Hattrick Brno – Pardubice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Chodov 10:7 (kon.) | Tatran – Česká Lípa 14:2 (kon.)
Královské Vinohrady – Ostrava 7:8 (kon.) | Vítkovice – Bohemians 3:6 (kon.) | Otrokovice – Black Angels 8:7 (3:2 po s.n.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
10:7 (3:3, 3:3, 4:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
Středa 17.11.2021, 15:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (17:12:48)
     
    Mladá Boleslav s Chodovem převedli v dnešním brzkém odpoledním utkání reklamu na florbal. Domácí v parádní podívané rozhodli o svém vítězství ve třetím dějství, v němž skórovali čtyřikrát, zatímco Lukáš Bauer inkasoval pouze jednou. Přitom to byl Matěj Netrefa, který poslal Chodov do vedení 7:6, jenže Patrik Suchánek přispěchal s odpovědí a v přesilovce posunul Mladou Boleslav do výhody Miroslav Fořt. Na 9:7 navýšil v 56. minutě Daniel Šebek a při powerplay soupeře definitivně zpečetil mladoboleslavské vítězství Milan Tomašík střelou do prázdné brány.

    Svěřenci kouče Novotného se díky vítězství přiblížili vedoucím Střešovicím na rozdíl dvou bodů, ty však mají své utkání 15. kola teprve před sebou. Chodov zůstává na páté pozici, přičemž jej může přeskočit pražská Sparta, pokud potvrdí roli favorita a porazí Liberec.
     
    Nejlepší hráči: Patrik Suchánek – Marek Vávra.
     
    Střely na bránu: 23 – 18.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Gólman Vojtěch Šimůnek se při akci mladoboleslavských florbalistů vrátil do brány. Získal míček a dlouhým výhozem hledal Vávru, jehož zastavil za cenu faulu Dominik Beneš.
     
    59:24
    Hosté pokračují ve hře bez gólmana. Je ale jasné, že tříbrankové manko už nestáhne, domácí navíc drží míček za brankou soupeře.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
    58:31 Milan TOMAŠÍK - 10:7
     
    58:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto. MILAN TOMAŠÍK využil chybného tažení puku míčku protihráčem. S volným hracím předmětem si dlouho nedělal starosti a od levého mantinelu prakticky přes celé hřiště trefil odkrytou chodovskou klec. Bez asistence.
     
    58:05
    Chodovský trenér si vzal oddechový čas, po jehož konci zůstává Vojtěch Šimůnek na střídačce. Hosté zkouší powerplay.
     
    57:39
    Pravá tyčka zabránila Chodovu ve snížení. Brankáři Bauerovi výborně zakryl výhled Vávra, domácí strážce svatyně měl v tomto případě velkou porci štěstí.
     
    57:06
    Hráči v bílých dresech nemají nač čekat, potřebují útočit. Domácí ovšem výborně brání a soupeři povolují kombinaci pouze na jeho vlastní polovině.
     
    56:30
    Florbalisté v černých dresech útočí na dvouciferný počet gólů. Vojtěch Šimůnek další změnu stavu nepřipustil, pravou rukou vytěsnil pokus Tomašíka nad horní tyč.
    55:33 Daniel ŠEBEK - 9:7
     
    55:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Skvělá práce domácího gólmana byla základem navýšení náskoku! Bauer vyhodil míček mezi dva protihráče k DANIELU ŠEBKOVI, i on zaslouží velkou pochvalu. Nenechal se totiž rozhodit dvojicí dotírajících protihráčů a troufl si na forhendovou kličku, kterou vyřadil ze hry i Šimůnka, prázdnou bránu posléze trefil neomylně. Asistence: Lukáš Bauer.
     
    55:18
    Za výborný forčekink zaslouží pochvalu Mikuláš Komárek, nikoliv ovšem za následné zakončení, to nasměroval vedle brány.
     
