HC UP Olomouc – North wings Ústí 3:11 (kon.) | BO Ostrava – VUT Cavaliers Brno 7:1 (kon.) | Black Dogs Budweis – Riders Univerzita Pardubice 13:2 (kon.)
konec
Black Dogs Budweis
13:2 (3:2, 5:0, 5:0)
Riders Univerzita Pardubice
Pondělí 22.11.2021, 18:15 • Hokejová hala POUZAR, České Budějovice • Univerzitní liga ledního hokeje • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z dnešního utkání je to vše. Pardubice dorazily v okleštěné sestavě, což se promítlo také na samotném výsledku. A ten hovoří za vše. Z dnešního utkání je to vše. Děkujeme za pozornost! (20:20:00)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Black Dogs mají kotouč na holích a bez větších problémů utkání dohraji ve vlastním obranném pásmu.
     
    59:00
    Jan Vacek zůstal po střetu ležet chvíli na ledové ploše. Nakonec ale po svých odjíždí na střídačku a my budeme doufat, že je v pořádku.
     
    58:50
    Jak dopadne dnešní utkání, to je již jasné. Black Dogs jsou i nyní v útoku a snaží se ještě o další přesnou střelu.
     
    57:58
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Domácí se opět prosazují, velkolepá ofenzivní podívaná. Erik Bahula poslal kotouč za branku, kde se ho ujal MIROSLAV TEJKO. Objel s pukem na holi branku a zakončil u tyče. Asistence: Erik Bahula, Jonáš Kronus.
     
    57:35
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Českobudějovičtí hokejisté překlopili hru na opačnou stranu a rychle se prosazují. Lukáš Prášek poslal kotouč na druhou stranu pásma, kde přesně zakončil DAVID SVOBODA. Asistence: Lukáš Prášek, Albert Hrůša.
     
    57:12
    Pardubičtí hokejisté jsou stále v pásmu. Uvidíme, co se jim podaří vymyslet. Dvořák prozatím zasahovat nemusí.
     
    56:43
    Ale nyní se do dobré šance dostali také hosté. Ujeli do přečíslení dva na jednoho. Finální přihrávka ale celou situaci zhatila, neboť nebyla příliš přesná.
     
    55:39
    Českobudějovičtí hráči stále v útoku. Nyní ale potřebovali vystřídat, a tak jen kotouč nahazují do pásma.
     
    55:17
    Petr Bouška nahazoval z velké vzdálenosti. Jeho pokus nebyl vůbec špatný, nakonec však končí jen mimo branku. Sodomka jej totiž vytěsnil mimo.
     
    54:45
    Aleš Krtek nahazoval kotouč od modré čáry. Sodomka měl sice zakrytý výhled, nakonec si ale poradil dobře.
     
    53:35
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Jedenáctá branka už se třepotá v síťce hostujícího brankáře. Martin Koupal poslal bekhendově kotouč pře branku, kde jej doklepl JAKUB ŠUHAJ. Tím zapisuje již svůj šestý bod! Ke třema přihrávkám přidal také třetí branku. Asistence: Martin Koupal.
     
    52:58
    Pardubickým už zřejmě docházejí síly, hrají v okleštěné sestavě. Nyní se snaží o usazení v pásmu, aztím se jim to však nedaří, problém je s přechodem přes modrou čáru.
     
    51:57
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Dvořák – 2 min., napadení).
     
    51:43
    Black Dogs jsou stále nastěhováni v útočném pásmu a pokoušejí se vymyslet různé kombinace, které by vedly k další brance.
     
    50:53
    Dominik Kaisler ujel na branku soupeře a byl zcela osamocen! Zkoušel zakončovat po ledě, nicméně Sodomka včas zaklekl a zabránil v kotouči cestě do branky.
     
    50:19
    Pardubičtí se nyní po delší době přesunuli do útočného pásma a zaměstnali Dvořáka. Ten si ale poradil a uchránil tým od inkasování.
     
