Hattrick Brno – Pardubice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Chodov 10:7 (kon.) | Tatran – Česká Lípa 14:2 (kon.)
Královské Vinohrady – Ostrava 7:8 (kon.) | Vítkovice – Bohemians 3:6 (kon.) | Otrokovice – Black Angels 8:7 (3:2 po s.n.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
10:7 (3:3, 3:3, 4:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
Středa 17.11.2021, 15:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
    58:31 Milan TOMAŠÍK - 10:7
     
    58:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto. MILAN TOMAŠÍK využil chybného tažení puku míčku protihráčem. S volným hracím předmětem si dlouho nedělal starosti a od levého mantinelu prakticky přes celé hřiště trefil odkrytou chodovskou klec. Bez asistence.
    55:33 Daniel ŠEBEK - 9:7
     
    55:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Skvělá práce domácího gólmana byla základem navýšení náskoku! Bauer vyhodil míček mezi dva protihráče k DANIELU ŠEBKOVI, i on zaslouží velkou pochvalu. Nenechal se totiž rozhodit dvojicí dotírajících protihráčů a troufl si na forhendovou kličku, kterou vyřadil ze hry i Šimůnka, prázdnou bránu posléze trefil neomylně. Asistence: Lukáš Bauer.
    49:41 Miroslav FOŘT - 8:7
     
    49:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí udržují stoprocentní bilanci v dnešních přesilových hrách. Tokoš nahrál před prázdnou bránu MIROSLAVU FOŘTOVI, snadný cíl trefit cílové zařízení splnil domácí útočník bez zaváhání. Asistence: Martin Tokoš.
    46:41 Patrik SUCHÁNEK - 7:7
     
    46:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Úspěšná přesilová hra Mladé Boleslavi, dnes už třetí! Beneš nahrál po levé ruce PATRIKU SUCHÁNKOVI, za svižným pokusem pod břevno se Šimůnek přesouval marně. Asistence: Dominik Beneš.
    42:28 Matěj NETREFA - 6:7
     
    42:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    Obrovské zaváhání Beneše znamená chodovské vedení! MATĚJ NETREFA převzal míček v rychlosti a únik završil nechytatelnou střelou do pravé šibenice. Bez asistence.
    38:07 Martin TOKOŠ - 6:6
     
    38:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ale tento cíl se Chodovu splnit nepodařil! Střela Šebka se od zadního mantinelu odrazila k pravé tyči k MARTINU TOKOŠOVI, jehož forhendový pokus Šimůnek vyrazil. Forvard ovšem dostal možnost dorážky a nezazmatkoval, z forhendu si posunul míček na bekhend a povedenou střelou po zemi k bližší tyči dokonale překvapil brankáře. Asistence: Daniel Šebek.
    32:19 Michal PODHRÁSKÝ - 5:6
     
    32:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    MICHAL PODHRÁSKÝ si počínal výrazně lépe než jeho kolega z před malé chvíle. I on volil kličku do bekhendu, ale provedl ji dokonale, na střelu k pravé tyči Bauer neměl nárok.
    26:19 Milan TOMAŠÍK - 5:5
     
    26:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Druhý přesilovkový gól MILANA TOMAŠÍKA v přesilovce, je znovu srovnáno. Po nahrávce Suchánka napříč hrací plochou střílel do odkryté levé poloviny brány, situaci nezachránil ani zakleknuvší Podhráský. Asistence: Patrik Suchánek.
    24:57 Radim SLUNEČKO - 4:5
     
    24:57
    Chodov právě vstřelil branku!
    To jsou věci! Velkého množství prostoru využil obránce RADIM SLUNEČKO, jenž táhlou střelou našel volný prostor u bližší tyčky, Bauer opět bezmocný. Asistence: Daniel Eremiáš.
    24:27 Ondřej VOŠTA - 4:4
     