    55:04
    Dominik Beneš počkal, načež přenesl hru doleva na Grubera. Ani on si netroufl míček vyvézt, raději zvolil vyhození na jistotu.
     
    54:45
    Ofenzivní akci Chodova podpořil obránce Radim Slunečko. Právě on dostal nabito na pravou stranu, z dobré pozice bránu netrefil.
     
    54:22
    Jakub Bína viděl nabíhajícího Chrousta, avšak přecenil jeho rychlostní schopnosti, útočník na míček nedosáhl ani nataženou florbalkou.
     
    53:49
    Michal Podhráský nezvládl zpracování těžké nahrávky a balónek následně vypadl mimo hru. Rozehrávku si nejspíše vezme na starosti Daniel Šebek.
     
    53:16
    Chodov získal chvilkový tlak, vyrovnání ale nevybojoval. Skvěle zapracoval Martin Tokoš, který zastavil Vávru čistým způsobem.
     
    52:57
    Adam Balatka výborně doplnil útočnou akci a nechybělo moc, aby vyrovnal. Z velkého úhlu však těžkou bekhendovou střelu do brány nenasměroval.
     
    52:23
    Suchánkovo zaváhání Ondřej Vošta nepotrestal. Střílel z velkého úhlu, Lukáš Bauer si připsal zákrok z kategorie jednodušších.
     
    51:50
    Sám proti dvěma svedl Radim Slunečko předem ztracený souboj. Zkusil mezi dvojicí protihráčů proskočit, což se mu povedlo, ale bez míčku.
     
    51:21
    Domácí zbytečně nezatáhli hru a pokračují v útočení. Přes obránce střílel Dominik Beneš a Šimůnek měl štěstí, že míček proletěl vedle levé tyče.
     
    50:10
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Mladá Boleslav díky využité početní převaze o gól vede, Chodov musí zabrat hlavně do ofenzivy.
    49:41 Miroslav FOŘT - 8:7
     
    49:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí udržují stoprocentní bilanci v dnešních přesilových hrách. Tokoš nahrál před prázdnou bránu MIROSLAVU FOŘTOVI, snadný cíl trefit cílové zařízení splnil domácí útočník bez zaváhání. Asistence: Martin Tokoš.
     
    49:33
    Štěstí pokusil Milan Tomašík. Střílel z pravé strany podhorní tyčku, Vojtěch Šimůnek předvedl parádní zákrok levým ramenem.
     
    49:02
    První útočná akce domácím nevyšla. Dominik Beneš znovu nabil Patriku Suchánkovi, jehož projektil vyletěl vysoko nad bránu.
     
    48:36
    Další dvouminutový trest do hostujících řad a obrovská šance pro domácí převrátit vedení na svou stranu. Šebek už se chystal střílet, když mu sekl do florbalky Daniel Maxa.
     
    48:14
    Florbalisté v černých dresech pokračují v ofenzivních snahách. Chodov po celou dobu trvání třetí části brání, udeřil jen jednou z rychlého brejku.
     
    47:30
    Drama pokračuje. Psychická výhoda je bezesporu na straně domácího mužstva, které vstřelilo gól doposud jako poslední.
    46:41 Patrik SUCHÁNEK - 7:7
     
    46:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Úspěšná přesilová hra Mladé Boleslavi, dnes už třetí! Beneš nahrál po levé ruce PATRIKU SUCHÁNKOVI, za svižným pokusem pod břevno se Šimůnek přesouval marně. Asistence: Dominik Beneš.
     
    46:09
    Dominik Beneš chtěl napravit selhání předcházející sedmému gólu Chodova. Táhlá střela ovšem v síti neskončila, zblokoval ji Ondřej Vošta.
     
    45:45
    Naprosto nesmyslný prohřešek v podání Radima Slunečka, jenž v přerušené hře strčil do Martina Tokoše. Mladá Boleslav zadarmo získává přesilovou hru, dvě předešlé využila.
     