    48:28
    Nyní se do střelecké pozice sám Tomáš Vochozka. Nabruslil do prostoru mezi oba kruhy a odtud trefuje jen horní tyčku! Puk se od ní odráží zpět do hry.
     
    47:48
    Vochozka poslal kotouč na modrou čáru, kde byl ke střele připravený domácí obránce. Ten do puku plácl z prvního dotyku a poslal pořádnou dělovku. Ta ale končí mimo tři tyče.
     
    46:11
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Po obrovském kiksu hostujícího obránce se domácí radují z desáté přesné branky! Jakub Šuhaj poslal přihrávku na najíždějícího spoluhráče. Oba ujeli v přečíslení dva pouze na brankáře. JAN PROKOP přebral pas a poslal ho za brankovou čáru neomylně. Asistence: Jakub Šuhaj.
     
    45:14
    Dominik Bureš si několika rychlými kroky našel dobrou střeleckou pozici. Dvořák ale jeho střelu viděl a nadvakrát ji bezpečně zkrotil ve své lapačce.
     
    44:19
    Josef Hejný ujel soupeři po pravém křídle z brankářova pohledu. Odtud zamířil k tyčce. Dvořák chvíli nevěděl, kde je kotouč, nicméně jej dokázal vyrazit.
     
    43:38
    Riders se snažili o další přechod do pásma, nicméně se dostávají po nepřesné přihrávce pouze na zakázané uvolnění. A to vrátí hru před hostující Sodomku.
     
    42:43
    Domácí hokejisté nyní zabránili soupeři v přechodu do útočného pásma. A sami pak míří na opačnou stranu kluziště.
     
    40:45
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    A hned zkraje poslední dvacetiminutovky tady máme další branku domácích hokejistů. Tomáš Vochozka vystřelil na branku, načež z dorážky se nadvakrát úspěšně trefil MARTIN KOUPAL. Asistence: Tomáš Vochozka, Albert Hrůša.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:54.
     
    Druhá dějství je za námi. Naprosto jednoznačně ho ovládli domácí hokejisté, kteří zapsali hned pět branek. Pardubičtí to budou mít velmi těžké, uvidíme, zda zápas alespoň ještě zdramatizují.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Dvě sekundy před koncem se domácí radují z další přesné trefy! JAKUB ŠUHAJ si našel odražený kotouč od brankářova betonu a poslal ho za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Prášek, Albert Hrůša.
     
    39:27
    Tadeáš Pinkas si sjel před branku, kde taktéž chtěl využít dobrého odrazu. Nakonec ale kotouč namířil jen do prostoru, kde byl Sodomka připravený k zákroku. A zkrotit střelu se mu povedlo.
     
    38:26
    Riders nyní kombinují v útočném pásmu. Kotouč již mají pod kontrolou, nyní se snaží prokombinovat do šance. Uvidíme, jestli odpoví.
     
    37:54
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Českobudějovičtí hráči se radují z dalšího zásahu! JAKUB ŠUHAJ najel k brance a tam se také odrazil kotouč. Šuhaj ho razantně poslal tam, kam bylo třeba. Asistence: Erik Bahula.
     
    37:38
    Pardubičtí Riders otočili rychle hru na opačnou stranu. Nicménš o kotouč byli brzy obráni.
     
    36:56
    Jeden z domácích hráčů nabral dobrou rychlost a posílal přihrávku před branku. Tam ale pas vystihl jeden z hostující hráčů, který do něj hokejkou jemně sáhl a změnil jeho trajektorii.
     
    35:48
    Tomáš Vochozka nyní využil odrazu kotouče před soupeřovu branku. Zakončoval zblízka, ale brankář Sodomka pravděpodobně na puk sáhl a vyrazil jej.
     
    34:57
    Marek Dvořk prozatím musel krotit střelu od modré čáry, kterou napoprvé vyrazil. Jinou práci mu ale Pardubice prozatím nepřidělaly.
     