    24:27
    Chodov právě vstřelil branku!
    Dlouho Mladé Boleslavi vedení nevydrželo! Pěnička míček slabě odvrátil pouze na florbalku ONDŘEJE VOŠTY, ten našel recept na Bauera. Asistence: Adam Balatka.
    22:58 Milan TOMAŠÍK - 4:3
     
    22:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gól z přesilovky i na druhé straně! MILAN TOMAŠÍK si narazil se Suchánkem, následně vypálil zprava na vzdálenější tyč. Šimůnek na míček nedosáhl. Asistence: Patrik Suchánek.
    19:59 Daniel EREMIÁŠ - 3:3
     
    19:59
    Chodov právě vstřelil branku!
    Vyrovnání doslova ve vteřině dvanácté! S dvěma pokusy Vávry si Bauer poradil, ale propadla domácí defenziva, jež pustila k dorážce DANIELA EREMIÁŠE, na jeho bekhend gólman nestačil. Asistence: Marek Vávra.
    15:40 Jakub BÍNA - 3:2
     
    15:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bleskový obrat! V předbrankovém prostoru Chodova se nejlépe zorientoval JAKUB BÍNA, zády k bráně vypálil nechytatelně do pravé šibenice. Asistence: Dominik Beneš.
    15:14 Marek KORYCH - 2:2
     
    15:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tlak Mladé Boleslavi pokračoval a odměnou je vyrovnání! Punčochář mohl střílet, ale úmysl si rozmyslel a nahrál k levé tyčce MARKU KORYCHOVI, který forhendovým pokusem z první přehodil sedícího brankáře. Asistence: Lukáš Punčochář.
    09:16 Michal STRNAD - 1:2
     
    09:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    Parádní gól v podání MICHALA STRNADA! Ten bez rozmýšlení natáhl ke střele zápěstím z poloviny hřiště a propálil vše, co mu stálo v cestě! Bauer neviděl vůbec nic. Asistence: Adam Balatka.
    06:04 Martin TOKOŠ - 1:1
     
    06:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To byla rychlost, za jedenáct vteřin máme opět vyrovnáno! Suchánek si vyměnil míček s Curneym, načež nahrál před prázdnou bránu MARTINU TOKOŠOVI, na něj již čekal snadný úkol. Asistence: Patrik Suchánek.
    05:53 Petr MAJER - 0:1
     
    05:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté trpělivě počkali na zaváhání soupeřovy defenzivy, ta skutečně přišla! Vávra žabičkou vyslal do šance PETRA MAJERA, jenž si bekhendem přizvedl míček a pak jej ze vzduchu ze stejné strany napálil nechytatelně na bližší tyč. Asistence: Marek Vávra.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 7. Tokoš (Suchánek), 16. Korych (Punčochář), 16. J. Bína (Do. Beneš), 23. Tomašík (Suchánek), 27. Tomašík (Suchánek), 39. Tokoš (Šebek), 47. Suchánek (Do. Beneš), 50. Fořt (Tokoš), 56. Šebek (L. Bauer), 59. Tomašík – 6. Majer (M. Vávra), 10. Strnad (Balatka), 20. Eremiáš (M. Vávra), 25. Vošta (Balatka), 25. Slunečko (Eremiáš), 33. Podhráský (TS), 43. Netrefa


    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Tomšík) – Fišera, Suchánek, Gruber, Zakonov, Punčochář, Hemerka, Fořt – Šebek, Tomašík, Tadeáš Chroust, J. Bína, Tokoš, Do. Beneš, Korych, Zoufalý, Curney, Pěnička, Natov.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Šimůnek (Hodík) – Maxa, Doubek, Slunečko, Podhráský, J. Bauer, Strnad – Komárek, Vošta, M. Vávra, Netrefa, Ondrušek, Řezáč, Skřivánek, Eremiáš, Majer, Dufek, Balatka.

    Rozhodčí: Sýkora, Tkáč

    Diváci: 375
    bahis siteleri