    45:09
    Tomašík ani Tokoš svými pokusy neuspěli. Oba tito florbalisté útočí na hattrick. Zda se jej dočkají zatím zůstává ve hvězdách.
     
    44:57
    Adam Hemerka pod tlakem zachoval chladnou hlavu a středem pronikl mezi dvěma protihráče. Narazil na třetího, tím byl Maxa.
     
    44:28
    Dlouho si dal s rozehrávkou záležet Ondřej Vošta. Nakonec volil žabičku na Matěje Netrefu, který z těžké pozici úplně promáchl.
     
    43:44
    Brejky Chodova dělají domácí defenzivě velké problémy. Tom Ondrušek hledal u levé tyče Slunečka, ten z velkého úhlu zasáhl boční síť.
     
    43:13
    Odvážná nahrávka vyšla. Tadeáš Chroust našel mezi třemi protihráči Patrika Suchánka, střela z otočky minula bránu.
    42:28 Matěj NETREFA - 6:7
     
    42:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    Obrovské zaváhání Beneše znamená chodovské vedení! MATĚJ NETREFA převzal míček v rychlosti a únik završil nechytatelnou střelou do pravé šibenice. Bez asistence.
     
    42:02
    Krátce po vhazován před bránou Chodova pálil Tadeáš Chroust. Střeleckou listinu nerozšířil, mířil příliš vysoko.
     
    41:50
    Curney střílel skoro z poloviny hřiště. Hostující gólman vydržel v pozoru a pravou rukou balónek odrazil do bezpečí.
     
    41:36
    Martin Tokoš byl gólu výrazně blíže. Z hrany brankoviště ovšem z bezprostřední blízkosti Šimůnka neprostřelil, trefil jej do vesty.
     
    40:36
    Milan Tomašík posunul po levé straně na Daniela Šebka, ten z velkého úhlu o dobré dva metry minul soupeřovu bránu.
     
    40:10
    Jak bude vypadat třetí třetina? Mladá Boleslav se určitě s remízou spokojit chtít nebude, zatímco Chodov by ji nejspíše bral.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:25.
     
    Gólové hody pokračovaly i ve druhé třetině, skóre ukazuje výsledek 6:6. Mladou Boleslav poslal do vedení 4:3 kapitán Milan Tomašík, ale hosté nesložili zbraně a góly Ondřeje Vošty a Radima Slunečka překlopili misky vah na svou stranu. Následně znovu vyrovnal Milan Tomašík, nicméně Chodovu vrátil těsný náskok proměněným trestným střílením Michal Podhráský. Poslední slovo měla Mladá Boleslav, výsledek vrátil do vyrovnané podoby Martin Tokoš.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 15 – 15.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:53
    Závěrečný útok druhého dějství patřil Mladé Boleslavi. Z pravé strany střílel Milan Tomašík, výborným blokem se prezentoval Radim Slunečko.
     
    39:18
    Faul Patrika Suchánka na Petra Majera. Nebyl ovšem tak ostrý, aby následovaly dvě minuty, hra pokračuje v plném počtu na obou stranách.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
    38:07 Martin TOKOŠ - 6:6
     
    38:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ale tento cíl se Chodovu splnit nepodařil! Střela Šebka se od zadního mantinelu odrazila k pravé tyči k MARTINU TOKOŠOVI, jehož forhendový pokus Šimůnek vyrazil. Forvard ovšem dostal možnost dorážky a nezazmatkoval, z forhendu si posunul míček na bekhend a povedenou střelou po zemi k bližší tyči dokonale překvapil brankáře. Asistence: Daniel Šebek.
     
    37:47
    Hosté podle očekávání v koncovce druhé třetiny nikam nespěchají a hlídají těsný náskok. Za bránou zklidnil hru Radim Slunečko.
     
    37:23
    Sám proti dvěma byl Adam Hemerka. Ze vzduchu sice míček zpracoval, ale vzápětí neuspěl kličkou proti Řezáčovi.
     
