Zlín – Liberec 1:5 (kon.) | Kladno – Třinec 1:5 (kon.) | Pardubice – Salzburg 5:0 (kon.)
Mountfield HK – Motor ČB 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:5 (3:2 po s.n.) | Jihlava – Chomutov 4:2 (kon.)
Sparta – Havířov 3:1 (kon.) | Plzeň – Olomouc 7:2 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:3 (1:2 po s.n.)
Slavia – HC Litvínov 3:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
AZ Havířov
Sobota 20.11.2021, 13:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • DHL Extraliga juniorů • 19. kolo
Partner:
     
    To je z mé strany z tohoto utkání vše, děkuji vám za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Hezký víkend. (15:10:41)
     
    Sparťané ve třetí třetině přidali další gól, když se prosadil po úspěšné souhře Oto Theimer. Sparťanský útočník zaznamenal v utkání dvě branky. Havířov v závěrečných minutách hry snížil zásluhou Cyrila Valacha na rozdíl dvou branek, ale Pražané si své vedení už pohlídali a dokráčeli k cennému vítězství 3:1.
     
    Konec zápasu.
     
    58:11
    K nájezdu se rozjel útočník Jan Krupička, který havířovského brankáře Zlatnického nepřekonal. Sparta stále vede o dvě branky.
     
    58:11
    Havířovský obránce Denis Kyselý (HAV) zahákoval ujíždějícího protihráče a vzhledem k tomu, že zatáhl za záchranou brzdu, sudí nařizuje trestné střílení!
     
    55:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté se konečně dočkali a v šestapadesáté minutě utkání snižují na rozdíl jediné branky! Úspěšnou akci zakončil střelec CYRIL VALACH. Asistence: Matěj Zavřel.
     
    52:26
    Zřejmě poslední naděje pro hosty, jak aktuální skóre ještě zdramatizovat. Na trestnou lavici usedl za podrážení sparťanský útočník Jan Krupička (SPA).
     
    47:47
    Hosté se budou muset znovu bránit. Na trestnou lavici zavítal pro změnu útočník Ondřej Becher (HAV), jenž vyfasoval do rozhodčích dvě minuty za podrážení.
     
    45:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hráči využívají svou přesilovou hru a vedou již o tři branky! Po Ducháčově přihrávce se prosadil podruhé v utkání OTO THEIMER. Asistence: Filip Ducháč, Jakub Tůma.
     
    44:13
    Sparťané budou hrát další početní výhodu, jelikož na trestnou lavici usedl bývalý sparťanský útočník Cyril Valach (HAV). Hostující forvard dostal trest za vysokou hůl.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je úspěšně za námi a sparťané udělali další krok ke třem bodům. Pražané těsně před polovinou utkání skórovali podruhé, když se prosadil útočník Oto Theimer. Udrží Sparta své vedení ve třetí části?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    35:56
    Sparťané budou hrát ke konci druhé části v oslabení. Útočník Adam Mácha (SPA) vyfasoval od sudích menší trest za podrážení a usedl na lavici hanby.
     
    29:42
    Hosté budou mít dobrou možnost na to, aby se vrátili zpět do zápasu. Maxim Kubánek (SPA) je dalším vyloučeným hráčem, když se provinil držením.
     
    28:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se prosazují těsně před polovinou utkání podruhé a vedou už o dvě branky! Druhým úspěšným střelcem na straně Pražanů se stal útočník OTO THEIMER. Asistence Jakub Tůma, Filip Ducháč.
     
    26:43
    Sparta si zahraje svou první přesilovou hru v tomto utkání. Na trestnou lavici usedl pro změnu havířovský obránce Fabien Kočí (HAV), jenž se provinil podrážením.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní třetina je minulostí a viděli jsme v ní jednu branku. Sparťané po ubráněném oslabení skórovali, když se prosadil domácí útočník Josef Slavíček. Díky němu sparťané vedou nad Havířovem po první třetině 1:0.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 16. Slavíček (Krupička, Fábry), 29. Theimer (Tůma, Ducháč), 46. Theimer (Ducháč, Tůma) – 56. Valach (Zavřel)


    HC Sparta Praha: Hrabal (Krbeček) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Červenka, Ducháč – Senčák, Kubánek, Mácha, Hauser, Krupička, Kalný, Slavíček, Fábry, Vágner, Theimer, Zembol.
    AZ Havířov: Zlatnický (Nowak) – Kremnický, Kubíček, Zavřel, Kyselý, Fědor, Ludvík, Kočí – Plevka, Horváth, Pastor, Makovec, Valach, Becher, Kalčík, Byčkov, Špaček, Bárta.

    Rozhodčí: Červenka – Kotlík, Ganger
    ocianews.com