Skellefteå – Sparta cz 1:3 (kon.) | Växjö – Tappara 2:2 (kon.) | EC-KAC – Leksands IF 4:0 (kon.)
Mannheim – Frölunda 1:10 (kon.) | Bolzano – Rauma 1:3 (kon.) | Fribourg – Mnichov 2:4 (kon.)
Zürich – Rögle BK 3:4 (kon.)
konec
Adler Mannheim
1:10 (1:2, 0:3, 0:5) Stav série: 0:1
Frölunda HC
Úterý 16.11.2021, 19:30 • SAP Arena, Mannheim • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (21:53:03)
    Frölunda si dokráčela pro suverénní vítězství a nejspíš má postup v kapse
     
    Statistiky
    Střely na branku: 17 – 33
    Zblokované střely: 6 – 13
    Tresné minuty: 10 – 8
    Využití: 0/4 – 4/5
    Úspěšnost vhazování: 52% – 48%
    Hity: 10 – 10
     
    Mannheim se přece jen dočkal závěrečné sirény, které ho osvobodila od tohoto utrpení. Nejhorší nakonec byla poslední třetina, kde švédský celek přidal dalších pět branek a dokonce si jich na konto připsal celkově deset. Adler se sice v závěrečné periodě jednu dobu zvedal, snížení ale nedosáhl, na což hrubě doplatil v samotném závěru, kde během minuty opět inkasoval dvakrát. V mnoha případech ale měli domácí smůlu, celkově však mají smůlu v tom, že kvůli koronaviru nemohli nasadit spoustu hráčů. To je téměř určitě stálo postup do čtvrtfinále CHL, protože v plné sestavě mohli být Frölundě více než důstojným soupeřem.
     
    Konec zápasu.
     
    59:08
    Adler se ve zbytku početní výhodu určitě neprosadí, nyní už mu definitivně došly síly. Zoufale vyhlíží závěrečnou sirénu.
    58:06 Patrik CARLSSON - 1:10
     
    58:06
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Desátý gól je tam, Mannheim na tento večer určitě bude chtít co nejdříve zapomenout! Opět nastala chyba v obraně, kterou chladnokrevně potrestal PATRIK CARLSSON, který se z mezikruží trefil nechytatelně do pravé šibenice. Asistence: Johan Sundström.
     
    57:29
    Vyloučení v týmu Frölunda HC (Viktor Ekbom – 2 min., nedovolené bránění).
    57:14 Johan SUNDSTRÖM - 1:9
     
    57:14
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Další početní výhoda Frölundy je využita! První gól dnešního utkání zapisuje také JOHAN SUNDSTRÖM, který to měl velice jednoduché, protože Brückmann vyrazil ránu Elliotta přímo před prázdnou bránu. Asistence: Stefan Elliott, Patrik Carlsson.
     
    56:49
    Mannheim vyhrává buly ve svém pásmu, ale stejně se nemohl osvobodit, protože hosté se okamžitě vrhli do souboje u mantinelu.
     
    56:18
    Frölunda chce zápas dohrát co nejdále od své branky, což se jí daří. Kombinuje tedy v útoku a ještě opatrně hledá střeleckou pozici.
     
    55:32
    Vyloučení v týmu Adler Mannheim (Korbinian Holzer – 2 min., sekání).
     
    55:32
    Špaček se také mohl zapsat na střeleckou listinu, protože se řítil do samostatného úniku, ve kterém ho ale luxusně vychytal Brückmann!
     
    54:21
    Lasch nezpracoval pas v útočném pásmu, díky čemuž mířili dopředu domácí, ale ti si při kombinaci také příliš nerozuměli.
     
    53:25
    Tempo hry se v závěrečných minutách přece jen o něco zvedá, protože Adler vycítil šanci na snížení. Zatím k němu ale nedochází.
     
    52:33
    Olofsson po delší době vedl útok hostů, zatím ale nic nevymyslel, protože musel jít do souboje u hrazení.
     
    52:10
    Tosto nabral v útočném pásmu slušnou rychlost a dostal se k zakončení bekhendem, které brankář Frölundy jen tak tak vyrazil.
     