    36:50
    Efektní otočka Milana Tomašíka kolem Doubka a svižná rána k bližší tyči. Šimůnek zasahovat nemusel, balónek proletěl vedle prostoru tří tyčí.
     
    36:16
    Přihrávka naslepo v podání Slunečka málem znamenala únik Mikuláše Komárka. V poslední chvíli zareagoval Filip Zakonov, pas vypíchl.
     
    35:44
    Povedený zákrok Vojtěcha Šimůnka proti Gruberovi. Výborně střelci zmenšil střelecký úhel a míček schytal do vesty.
     
    35:04
    Levou stranou se rozběhl Adam Hemerka. V plné rychlosti zvládl i vystřelit, nicméně trefil pouze Ondřeje Voštu.
     
    34:46
    Mladoboleslavské ofenzivní tažení pokračuje. Dominik Beneš nevyrovnal, štiplavou střelou trefil do stehna spoluhráče Chrousta.
     
    34:17
    Hodně si dal Šimon Doubek záležet s rozehrávkou. Nakonec volil vysokou nahrávkou, kterou Mikuláš Komárek nedokázal zpracovat.
     
    33:44
    Ondřej Vošta ukázal, co všechno lze spálit. Krásnou akci zakončil neméně kvalitní kličkou brankáři, aby ve finále bekhendem přestřelil prázdnou bránu.
     
    33:07
    Aktivní Martin Tokoš si na další gól musí počkat. Zívala na něj odkrytá levá polovina brány, ale míček trefil nečistě, doskákal o kus vedle pravé tyče.
    32:19 Michal PODHRÁSKÝ - 5:6
     
    32:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    MICHAL PODHRÁSKÝ si počínal výrazně lépe než jeho kolega z před malé chvíle. I on volil kličku do bekhendu, ale provedl ji dokonale, na střelu k pravé tyči Bauer neměl nárok.
     
    32:19
    Další trestné střílení pro Chodov! Do úniku nabíhal Petr Majer, této skutečnosti zabránil jeden z bránících hráčů, opět nedovoleně.
    31:41 Neúspěšný nájezd Marka Vávry
     
    31:41
    Lukáš Bauer hrdinou okamžiku! Vyčkal na zakončení Marka Vávry, který v koncovce volil bekhendovou kličku, načež trefil gólmana do levé nohy.
     
    31:41
    Hra nahoru dolů pokračuje a Chodov vybojoval trestné střílení! V brejku soupeře si defenziva mladoboleslavských počínala nedovoleným způsobem, zkřížené ruce nad hlavou rozhodčího pak byly jasným gestem.
     
    31:30
    Tadeáš Chroust se zbavil svého osobního strážce, pak střílel přes Radia Slunečka. Chodovský obránce zaslouží pochvalu, obětavě totiž míček zblokoval.
     
    31:11
    Fantastický zákrok Lukáše Bauera! Tygřím skokem vychytal Toma Ondruška, ten už pomalu chystal gólové oslavy.
     
    30:45
    Bína chyboval v rozehrávce, nicméně Tadeáš Chroust této skutečnosti nevyužil. Ze zápěstí střílel o pořádný kus vedle pravé tyče.
     
    30:10
    Utkání se přesunulo do své druhé poloviny. Skóre mezi Mladou Boleslaví a Chodovem je vyrovnané 5:5, k vidění je parádní ofenzivní zápas.
     
    29:41
    Na druhé straně kouzlil Vojtěch Šimůnek. Poradil si s pokusem Tokoše, levou horní končetinou jej vytěsnil o kousek vedle tyče.
     
    29:13
    Na hřiště naskočila elitní lajna Chodova. Z pravé strany střílel Marek Vávra, Lukáš Bauer předvedl výborný zákrok levou rukou.
     
