. Gallagher (A) – Lehkonen, Evans, Armia – Pezzetta, Poehling, Belzile.

    Rozhodčí: O’Rourke, Blandina – Fournier, Rody

    Diváci: 18 076
    bahis siteleri