    51:37
    Frölunda i druhé oslabení za sebou zvládla, avšak Tomkins se musel trochu zapotit. Rozhodně je ale rád, že má co dělat.
     
    50:38
    Mannheim pořád ukazuje, že se chce ještě alespoň jednou prosadit. Celou početní výhodu tedy tráví v útočném pásmu, i když do šancí se zatím moc nedostal.
     
    49:15
    Vyloučení v týmu Frölunda HC (Christian Folin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    48:23
    Domácí fanoušci i přes aktuální stav ženou svůj tým za gólem, delší tlak ale nakonec ukončila nepřesná přihrávka.
     
    47:40
    Adler se pokouší o snížení, slibnou pozici si vypracoval Melart, jenž naznačil zakončení a pálil až vzápětí, ale na Tomkinse si stejně nepřišel.
     
    47:07
    Vyloučení v týmu Frölunda HC (Viktor Ekbom – 2 min., držení).
    46:50 Theodor NIEDERBACH - 1:8
     
    46:50
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Destrukce nekončí, síť Mannheimu se vlní po osmé! Na střelecký účet se zapisuje také THEODOR NIEDERBACH, který výborně tečoval nahození Folina a následně doklepl kotouč za brankovou čáru. Asistence: Christian Folin, Viktor Ekbom.
     
    46:16
    Rosseli-Olsen mohl přidat již osmý gól, protože si ho protihráči nepohlídali v mezikruží, ale z této slibné pozice tentokrát pálil pouze do gólmana.
     
    45:31
    Holzer nadějně schovával střelu za obránce, i přesto brankář hostů zkušeně zareagoval a kotouč schoval do své lapačky.
     
    45:04
    Domácí hokejisté i přes aktuální stav hledají cestu dopředu, nyní se jim to dost povedlo, díky čemuž přišlo nebezpečné zakončení z levé strany. To ale Tomkins lapil.
    43:33 Elmer SÖDERBLOM - 1:7
     
    43:33
    Frölunda právě vstřelila branku!
    To už je vůči domácím dost kruté, protože inkasují posedmé! Tentokrát si ale za to mohou úplně sami, protože ztratili kotouč za vlastní brankou, který tak získal Lasch, jenž v mezikruží bleskově uvolnil ELMERA SÖDERBLOMA, který následně zakončil přesně k pravé tyči. Asistence: Ryan Lasch.
     
    42:55
    Tosto dostal přihrávku před branku, kotouč ale nezkrotil včas, kvůli čemuž musel i on přihrávat. Následné zakončení z dálky tak Tomkins pokryl úplně bez problémů.
     
    42:16
    Frölunda pořád s velkou chutí pokračuje dopředu, tentokrát si ale domácí dobře pohlídali modrou čáru a hned hledají protiútok.
     
    41:34
    Brückmann už by chtěl nejradši z brány, náhradní brankář ale pořád nepřichází. Určitě ho tedy bude čekat další spousta práce.
    40:21 Karl HENRIKSSON - 1:6
     
    40:21
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Hosté si zlepšují náladu další brankou! Ta ale byla dost šťastná, protože Mursak při úniku zakončil jen do zadního hrazení, od kterého se s velkým štěstím odrazil před odkrytou branku, kde už měl snadnou práci KARL HENRIKSSON. Asistence: Jan Mursak, Christian Folin.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhém dějství se definitivně rozhodlo o spádu tohoto utkání. Favorizovaná Frölunda totiž ukázala svou dominanci třemi brankami a soupeři už nejspíš nedovolí ani snížení, aby měla co nejlepší pozici do odvety. Postupně se prosadili Lasch, Lasu a Söderblom, přičemž Lasch má dnes na kontě čtyři body. Svůj účet bude chtít určitě ještě navýšit, má na to celou třetí třetinu. Od Mannheimu už se toho nedá moc očekávat, v oslabené sestavě za čtyřicet minut vyprodukoval jen sedm střel, což dokonale vystihuje jeho dnešní bídu.
     
