Tampa – Florida 3:2 (po pr.) | Columbus – NY Rangers 3:5 (kon.) | Buffalo – Toronto 4:5 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 3:2 (po pr.) | Ottawa – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Detroit – Montreal 3:2 (po pr.)
Carolina – St. Louis 3:2 (kon.) | Nashville – Arizona 4:1 (kon.) | Dallas – Philadelphia 5:2 (kon.)
Colorado – San Jose 6:2 (kon.) | Vegas – Vancouver 7:4 (kon.) | Seattle – Minnesota 2:4 (kon.)
Ottawa – Calgary 0:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
Philadelphia Flyers
Neděle 14.11.2021, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Tak teď hosté přišli o třetí branku, protože střela Lindbloma od pravého mantinelu prošla Chudobinovi jeho výstroji a kotouč poté do brány dorazl MacEwen, ale to bylo až po odpískání.
     
    59:00
    Začíná nám poslední minuta tohoto utkání!
    57:57 Radek FAKSA - 5:2
     
    57:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars potvrzují své vítězství, když se střelou přes celé kluziště trefil do opuštěné klece RADEK FAKSA. Asistence: Luke Glendening.
     
    56:50
    Jones míří na svou střídačku a Flyers jsou již v šesti!
    48:07 Ivan PROVOROV - 4:2
     
    48:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají přesilovou hru! Tak i hostující celek se nakonec dočkává vstřelené branky v početní výhodě, když Hayes poslal zadovkou puk na modrou IVANU PROVOROVI, jehož dělovka skončila až za zády Chudobina. Pro ruského obránce je to vůbec jeho první branka v sezóně. Asistence. Kevin Hayes, Ryan Ellis.
     
    46:16
    Philadelphia si zahraje další přesilovou hru, když je na dvě minuty za hákování vyloučen Alexander Radulov (DAL).
    42:27 Joe PAVELSKI - 4:1
     
    42:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Tak tohle už je jiná písnička! Hned po vyhraném vhazování Radulov dostal puk do útoku, kde přihrál na levou stranu Hintzovi, jehož střelu Jones vyrazil na střed přímo na hůl JOEA PAVELSKÉHO, který už jej trefil do zcela odkryté brány. Asistence: Roope Hintz, Alexander Radulov.
     
    41:19
    Dallas bude hrát další přesilovou hru, protože na trestnou lavici míří hostující Farabee (PHI) na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    38:16
    Domácí hokejisté si zahrají první regulérní přesilovku, když je na dvě minuty za krosček vyloučen Kevin Hayes (PHI).
    37:02 Tyler SEGUIN - 3:1
     
    37:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars však mají připravenou okamžitou odpověď, když se kotouč dostal na levou stranu k Petersonovi, jenž poslal puk před bránu, kde se od hokejky TYLERA SEGUINA odrazil do hostující klece. Asistnce. Jacob Peterson, Andrej Sekera.
    36:36 James van Riemsdyk - 2:1
     
    36:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně zajímavá branka, která se nyní hostům podařila vstřelit, když zakončení JAMESE VAN RIEMSDYKA se Chudobinovi podařilo zastavit na brankové čáře, ale místo toho, aby puk udržel, tak jej posunul před bránu a Glendening jej poté poslal zpět do své vlastní brány.
    32:22 Roope HINTZ - 2:0
     
    32:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí svou menší převahu ve druhé třetině korunují svou druhou brankou v utkání! Robertson poslal puk z levého kruhu před bránu na Gurjanova, od kterého se kotouč víceméně odrazil přímo k ROOPEMU HINTZOVI, jenž už ho poslal za bezmocného Jonese. Asistence: Denis Gurjanov, Jason Robertson.
     
    23:06
    Domácí šli ve třech na dva a celou akci řešil kapitán Benn střelou ze středu útočného pásma, která skončila na tyči hostující klece!
     
    22:37
    Tak je tu i první vyloučení i na hostující straně, když Sean Couturier (PHI) podrazil Klingberga.
     
    22:07
    Tyler Seguin (DAL) je už třetím domácím hráčem, který putuje na trestnou lavici a hosté dostanou další skvělou příležitost k vyrovnání.
     
    16:58
    Vše ještě nyní potvrdilo i video. Puk v bráně neskončil a hra může pokračovat dále.
    16:58 Anton Chudobin (DAL)
     
    16:58
    Hostující hokejisté se již radovali z vyrovnávají branky, když Konecny našel křižným pasem najetého Sanheima, jehož střelu však parádním zákrokem zastavil Chudobin.
     
    15:43
    Střelu Ellise se hostům podařilo ještě tečovat a Chudobin dokázal puk vyrazit jen těsně vedle své brány.
     
    14:05
    Na trestnou lavici nakonec míří Joe Pavelski (DAL), jenž dostává dvě minuty za vysokou hůl.
    13:23 Luke GLENDENING - 1:0
     
    13:23
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dlouhý tlak domácích hokejistů přináší první branku v utkání, když se kotouč dostal na modrou ke Klingbergovi, jenž skvěle poslal puk na hůl LUKA GLENDENINGA, jenž jej parádně usměrnil za záda Jonese. Asistence: John Klingberg, Ryan Suter.
     
    10:18
    Domácí jeli ve dvou na jednoho, kde nakonec akci řešil Robertson střelou po ledě, ale Jones si prostor mezi svými betony pohlídal.
     
    07:17
    Tak tohle se jen tak nevidí. Domácím se nepodařilo správně zahrát vhazování ani na jeden pokus, a tak za to dostávají dvouminutový trest. Philadelphia bude hrát první přesilovou hru v utkání.
     
    03:00
    Pavelski se nádherně prodral mezi dvěma hráči Flyers a domácí díky tomu jeli ve dvou na jednoho, když Pavelski řešil akci střelou, kterou však Jones zlikvidoval.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 14. Glendening (J. Klingberg, R. Suter), 33. Hintz (Gurjanov, J. Robertson), 38. Seguin (Peterson, Sekera), 43. Pavelski (Hintz, A. Radulov), 58. Faksa (Glendening) – 37. J. van Riemsdyk, 49. Provorov (K. Hayes, R. Ellis)


    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – R. Suter, J. Klingberg, Lindell, M. Heiskanen, Sekera, Hakanpää – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Peterson, Seguin, A. Radulov – M. Raffl, Jamie Benn, Gurjanov – Tufte, Faksa, Glendening.
    Philadelphia Flyers: M. Jones (Hart) – Braun, Provorov, Ristolainen, Sanheim, R. Ellis, Yandle – Konecny, Couturier, Giroux – Atkinson, K. Hayes, Brassard – J. van Riemsdyk, Laughton, Farabee – MacEwen, N. Thompson, Lindblom.

    Rozhodčí: Rank, Schrader – Johnson, MacPherson

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri