N.Novgorod – Ufa 0:2 (kon.) | Soči – Barys 5:2 (kon.) | Spartak Moskva – Kazaň 0:1 (kon.)
konec
HK Soči
5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
Barys Nur-Sultan
Úterý 16.11.2021, 17:30 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Tomáš Jurčo – 2 min., sekání).
     
    59:41
    Do samostatného úniku se hnal z levé strany Arťom Nikolajev, který si puk chtěl stáhnout kolem brankáře na bekhend. Avšak Joni Ortio vytasil beton a zastavil černou gumu.
     
    58:38
    Soči se nachází pod tlakem, a tak si domácí trenér raději vyžádal ještě oddechový čas.
     
    58:22
    Tohle by mělo končit gólem! Jakob Lilja přihrával před branku, kam si najížděl osamocený Nikita Michajlis. Ten nastavil hůl a puk naměřoval mezi tři tyče. Ovšem Magnus Hellberg se skvěle v brankovišti roztáhl a zaznamenal neskutečný zákrok.
     
    57:34
    Vyloučení v týmu HK Soči (Arťom Žuk – 2 min., držení).
     
    56:39
    Vyloučení v týmu HK Soči (Amir Garajev – 2 min., krosček).
     
    56:22
    Od levého mantinelu postupoval sám na brankáře Martin Bakoš, který ho nejprve trefil a následně ještě orazítkoval pravou tyčku! Slovenský sniper byl blízko zapsání se mezi střelce.
    53:13 Ivan MIŠČENKO - 5:2
     
    53:13
    Soči právě vstřelilo branku!
    Troufám si říct, že je definitivně rozhodnuto! Z rohu hrací plochy přihrával Arťom Nikolajev, který našel na levém kruhu IVANA MIŠČENKA. Jeho ránu ještě tečoval za bezmocného finského brankáře Curtis Valk – 5:2. Asistence: Arťom Nikolajev a Amir Garajev.
     
    52:32
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Darren Dietz – 2 min., podrážení).
     
    51:13
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Roman Starčenko – 2 min., hákování).
     
    46:58
    A mohlo to být znovu jen o jednu trefu, avšak Soči si znovu vybralo štěstí! Zprava přihrával před branku Jakob Lilja, který nasměřoval kotouč do soupeře, od něhož puk zamířil do břevna a následně vypadl před brankovou čáru.
    45:49 Nikita KAMALOV - 4:2
     
    45:49
    Soči právě vstřelilo branku!
    Jde možná o rozhodující moment zápasu! Janis Jaks z modrá čáry sjel po pravé straně do spodní části kruhu pro vhazování, odkud přihrával před branku. V nebezpečném prostoru přesně nastavil hůl NIKITA KAMALOV, který černou gumu usměrnil mezi brankářovy betony – 4:2. Asistence: Janis Jaks a Kirill Melničenko.
     
    39:36
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Darren Dietz – 2 min., krosček).
     
    38:24
    Hostující celek je při chuti, když při přečíslení nedostal přihrávku na spoluhráče Linden Vey. Hra se ale velmi rychle otočila a Vasilij Glotov přihrával k pravé tyči, kde byl zapomenutý Daniil Averšin, jenž nepřehodil brankářův beton.
    36:48 Roman STARČENKO - 3:2
     
    36:48
    Barys právě vstřelil branku!
    A máme zaděláno na drama! Až nyní se mezi střelce zapisuje ROMAN STARČENKO, který střelou z vrcholu pravého kruhu využil clony obránce a zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Cody Kunyk a Jegor Šalapov.
    32:02 Curtis VALK - 3:1
     
    32:02
    Barys právě vstřelil branku!
    Nedovolený zákrok slovenského útočníka je velmi rychle potrestána! Roman Starčenko přihrál na vrchol pravého kruhu, odkud na zadní tyčku zamířil Darren Dietz, jenž využil teče CURTISE VALKA před brankou – 3:1. Asistence: Roman Starčenko.
     