    Další třetina začne přibližně ve 21:09.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:14
    Po delší době také něco předvedl Tomkins, který to však neměl příliš složité, protože dalekonosné nahození moc dobře viděl.
     
    38:43
    Brückmann v klidu kryje slabé nahození Niederbacha, práce ve druhé třetině pro něho ale stále nekončí.
     
    38:13
    Adler zkouší nepříznivý stav oplácet tvrdou hru, při napadání tedy najíždí do protihráčů a zkouší je co nejvíce rozhodit.
     
    37:25
    Brückmann si zlepšil sebevědomý dobrým zákrokem, protože na protihráče po přihrávce zívala prázdná branka, avšak domácí brankář se bleskově přesunul a velmi dobře zasáhl!
     
    36:52
    Přece jen se zkoušel uvolnit Tosto, ten ale na modré čáře nezpracoval přihrávku, kvůli čemuž nemohl zakončovat.
     
    36:23
    Druhé dějství už se začíná dohrávat, přece jen už se o nic nehraje. Adler je silně otřesen, na nějaký zázračný comeback tak určitě nemůže pomýšlet.
     
    35:36
    Mannheim má i nadále problémy se zakládáním útočných akcích. Nyní se mu to sice výjimečně povedlo, ale k nebezpečnému zakončení to stejně nevedlo.
     
    34:56
    Domácí fanoušci si žádali zakázané uvolnění proti soupeři, to ale bylo nejspíš neoprávněné, protože u kotouče byl první hráč hostů.
    33:26 Elmer SÖDERBLOM - 1:5
     
    33:26
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Pomalu se z dnešního zápasu začíná stávat exhibice, protože Frölunda využívá už svou třetí přesilovku! ELMER SÖDERBLOM tak zaznamenal svůj první bod v CHL, ke kterému mu pomohl parádní přihrávkou k pravé tyči Olsson. Střelec branky následně překonal přesouvajícího se Brückmanna. Asistence: Jens Olsson, Ryan Lasch.
     
    33:13
    Rendulic dnes patří k nejplatnějším domácím hráčům, po gólu přidal i dobré vypíchnutí, díky čemuž se domácí na chvíli osvobodili.
     
    32:39
    Vyloučení v týmu Adler Mannheim (Moritz Wirth – 2 min., hákování).
     
    32:18
    Sundström si hledal prostor na pravé straně, s kotoučem byl ale vytlačen zpátky do středu hřiště, i když mrzet ho to nemusí, protože vybojoval další přesilovku pro svůj tým.
     
    31:20
    Rollinger poměrně trestuhodně nezpracoval přihrávku, kotouč ale získal zpět a nabídl ho nad modrou čáru, odkud ale následovalo jen nepřesné zakončení.
     
    30:48
    Adler se sympaticky pokouší alespoň o snížení, vepředu ale nemůže nic vymyslet.
     
    29:57
    Melart dokonce vedl nějaký protiútok, každému domácímu hráči už ale začínají docházet síly, kvůli čemuž ho nemohli výrazně podpořit.
     
    29:19
    Frölunda vyhrává další buly v útočném pásmu, tam ale dostává strašně málo prostoru, díky čemuž domácí poměrně jistě zvládají defenzivu.
     
    28:28
    Hosté s chutí pokračují v útočení, také už ale trochu experimentují. Tentokrát se to ale nevyplatilo, protože se Mannheim osvobodil.
    27:18 Nicklas LASU - 1:4
     
    27:18
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Tady to začíná vypadat na hotové utkání, protože švédský tým vede o tři branky! Brückmannovi už začínají docházet síly, protože trestuhodně nepodržel ve své lapačce zakončení Elliotta, které poté bez problémů dorazil do prázdné klece NICKLAS LASU. Asistence: Stefan Elliott.
    26:36 Ryan LASCH - 1:3
     
    26:36
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Jeden z domácích hráčů v brankovišti padl na puk, což znamenalo trestné střílení, jehož se ujal RYAN LASCH. Ten vůbec neváhal, využil ho jistým zakončením nad beton Brückmanna.
     
