Chabarovsk – Omsk 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Kunlun 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Jokerit 1:6 (kon.)
Viťaz – Čerepovec 1:2 (1:3 po s.n.)
konec
Amur Chabarovsk
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Avangard Omsk
Pondělí 22.11.2021, 10:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:20 Nail JAKUPOV - 1:3
     
    57:20
    Avangard právě vstřelil branku!
    Pro domácí je to kruté, ale znovu ztratili puk při výjezdu z vlastního pásma. NAIL JAKUPOV ho předal zadovkou Děrgačovovi a sám si dojel pro úspěšnou dorážku, u které byl o zlomek vteřiny dříve než chabarovský kapitán Jordán.
    Asistence: Alexandr Děrgačov.
    34:23 Jaroslav KOSOV - 1:2
     
    34:23
    Avangard právě vstřelil branku!
    V podobném obsazení jako v první třetině ztrácejí domácí trestuhodně kotouč před vlastní bránou. Rozdíl je v tom, že Vasiljevovu chybu soupeř trestá. Přihrávku Tolčinského využívá zblízka po ledě třináctý útočník JAROSLAV KOSOV.
    Asistence: Sergej Tolčinskij, Nikolaj Prochorkin.
    29:52 Ivan NIKOLIŠIN - 1:1
     
    29:52
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    V jediném střídání se dostal IVAN NIKOLIŠIN do další šance, tentokrát si ji vypracoval sám a po vybrusleném oblouku překonává Hrubce švihem do šibenice z vrcholu levého kruhu.
    Asistence: Vladimir Butuzov.
    2:54 Vladimir BRJUKVIN - 0:1
     
    2:54
    Avangard právě vstřelil branku!
    Jakupov několika prudkými otočkami zamotal hlavy domácí obraně, Jemelinova střela z levého kruhu pak prošla Alikinovi mezi betony a za jeho zády ji došťouchl do prázdné VLADIMIR BRJUKVIN.
    Asistence: Alexej Jemelin, Nail Jakupov.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 30. Nikolišin (V. Butuzov) – 3. Brjukvin (Jemelin, N. Jakupov), 35. Kosov (Tolčinskij, Prochorkin), 58. N. Jakupov (Děrgačov)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Bartošák) – Aljajev, Znacharenko, Volgin, Pivcakin, Jordán (C), Byčkov, V. Vasiljev – Ljubimov, Šarov, Grebenščikov – Nikolišin, V. Butuzov, A. Gorškov – Galuzin, Tomášek, Lenc – Zyrjanov, Fajzullin, A. Kuzněcov.
    Avangard Omsk: Š. Hrubec (Vasilij Děmčenko) – Šaripzjanov, K. Gotovec, Jemelin (C), Kaski, Čisťakov, M. Gončarov – Cehlárik, C. Knight, Gricjuk – Tolčinskij, Prochorkin, Sošnikov – Brjukvin, Děrgačov, N. Jakupov – Kablukov, Dědunov, V. Žarkov – Kosov, Cholodilin.

    Rozhodčí: Bodnar, Kulakov – Sivov, Šišlo

    Diváci: 500