    31:51
    Vyloučení v týmu HK Soči (Martin Bakoš – 2 min., faul kolenem).
     
    31:26
    Martin Bakoš zachytil přihrávku soupeře a posunul kotouč na spoluhráče. Z prava postupoval blíže k brance J. C. Lipon, který mířil do bližší šibenice. Jenomže finský brankář předvedl parádní zákrok lapačkou.
    23:40 Alexandr GORDIN - 3:0
     
    23:40
    Soči právě vstřelilo branku!
    Objetím branky se prezentoval Vasilij Glotov, který puk chtěl zastrčit za tyč. To se však nepovedlo a černá guma ležela v brankovišti. O dorážku se pokoušel Daniil Averšin, jenže byl povalen, a tak se o gólovou radost postaral až ALEXANDR GORDIN. Asistence: Daniil Averšin a Vasilij Glotov.
     
    19:22
    Ihned po vhazování pálil do soupeře Tomáš Jurčo, a tak Soči mohlo otočit hru. Přihrávka z pravé strany zamířila mezi kruhy, kde se nacházel Kirill Peťkov, jenž v samostatném úniku neuspěl.
    18:19 Kirill MELNIČENKO - 2:0
     
    18:19
    Soči právě vstřelilo branku!
    Panečku, domácí tým odskakuje do dvoubrankového vedení. Martin Bakoš přihrál za branku, odkud následně mezi kruhy poslal puk J. C. Lipon. KIRILL MELNIČENKO si odstoupil od obránců a zamířil přesně pod horní tyčku – 2:0. Asistence: J. C. Lipon a Martin Bakoš.
    16:15 Arťom NIKOLAJEV - 1:0
     
    16:15
    Soči právě vstřelilo branku!
    K vidění byla kuriózní branka, která snad nastartuje pořádně dnešní střetnutí! od zadního mantinelu nahodil kotouč před branku ARŤOM NIKOLAJEV, který trefil obránce Darrena Dietze, od něhož se puk odrazil za brankovou čáru. Joni Ortio sice dělal vše, co mohl, ale gól už neodvrátil. Asistence: Jurij Alexandrov a Alexandr Žabrejev.
     
    15:22
    Nepřesnou přihrávkou našel Ivan Miščenko jen Codyho Kunyka, který přihrál na zadní tyč. Kirill Savickij hledal ještě lépe postaveného spoluhráče a Magnus Hellberg musel padnout na led. Ovšem Roman Starčenko nezasunul černou gumu do odkryté klece.
     
    14:13
    V předbrankovém prostoru se nacházel po další nepřesné přihrávce Vasilij Glotov. Jeho zakončení zamířilo jen do moci finského brankáře, jemuž položením na led pomohl Dinmuchamed Kajyržan.
     
    11:31
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ivan Miščenko – 2 min., krosček).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 17. A. Nikolajev (J. Alexandrov, Žabrejev), 19. Melničenko (Lipon, Bakoš), 24. Gordin (Averšin, Glotov), 46. Kamalov (Jaks, Melničenko), 54. Miščenko (A. Nikolajev, Garajev) – 33. Valk (D. Dietz, R. Starčenko), 37. R. Starčenko (Kunyk, Šalapov)


    HK Soči: Hellberg (Treťjak) – Dyblenko, Miščenko, J. Alexandrov, Rundblad, Kamalov, Jaks, Zorkin – Averšin, Glotov (C), Gordin – A. Nikolajev (A), Garajev (A), Peťkov – Lipon, Melničenko, Bakoš – Žuk, Kruglov, Žabrejev – Romajev.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (Bojarkin) – Alsing, Martinsson, D. Dietz (C), Morrow, R. Savčenko, Šalapov, Samat Danijar – Jurčo, Vey, Frattin – Michajlis (A), Valk, J. Lilja – Savickij, Kunyk, R. Starčenko (A) – Gurkov, Sagadějev, Kajyržan – Šaichmeddenov.

    Rozhodčí: Bělov, Oskirko – Sadovnikov, Šišlo

    Diváci: 1 747
    bahis siteleri