    26:36
    Vyloučení v týmu Adler Mannheim (Joonas Lehtivuori – trestné střílení, zdržování hry / padnutí na puk).
     
    26:34
    Brückmann málem doplatil na svou lehkovážnost, protože po svém zákroku nedokázal zkrotit kotouč, ale naštěstí pro něj Lundqvist dorážel jen do jeho výstroje!
     
    26:07
    Lundqvist se dobře uvolnil v útočném pásmu, kus gumy následně servíroval před branku, ale trefil se přesně do mezery, kde se nenacházel žádný spoluhráč.
     
    25:36
    Nakonec ho pro svůj tým získal Tomkins, který měl lapačku na správném místě a přerušil hru.
     
    25:19
    Hosté už opět začínají na soupeře tlačit, nakonec jim ale kombinace nevyšla, takže musí opět bojovat o puk.
     
    24:48
    Lasu byl ve slušné pozici před brankou, přihrávka ale byla příliš prudká, takže kotouč nedokázal trefit.
     
    24:28
    Eisenschmid kotouč na modré čáře neudržel, oba celky tak mění své pětice na ledě a poté se dopředu hrne Frölunda.
     
    23:20
    Melart šikovně našel cestu do útočného pásma, tam se ale proti němu vrhli dva protihráči, kteří už mu žádnou další akci nedovolili.
     
    22:39
    Brückmann se ve druhé části rozhodně nenudí, protože už má na kontě pět zásahů, i když to vždy bylo poměrně jednoduché. Každopádně se udržuje v tempu.
     
    22:21
    Johansson od modré čáry mířil přímo doprostřed brány, tam byl připravený Brückmann, který si připsal jistý zákrok.
     
    21:47
    Henriksson si dokonale splnil obranné povinnosti, zastavil nebezpečnou přihrávku před branku a následně rozjel bleskový protiútok, který musel likvidovat až domácí gólman.
     
    21:08
    Mannheim to ale rozhodně nevzdává a aktivně napadat, hosté i přesto dokázali rozehrát a dokonce dostali Brückmanna do rozkleku.
     
    20:18
    Frölunda nastupuje do druhé třetiny s velkou chutí, vepředu se ale příliš dlouho neudržela, dokonce ani nevystřelila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dějství podle očekávání ovládla Frölunda, i když to tak zpočátku příliš nevypadalo. Mannheim totiž zpočátku velmi dobře bránil a pak se dokonce prosadil Rendulic po chybě soupeře, takže domácí šli do vedení. Domácí ale následně dvakrát faulovali, což je stálo vedení a vzápětí dokonce prohrávali. Prosadili se Lundqvist a Carlsson. Poté už byli lepší hosté, kteří chtějí vedení aktivně navyšovat.
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:18.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:24
    Špaček vymýšlel nadějnou průnikovou přihrávku, s ní ale spoluhráč pořádně nepočítal, protože mu kotouč skončil jenom na bruslích.
     
    18:53
    Frölunda ale poté hned přesouvá hru k brance domácích, kteří už se to snaží ustát do přestávky. To se jim zatím daří.
     
    18:08
    Domácí se dostali k nějakým šancím až v závěru početní výhody, Tomkins ale vše bez problémů ustál a pořád platí, že inkasoval jen jednu branku.
     
    17:10
    Švédský tým bez větší úhony přežil první polovinu oslabení, tu zakončil vyhozením až za branku Brückmanna.
     
    16:40
    Adler má velkou příležitost k vyrovnání, v útočném pásmu se ale zatím nemůže usadit, protože hosté velmi aktivně napadají každého hráče soupeře s pukem.
     
    16:01
    Vyloučení v týmu Frölunda HC (Karl Henriksson – 2 min., podrážení).
     
    15:13
    Johansson zkusil štěstí od modré čáry, přičemž Brückmann jeho pokus vůbec neviděl. Brankář ale nemusel zasahovat, o zakončení se postarali jeho obránci.
     
    14:37
    Frölunda svou třetí přesilovku nevyužila, zatím jí to ale mrzet nemusí, protože si drží těsné vedení. Navíc pořád pokračuje v náporu.
     
