Buffalo – Calgary 0:5 (kon.) | Toronto – NY Rangers 2:1 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 0:6 (kon.)
Ottawa – Nashville 0:0 (odl.) | Florida – New Jersey 4:1 (kon.) | Philadelphia – Tampa 3:4 (0:2 po s.n.)
St. Louis – San Jose 4:1 (kon.) | Minnesota – Dallas 7:2 (kon.) | Arizona – Columbus 4:5 (2:3 po s.n.)
Edmonton – Winnipeg 2:1 (2:0 po s.n.) | Vegas – Detroit 5:2 (kon.) | Anaheim – Carolina 1:2 (kon.)
po s.n. (0:2)
Philadelphia Flyers
3:4 (2:0, 0:2, 1:1 - 0:0)
Tampa Bay Lightning
Pátek 19.11.2021, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Steven STAMKOS - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Tampa Bay Lightning.

    Autorem vítězné branky je STEVEN STAMKOS.
     
    64:50
    Travis Sanheim dostal přihrávku na pravou stranu, ale jeho zakončení letělo pouze nad bránu soupeře!
     
    63:10
    Cam Atkinson mohl rozhodnout, neboť jel naprosto sám na bránu Tampy, ale ani on neprostřelil Andreje Vasilevského, který rovněž okamžitě rozehrává a hra pokračuje bez stopnutí!
     
    62:25
    Scott Laughton trefil levou tyč hostující svatyně v přečíslení 2 na 1!
    59:51 Claude GIROUX - 3:3
     
    59:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Wells Fargo Center snad spadne, neboť CLAUDE GIROUX devět vteřin před koncem základní hrací doby srovnává na 3:3! Derick Brassard vyhrál důležité buly, po kterém pálil z levé strany Claude Giroux do levé části branky a Andrej Vasilevskij, jenž nic neviděl, nemohl nic dělat. Asistence: Derick Brassard.
     
    58:47
    Philadelphia Flyers hraje v šesti bez brankáře!
    58:04 Steven STAMKOS - 2:3
     
    58:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak tohle je neskutečně kuriózní gól, po kterém jdou hosté poprvé v utkání do vedení! STEVEN STAMKOS totiž z levé strany z velkého úhlu zkusil vystřelit a Carter Hart si nedokázal pohlídat tyč a puk mu prošel za záda a zastavil se těsně za brankovou čárou! Asistence: Victor Hedman a Alex Killorn.
     
    51:49
    Ross Colton málem využil obrovské chyby soupeře, když ulovil puk na levé straně a posléze zakončoval bekhendem před bránou Flyers, ale Carter Hart jej znovu vychytal!
     
    44:41
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Patrick Maroon – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    39:48
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Mathieu Joseph – 2 min., hákování).
     
    38:46
    Následně Ondřej Palát na druhé straně poslal z pravé strany puk před bránu kde zakončoval Brayden Point, ale Carter Hart předvedl skvělý zákrok!
     
    38:19
    Ryan McDonagh tragicky rozehrál ve své třetině a Philadelphia se dostala do velké šance, ale Cam Atkinson nedokázal protlačit puk do brány potom co se kotouč odrazil od tyče!
     
    35:05
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Derick Brassard – 2 min., vysoká hůl).
    34:52 Mathieu JOSEPH - 2:2
     
    34:52
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je srovnáno na 2:2! Alex Killorn poslal kotouč na bránu, kde jej nedokázal odpálit Justin Braun a pozorný MATHIEU JOSEPH z otočky zakončil k levé tyči. Asistence: Alex Killorn a Zach Bogosian.
     
    29:19
    Ross Colton mohl srovnat na 2:2, ale domácí brankář Carter Hart předvedl skvělý zákrok! Pětadvacetiletý mladík totiž zkoušel zakončit blafákem, ale gólman Philadelphie nechal beton u tyče a puk tak neměl šanci projít za brankovou čáru.
    21:51 Brayden POINT - 2:1
     
    21:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tentokrát už Lightning přesilovou hru využívají okamžitě a snižují na 1:2! Stamkos z levé strany posunul puk před bránu, kde jej bekhendem zakončil BRAYDEN POINT do levé části branky, kdy se ještě kotouče dotkl gólman, ale ramenem jej nedokázal vyrazit mimo tři tyče. Asistence: Steven Stamkos a Victor Hedman.
     
    21:29
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Justin Braun – 2 min., podrážení).
     
    19:14
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Rasmus Ristolainen – 2 min., nedovolené bránění).
    10:21 Travis KONECNY - 2:0
     
    10:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tentokrát už domácí celek jde do dvoubrankového vedení! Cal Foote chtěl zachytit kotouč ještě v útočném pásmu, ale trestuhodně o něj přišel a Flyers se dostali do přečíslení 3 na 1, kdy puk vedl po pravé straně TRAVIS KONECNY a nakonec také zakončil přesně k levé tyči.
     
    09:58
    Justin Braun se po brejku Flyers 2 na 1 ocitl v obrovské šanci a mohl zvýšit na 2:0, ovšem jeho zakončení těsně minulo levou tyč! Philadelphia má na kontě teprve tři střely, ale mohlo to být už o dva góly.
    01:34 Claude GIROUX - 1:0
     
    01:34
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla rychlovka a domácí celek vede po minutě a půl 1:0! Hosté přišli o kotouč ve středu hrací plochy a po přihrávce Brassarda se CLAUDE GIROUX dostal do velké šance, kdy zmátl Andreje Vasilevského a zakončil do poloprázdné svatyně. Asistence: Derick Brassard.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 2. Giroux (Brassard), 11. Konecny, 60. Giroux (Brassard) – 22. B. Point (Stamkos, Hedman), 35. M. Joseph (Killorn, Bogosian), 59. Stamkos (Hedman, Killorn), rozh. náj. Stamkos

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Sean Couturier (PHI)
    0:1   Steven Stamkos (TBL)
    2. série:
    0:1   Claude Giroux (PHI)
    0:2   Brayden Point (TBL)


    Philadelphia Flyers: Hart (M. Jones) – Braun, Provorov (A), Ristolainen, Sanheim, Seeler, Yandle – J. van Riemsdyk, Couturier (A), Giroux (C) – Atkinson, Willman, Farabee – Konecny, Laughton, Lindblom – MacEwen, N. Thompson, Brassard.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman (A), Bogosian, McDonagh (A), C. Foote, Sergačjov – Cirelli, B. Point, Palát – M. Joseph, Stamkos (C), Killorn – Perry, Bellemare, Maroon – Raddysh, Colton, Katchouk.

    Rozhodčí: Lambert, McIsaac – Daisy, Berg
    bahis siteleri