    28:46
    Třetí chodovská formace zatím nic moc nevymyslela. Dobře si počínal Milan Tomašík, který čistým způsobem zastavil Netrefu.
     
    28:06
    Daniel Šebek střílel kousek za polovinou hřiště. Natáhl k pokusu zápěstím a hrací předmět poslal o pár čísel nad horní tyčku.
     
    27:30
    Tento zápas je parádní podívanou pro fanoušky. Ti, kteří si dnešní odpoledne rozhodli zpříjemnit florbalem, určitě nelitují.
    26:19 Milan TOMAŠÍK - 5:5
     
    26:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Druhý přesilovkový gól MILANA TOMAŠÍKA v přesilovce, je znovu srovnáno. Po nahrávce Suchánka napříč hrací plochou střílel do odkryté levé poloviny brány, situaci nezachránil ani zakleknuvší Podhráský. Asistence: Patrik Suchánek.
     
    26:05
    Souboj Tokoš vs. Doubek se opakoval. Znovu byl tím méně úspěšným hostující obránce, který je za sekání vyloučen na dvě minuty.
     
    25:40
    Domácí chtěli rychle odpovědět. Po velkém zaváhání Doubka měl na florbalce gól Martin Tokoš, avšak trestuhodně přestřelil.
    24:57 Radim SLUNEČKO - 4:5
     
    24:57
    Chodov právě vstřelil branku!
    To jsou věci! Velkého množství prostoru využil obránce RADIM SLUNEČKO, jenž táhlou střelou našel volný prostor u bližší tyčky, Bauer opět bezmocný. Asistence: Daniel Eremiáš.
    24:27 Ondřej VOŠTA - 4:4
     
    24:27
    Chodov právě vstřelil branku!
    Dlouho Mladé Boleslavi vedení nevydrželo! Pěnička míček slabě odvrátil pouze na florbalku ONDŘEJE VOŠTY, ten našel recept na Bauera. Asistence: Adam Balatka.
     
    23:37
    Suchánek chtěl přidat další asistenci, když na hraně brankoviště hledal Zakonovi, toho v poslední chvíli předskočil Mikuláš Komárek.
    22:58 Milan TOMAŠÍK - 4:3
     
    22:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gól z přesilovky i na druhé straně! MILAN TOMAŠÍK si narazil se Suchánkem, následně vypálil zprava na vzdálenější tyč. Šimůnek na míček nedosáhl. Asistence: Patrik Suchánek.
     
    22:39
    Hra vysokou holí, míček znovu putuje na florbalky Chodova. Hráči v bílém zatím brání oslabení bez větších problémů.
     
    22:09
    Hosté dokonce vyrazili do útoku. Marek Vávra nabral velkou rychlost po pravé straně, z úhlu střílel přímo do Bauera.
     
    21:47
    Pouze florbalisté Bohemians má ovšem horší přesilovou hru, než Mladá Boleslav, což je hodně překvapivá statistika. Chodov zatím úspěšně brání.
     
    21:18
    Premiérová početní převaha čeká i na domácí mužstvo. Za blokování soupeřovy hokejky je vyloučen Daniel Maxa, zabránil v zakončení Tokošovi.
     
    20:54
    Žádná opatrná hra, oba celky hrají poměrně dost otevřeně. Za Chodov střílel Radim Slunečko, jeho pokus zblokoval Tomašík.
     
    20:10
    Domácí třetina je v plném proudu, pojďme na ni! Z poloviny hřiště střílel Bína, ani dorážka Curneyho neskončila v síti.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:46.
     