    13:58
    Domácí dokonce našli cestu do pořádné příležitosti, ve které se ocitl Lehtivuori, který byl úplně sám před Tomkinsem, ale zakončil jen do jeho náruče!
     
    13:29
    Lasch zpoza branky nedostal kotouč do mezikruží, vzápětí se Mannheim dokázal osvobodit, takže si může na chvíli vydechnout.
     
    12:55
    Frölunda vyhrává první buly své třetí přesilovky a hned se pokouší o další gól, Brückmann měl ale tentokrát dost času na reakci, takže zasáhl.
     
    12:31
    Vyloučení v týmu Adler Mannheim (Lean Bergmann – 2 min., nedovolené bránění).
    11:11 Patrik CARLSSON - 1:2
     
    11:11
    Frölunda právě vstřelila branku!
    I druhá početní výhoda je využita a s německým týmem to začíná vypadat zle! Domácí si opět nepohlídali přihrávku před branku, ta tentokrát vyšla z hole Sundströma a skončila u PATRIKA CARLSSONA, jenž zakončil nechytatelně pod horní tyč. Asistence: Johan Sundström, Ryan Lasch.
     
    10:38
    Švédský celek začíná další útok od svého gólmana a rozhodně chce využít i svou druhou přesilovku. Zatím se to ale příliš nedaří, protože se nemůže dostat ani do pásma.
     
    09:43
    Eisenschmid se ve vlastním oslabení dostával do brejku, při kterém ale skončil podezřelým způsobem na ledě, avšak v řadách Frölundy se vylučovat nebude.
     
    09:14
    Vyloučení v týmu Adler Mannheim (Ilari Melart – 2 min., krosček).
    08:01 Joel LUNDQVIST - 1:1
     
    08:01
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Hosté početní výhodu využívají a začínáme od nuly! Ryan Lasch navíc zaznamenal svůj stý bod v CHL! O ten se zasloužil přihrávkou na Špačka, který od levé tyče poslal kotouč do mezikruží, kde se bleskovou střelou do pravé šibenice prosadil JOEL LUNDQVIST. Asistence: Michael Špaček, Ryan Lasch.
     
    07:38
    Frölunda se v přesilovce pokouší o srovnání, Špaček tak už pálil rovnou dvakrát, ale ani jednou se netrefil mezi tři tyče.
     
    06:45
    Vyloučení v týmu Adler Mannheim (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Moritz Wirth.
    06:03 Borna RENDULIC - 1:0
     
    06:03
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Adler se zničehonic dostává do vedení! Grönlund totiž pokazil rozehrávku a kotouč naservíroval na hůl BORNA RENDULICE, jenž se následně protlačil před branku a bekhendovým zakončením po ledě překonal Tomkinse. Bez asistence.
     
    05:40
    Švédský celek se na chvíli usadil v útočném pásmu, tam ale vymyslel jen nepřesné zakončení od modré čáry, které se potom odrazilo do středu hřiště.
     
    05:04
    Už dlouho se hraje bez přerušení, z čehož budou těžit zejména hosté, jelikož domácí nemají na střídačce ani tři útočné trojice. Adler ale zatím zvládá odolávat.
     
    04:38
    Mannheim zkoušel potrestat nepovedenou rozehrávku soupeře, sám si ale také nerozuměl při kombinaci.
     
    03:48
    Melart individuálně dostal kotouč do pásma, tam ho ale moc dlouho neudržel, takže Frölunda okamžitě míří do protiútoku.
     
    03:05
    Brückmann už chtěl přerušit hru, to ale nebylo zapotřebí, jelikož hostům se signalizovali ofsajdové postavení. Mohl tedy v klidu rozehrát.
     
    02:29
    Špaček pořádně zahrozil od pravé tyčky, jeho prudká střela ale nakonec skončila jen na boční síti.
     
    01:49
    Söderblom kotouč také nevybojoval po nahození, jeho spoluhráči ale pokračují ve forčekinku a působí domácím hokejistům velké problémy.
     
    01:16
    Také domácí zkouší zahrozit, po vlastním nahození však nevybojovali kotouč, takže se musí vracet.
     
