Hattrick Brno – Pardubice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Chodov 10:7 (kon.) | Tatran – Česká Lípa 14:2 (kon.)
Královské Vinohrady – Ostrava 7:8 (kon.) | Vítkovice – Bohemians 3:6 (kon.) | Otrokovice – Black Angels 8:7 (3:2 po s.n.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
10:7 (3:3, 3:3, 4:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
Středa 17.11.2021, 15:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (17:12:48)
     
    Mladá Boleslav s Chodovem převedli v dnešním brzkém odpoledním utkání reklamu na florbal. Domácí v parádní podívané rozhodli o svém vítězství ve třetím dějství, v němž skórovali čtyřikrát, zatímco Lukáš Bauer inkasoval pouze jednou. Přitom to byl Matěj Netrefa, který poslal Chodov do vedení 7:6, jenže Patrik Suchánek přispěchal s odpovědí a v přesilovce posunul Mladou Boleslav do výhody Miroslav Fořt. Na 9:7 navýšil v 56. minutě Daniel Šebek a při powerplay soupeře definitivně zpečetil mladoboleslavské vítězství Milan Tomašík střelou do prázdné brány.

    Svěřenci kouče Novotného se díky vítězství přiblížili vedoucím Střešovicím na rozdíl dvou bodů, ty však mají své utkání 15. kola teprve před sebou. Chodov zůstává na páté pozici, přičemž jej může přeskočit pražská Sparta, pokud potvrdí roli favorita a porazí Liberec.
     
    Nejlepší hráči: Patrik Suchánek – Marek Vávra.
     
    Střely na bránu: 23 – 18.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Gólman Vojtěch Šimůnek se při akci mladoboleslavských florbalistů vrátil do brány. Získal míček a dlouhým výhozem hledal Vávru, jehož zastavil za cenu faulu Dominik Beneš.
     
    59:24
    Hosté pokračují ve hře bez gólmana. Je ale jasné, že tříbrankové manko už nestáhne, domácí navíc drží míček za brankou soupeře.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
    58:31 Milan TOMAŠÍK - 10:7
     
    58:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto. MILAN TOMAŠÍK využil chybného tažení puku míčku protihráčem. S volným hracím předmětem si dlouho nedělal starosti a od levého mantinelu prakticky přes celé hřiště trefil odkrytou chodovskou klec. Bez asistence.
     
    58:05
    Chodovský trenér si vzal oddechový čas, po jehož konci zůstává Vojtěch Šimůnek na střídačce. Hosté zkouší powerplay.
     
    57:39
    Pravá tyčka zabránila Chodovu ve snížení. Brankáři Bauerovi výborně zakryl výhled Vávra, domácí strážce svatyně měl v tomto případě velkou porci štěstí.
     
    57:06
    Hráči v bílých dresech nemají nač čekat, potřebují útočit. Domácí ovšem výborně brání a soupeři povolují kombinaci pouze na jeho vlastní polovině.
     
    56:30
    Florbalisté v černých dresech útočí na dvouciferný počet gólů. Vojtěch Šimůnek další změnu stavu nepřipustil, pravou rukou vytěsnil pokus Tomašíka nad horní tyč.
    55:33 Daniel ŠEBEK - 9:7
     
    55:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Skvělá práce domácího gólmana byla základem navýšení náskoku! Bauer vyhodil míček mezi dva protihráče k DANIELU ŠEBKOVI, i on zaslouží velkou pochvalu. Nenechal se totiž rozhodit dvojicí dotírajících protihráčů a troufl si na forhendovou kličku, kterou vyřadil ze hry i Šimůnka, prázdnou bránu posléze trefil neomylně. Asistence: Lukáš Bauer.
     
    55:18
    Za výborný forčekink zaslouží pochvalu Mikuláš Komárek, nikoliv ovšem za následné zakončení, to nasměroval vedle brány.
     
    55:04
    Dominik Beneš počkal, načež přenesl hru doleva na Grubera. Ani on si netroufl míček vyvézt, raději zvolil vyhození na jistotu.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 7. Tokoš (Suchánek), 16. Korych (Punčochář), 16. J. Bína (Do. Beneš), 23. Tomašík (Suchánek), 27. Tomašík (Suchánek), 39. Tokoš (Šebek), 47. Suchánek (Do. Beneš), 50. Fořt (Tokoš), 56. Šebek (L. Bauer), 59. Tomašík – 6. Majer (M. Vávra), 10. Strnad (Balatka), 20. Eremiáš (M. Vávra), 25. Vošta (Balatka), 25. Slunečko (Eremiáš), 33. Podhráský (TS), 43. Netrefa


    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Tomšík) – Fišera, Suchánek, Gruber, Zakonov, Punčochář, Hemerka, Fořt – Šebek, Tomašík, Tadeáš Chroust, J. Bína, Tokoš, Do. Beneš, Korych, Zoufalý, Curney, Pěnička, Natov.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Šimůnek (Hodík) – Maxa, Doubek, Slunečko, Podhráský, J. Bauer, Strnad – Komárek, Vošta, M. Vávra, Netrefa, Ondrušek, Řezáč, Skřivánek, Eremiáš, Majer, Dufek, Balatka.

    Rozhodčí: Sýkora, Tkáč

    Diváci: 375
    bahis siteleri