    První třetina zápasu mezi Mladou Boleslaví a Chodovem přinesla tři branky na obou stranách. Na gól Petra Majera odpověděl Martin Tokoš, hostům pak vrátil vedení Michal Strnad. Domácí dokonali obrat během třiceti vteřin v 15. minutě, v niž se trefili Marek Korych a Jakub Bína. Do šatny však hráči odešli za vyrovnaného stavu, vteřinu před koncem třetiny využil přesilovou hru Chodova Daniel Eremiáš.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 6 – 9.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:59 Daniel EREMIÁŠ - 3:3
     
    19:59
    Chodov právě vstřelil branku!
    Vyrovnání doslova ve vteřině dvanácté! S dvěma pokusy Vávry si Bauer poradil, ale propadla domácí defenziva, jež pustila k dorážce DANIELA EREMIÁŠE, na jeho bekhend gólman nestačil. Asistence: Marek Vávra.
     
    19:01
    První přesilovou hru si zahrají hosté. Za faul na polovině hřiště si odchází odpočinout Martin Tokoš, provinil se sekáním.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:37
    Pár centimetrů dělily Chodov od vyrovnání. Na útočnou polovinu zatáhl míček Tom Ondrušek, po jemné teči bránícího hráče skončil balónek na břevně.
     
    18:05
    První mladoboleslavská formace zklidnila hru u své brány. Patrik Suchánek rozehrál na Tadeáše Chrousta, tomu nevyšla klička po pravé ruce proti Slunečkovi.
     
    17:45
    Chyby hostující defenzivy Vošta nevyužil. Vlastní vinou se vytlačil z dobré střelecké pozice, ani nahrávku před bránu mu potom nevyšla.
     
    17:17
    Konečně po delší době zaútočili o florbalisté Chodova. Matěj Netrefa lehkou žabičkou vybídl k zakončení Vávru, jenž jej zasáhl nečistě, takže Bauer mohl zůstat klidným.
     
    16:38
    Tomašík lehce zaškobrtl, ale udržel se na nohou, aby nakonec vypálil svižnou střelu od levého mantinelu. Bránu o pár čísel minul.
     
    16:12
    Domácí by před přestávkou rádi ještě náskok navýšili. Pokračují v útočení a hosté mají v obraně plné ruce a nohy práce.
    15:40 Jakub BÍNA - 3:2
     
    15:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bleskový obrat! V předbrankovém prostoru Chodova se nejlépe zorientoval JAKUB BÍNA, zády k bráně vypálil nechytatelně do pravé šibenice. Asistence: Dominik Beneš.
    15:14 Marek KORYCH - 2:2
     
    15:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tlak Mladé Boleslavi pokračoval a odměnou je vyrovnání! Punčochář mohl střílet, ale úmysl si rozmyslel a nahrál k levé tyčce MARKU KORYCHOVI, který forhendovým pokusem z první přehodil sedícího brankáře. Asistence: Lukáš Punčochář.
     
    15:01
    Šimůnek neudržel střelu Suchánka, dorážet mohl Jakub Bína. Z bezprostřední blízkosti trefil pravou nohu Doubka.
     
    14:52
    Rychle na druhou stranu! Domácí defenziva á obrovské problémy pokrýt Majera, který opět střílel, forhendem o kousek nad břevno.
     
    14:30
    Martin Tokoš je při chuti. Po rychlém zpracování střílel zprava k bližší tyči, právě tu orazítkoval! Šimůnek měl nyní velké štěstí.
     
    13:42
    Na teč nahazoval Patrik Suchánek. Jakub Bína s touto pobídkou nepočítal a florbalku přiložil k zemi příliš pozdě.
     
    13:17
    Michal Strnad je při chuti. Znovu zkusil štěstí z velké vzdálenosti, v tomto případě trefil jednoho z blokujících hráčů. jmenovitě Korycha.
     
    12:39
    Ofenzivní snažení mladoboleslavských florbalistů alespoň na malý moment zastavil hvizd rozhodčího, útočný faul byl odpískán Curneymu.
     
    12:08
    Velkou rychlost nabral po levé straně Filip Zakonov. V obraně znovu výborně zapracoval Daniel Maxa, na konto připsal další blok.
     
    11:42
    Tvrdý souboj u mantinelu nechali rozhodčí bez přerušení. Tom Ondrušek čistým způsobem obral váhajícího Chrousta.
     