    00:23
    První útok utkání podniká Frölunda, ta zpoza branky dostala kotouč do brankoviště, kde ale Mursak nepřekonal Brückmanna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Adler Mannheim: Brückmann (Endras) – Lehtivuori (A), Larkin, Melart, Reul (C), Drziambor, Holzer (A), Wirth, Preto – Dawes, Eisenschmid, Tosto – Bergmann, Rendulic, Elias – Rollinger, Klos.

    Frölunda HC: Tomkins (Rubin) – Edvinsson, Folin (A), Grönlund, Elliott, Olsson, Johansson, Ekbom – Henriksson, Lundqvist (C), Mursak – Rosseli-Olsen, Lasu (A), Lasch – Söderblom, Špaček, Nierderbach – Torgersson, Carlsson, Sundström – Olofsson.

    Rozhodčí: Smetana, Ofner – Hurtik, Hofer.
     
    Frölunda HC

    Frölunda patří mezi nejlepší týmy v Evropě a v úterý večer budou chtít úspěšně vstoupit do vyřazovací části. Švédský tým obhajuje titul a usiluje o svůj pátý titul Champions Hockey League. Ryan Lasch vlétl do letošní sezóny jako uragán, když v průběhu základní skupiny nasbíral v šesti zápasech osm kanadských bodů a stal se nejproduktivnějším hráčem v historii soutěže CHL. Matthew Tomkins zářil a záda mu kryje Niklas Rubin.
     
    Adler Mannheim

    Mannheim je v domácím prostředí neskutečně silný a v nejvyšší německé soutěži vyhrál před svými fanoušky deset zápasů za sebou. Adler postoupil do vyřazovací části z druhého místa skupiny C a nastřílel 21 branek. Domácí spoléhají na týmový výkon, nejlepšími střelci týmu jsou s třemi góly Nigel Dawes a Ruslan Iskhakov. V bráně si rozdělili prostor Felix Brüchmann a Dennis Endras, kterým se dařilo, a jejich výkony budou klíčové.
     
    Frölunda obhajuje v letošní sezóně titul Champions Hockey League a v úvodním vyřazovacím zápase se představí na ledě Mannheimu, který vyhrál osm z posledních devíti domácích utkání a v tamní soutěži dokonce zvítězil na domácím ledě desetkrát v řadě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 7. Rendulic – 9. Lundqvist (Špaček, Lasch), 12. Carlsson (Sundström, Lasch), 27. Lasch (TS), 28. Lasu (Elliott), 34. Söderblom (Olsson, Lasch), 41. Henriksson (Mursak, Folin), 44. Söderblom (Lasch), 47. Niederbach (Folin, Ekbom), 58. Sundström (Elliott, Carlsson), 59. Carlsson (Sundström)


    Adler Mannheim: Brückmann (Endras) – Lehtivuori (A), Larkin, Melart, Reul (C), Drziambor, Holzer (A), Wirth, Preto – Dawes, Eisenschmid, Tosto – Bergmann, Rendulic, Elias – Rollinger, Klos.
    Frölunda HC: Tomkins (Rubin) – Edvinsson, Folin (A), Grönlund, Elliott, Olsson, Johansson, Ekbom – Henriksson, Lundqvist (C), Mursak – Rosseli-Olsen, Lasu (A), Lasch – Söderblom, Špaček, Nierderbach – Torgersson, Carlsson, Sundström – Olofsson.

    Rozhodčí: Smetana, Ofner – Hurtik, Hofer
    Úterý 23.11.2021
    Frölunda - Mannheim 4:1

    Branky a nahrávky: 13. Söderblom (Edvinsson), 26. Sundström (Edvinsson, Folin), 53. Söderblom (Sundström, Elliott), 55. Muršak (Lundqvist, Elliott) – 45. Tosto

    Mannheim 0 2 Frölunda
    #1 Úterý 16.11.2021 • 19:30
    Mannheim - Frölunda 1:10
    #2 Úterý 23.11.2021 • 18:05
    Frölunda - Mannheim 4:1
    bahis siteleri