    11:21
    Přeci jen domácí utekli z defenzivy a sami zaútočili. Jmenovitě Martin Tokoš, který na svůj druhý gól musí počkat, přestřelil.
     
    10:45
    Potvrzuje se, že na Mladou Boleslav dnes nečeká vůbec nic jednoduchého. Hráči v černém zůstávají pod tlakem.
     
    10:20
    Elitní chodovské formace nebyla daleko od navýšení náskoku. Vávra našel Majera, proti jeho střele k pravé tyči se Bauer výborně přesunul.
    09:16 Michal STRNAD - 1:2
     
    09:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    Parádní gól v podání MICHALA STRNADA! Ten bez rozmýšlení natáhl ke střele zápěstím z poloviny hřiště a propálil vše, co mu stálo v cestě! Bauer neviděl vůbec nic. Asistence: Adam Balatka.
     
    08:41
    Na hraně pravidel Daniel Maxa chytil střelu Tokoše, jež nejspíše směřovala do sítě. Rozhodčí akci pustili.
     
    08:12
    Majer tentokráte v roli nahrávače, když před brankou hledal Daniela Eremiáše, tomu v poslední chvíli zamezil v zakončení Suchánek.
     
    07:47
    Na druhé straně pohrdl dokonáním obratu Hemerka. Odražený míček napálil na bránu ze vzduchu bekhendem, trefil Šimůnka do levého ramene.
     
    07:21
    Petr Majer si na bekhendu věří. Tělem odstavil protihráče a vystřelil z pravé strany poměrně z velkého úhlu, Bauer zakročil.
    06:04 Martin TOKOŠ - 1:1
     
    06:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To byla rychlost, za jedenáct vteřin máme opět vyrovnáno! Suchánek si vyměnil míček s Curneym, načež nahrál před prázdnou bránu MARTINU TOKOŠOVI, na něj již čekal snadný úkol. Asistence: Patrik Suchánek.
    05:53 Petr MAJER - 0:1
     
    05:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté trpělivě počkali na zaváhání soupeřovy defenzivy, ta skutečně přišla! Vávra žabičkou vyslal do šance PETRA MAJERA, jenž si bekhendem přizvedl míček a pak jej ze vzduchu ze stejné strany napálil nechytatelně na bližší tyč. Asistence: Marek Vávra.
     
    05:00
    Presovat umí i Chodov. Martin Skřivánek dostal pod tlak Grubera, ten nakonec čelem k vlastní bráně nahrál za ni, kam sběhl Suchánek.
     
    04:47
    Martin Tokoš stál na konci rychlého domácího protiútoku. Vyměnil si balónek s Benešem a forhendem střílel do boční sítě.
     
    04:16
    Martin Skřivánek doběhl na pomoc Maxovi. Dostal nahrávku do volného prostoru a přeběhl na útočnou polovinu, kde mu nevyšla klička proti Tokošovi.
     
    03:45
    Sám proti třem byl Mikuláš Komárek bez šance. Jednomu protihráči sice utekl, další dva byli nad jeho síly.
     
    03:11
    Dominik Beneš přenesl hru doprava na Curneyho. Ten nahrál na střed Chroustovi, střelu z první schytal Vojtěch Šimůnek do vesty.
     
    02:35
    A opět hodně opatrná kombinace chodovských. Tadeáš Chroust se vydal napadat, ale rozehrávku nevystihl, Doubek chytře nahrával o mantinel.
     
    02:12
    S těžkým zpracováním si Ondřej Vošta nelámal hlavu a střílel z nekomfortní pozice od pravého mantinelu. Bránu netrefil.
     
    01:52
    Rychlá akce mladoboleslavských gólem neskončila. Daniel Šebek obdržel nahrávku o ideální pozice, i přispěním tečujícího beka ovšem minul bránu.
     
    01:06
    Chodov si dává se svým prvním útokem hodně záležet. Tom Ondrušek si před vlastní bránou několikrát vyměnil míček s Vávrou, pak nepřesně nahrával Řezáčovi.
     
    00:41
    Florbalisté v černých dresech, v nichž hrají právě domácí, okamžitě vyrazili do útoku. Tadeáš Chroust střílel forhendem vedle pravé tyče.
     
    00:10
    Zápas mezi Mladou Boleslaví a Chodovem právě začal! Favoritem je domácí mužstvo, ale hosté ukázali, že na soupeře umí, nedávno jej v poháru porazili 8:7.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Tomšík) – Fišera, Suchánek, Gruber, Zakonov, Punčochář, Hemerka, Fořt – Šebek, Tomašík, Tadeáš Chroust, J. Bína, Tokoš, Do. Beneš, Korych, Zoufalý, Curney, Pěnička, Natov.

    FAT PIPE Florbal Chodov: Šimůnek (Hodík) – Maxa, Doubek, Slunečko, Podhráský, J. Bauer – Komárek, Vošta, M. Vávra, Netrefa, Ondrušek, Řezáč, Skřivánek, Eremiáš, Majer, Dufek, Balatka.

    Rozhodčí: Sýkora, Tkáč.
     
    FAT PIPE Florbal Chodov

    Také Chodov nabízí to nejlepší, co Livesport Superliga nabízí. Za současné situace by, podobně jako soupeř, postupoval rovnou do čtvrtfinále, protože okupuje pátou příčku se ziskem osmadvaceti bodů, na dnešního konkurenta tak zaostává rozdílem šesti bodů. Hráči Chodova v posledních pěti utkáních čtyřikrát zvítězili, prohráli pouze s Vítkovicemi. S dnešním protivníkem změřili síly v rámci osmifinále poháru a získali jeho překvapivý skalp, v divoké přestřelce zvítězili 8:7.
     
    Předvýběr.CZ Florbal MB

    Mladá Boleslav patří každoročně k největším aspirantům na titul. Nejinak tomu je i letos a papírové předpoklady zatím potvrzuje, když ve čtrnácti zápasech nasbírala čtyřiatřicet bodů, pouze Střešovice jich zvládly vydolovat víc. Středočeši doposud prohráli pouze s Vítkovicemi a právě Střešovicemi. Body ztratili ještě s Black Angels a Chodovem, tyto celky porazili až po prodloužení.
     
    Všem fanynkám a fanouškům florbalu přeju krásné středeční odpoledne. Vítám vás při sledování 15. kola Livesport Superligy, u zápasu mezi Mladou Boleslaví a Chodovem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 7. Tokoš (Suchánek), 16. Korych (Punčochář), 16. J. Bína (Do. Beneš), 23. Tomašík (Suchánek), 27. Tomašík (Suchánek), 39. Tokoš (Šebek), 47. Suchánek (Do. Beneš), 50. Fořt (Tokoš), 56. Šebek (L. Bauer), 59. Tomašík – 6. Majer (M. Vávra), 10. Strnad (Balatka), 20. Eremiáš (M. Vávra), 25. Vošta (Balatka), 25. Slunečko (Eremiáš), 33. Podhráský (TS), 43. Netrefa


    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Tomšík) – Fišera, Suchánek, Gruber, Zakonov, Punčochář, Hemerka, Fořt – Šebek, Tomašík, Tadeáš Chroust, J. Bína, Tokoš, Do. Beneš, Korych, Zoufalý, Curney, Pěnička, Natov.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Šimůnek (Hodík) – Maxa, Doubek, Slunečko, Podhráský, J. Bauer, Strnad – Komárek, Vošta, M. Vávra, Netrefa, Ondrušek, Řezáč, Skřivánek, Eremiáš, Majer, Dufek, Balatka.

    Rozhodčí: Sýkora, Tkáč

    Diváci: 375
    bahis siteleri