    33:31
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Svoboda – 2 min., krosček).
     
    33:28
    Před hostující svatyní nastala po zákroku Vaňka roztržka, rozhodčí zřejmě budou vylučovat, tak uvdiíme, jak celou situaci vyřeší.
     
    31:40
    Českobudějovičtí hráči stále dobře brání tuto přesilovku soupeře. Už něklikrát vyhodili a od inkriminovaného zásahu do tyče Pardubice nepustili k žádné další střele.
     
    30:39
    Riders byli sice nastěhování v útočném pásmu, z pohotové střely ale zamířili jen do horní tyče. Pak Black Dogs vyhazují a prozatím v pohodě brání toto oslabení.
     
    29:03
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Prokop – 2 min., sekání + 2 min., nesportovní chování).
     
    28:22
    Střídání v týmu Riders Univerzita Pardubice: ze hřiště odchází Vaněk, přichází Sodomka.
     
    28:22
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    A teď je to rovnou o čtyři přesné zásahy, pro domácí to začíná vypadat velmi dobře. ERIK BAHULA dostal přihrávku před branku a vypálil tak, že hostující brankář ani nestačil reagovat. Asistence: Miroslav Tejko, Jonáš Kronus.
     
    27:34
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    A v Hokejovém centru Pouzar to máme o tři branky. Hrůša dobře vybojoval kotouč v obranné třetině a pak jej posílá na Bahulu, který ujel do přečíslení dva na nikoho. Jel s ním JONÁŠ KRONUS, který dostal přihrávku před odkrytou branku a nezmýlil se. Asistence: Erik Bahula, Albert Hrůša.
     
    27:18
    Riders se osvobodili, a dokonce sami vyrazili do útoku. Maršík pálil, ovšem trefil jen obránce, který pokus za sebe nepropustil.
     
    26:45
    Black Dogs si vytvořili útočný tlak a nyní se sanží přetavit v branku přesilovkovou kombinaci.
     
    25:16
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice (Hejný – 2 min., podrážení).
     
    25:13
    A Miroslav Tejko v akci i podruhé. Nyní se šikovně nacpal až před branku a z z bekhendu se pokusil zakočnit. Vaněk si ale poradil.
     
    24:31
    Miroslav Tejko zbystřil kotouč hned po vhazování. Puk se povaloval na kruhu, a tak zkoušel Tejko vystřelit. Jeho pokus ale nakonec neprošel, zastavil se o jednoho z hostí.
     
    24:03
    Pavel Grauer přebruslil jednoho z protihráčů a tím pádem rozhodčí odpískali zakázané uvolnění hostujícího celku.
     
    23:46
    Jiří Kubeš dostal přihrávku do dobré pozice, byl kousek od vrcholku kruhu. Následně vyslal dělovku z nápřahu, která se zastavila až o Vaňkovu masku. Hostující gólman je otřesený, ale vypadá to, že bude v pořádku a bude bez potíží pokračovat v duelu.
     
    22:59
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    A domácí celek vede již o dvě branky! Domácí stihli udržet jen tak tak útočné pásmo. Puk se dostal na hůl MATĚJE DVOŘÁKA, který se s ním otočil a pak vymetl pravý horní růžek z brankářova pohledu. Asistence: Albert Hrůša.
     
    22:17
    A další dobrý zákrok hostujícího brankáře. I tentokrát kryje střelu zblízka hned napoprvé do své výstroje.
     
    21:33
    Dobrá přesilovková akce! Tomáš Vochozka posunul kotouč šikovně před branku, kde už stál připravený Kronus. Ten se střelou chvíli váhal a pak zkoušel zamířit zřejmě mezi ruku a tělo. Tento prostor Vaněk pohlídal.
     
    20:47
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice (Obr – 2 min., podrážení).
     
    20:45
    Martin Koupal se velmi šikovně protáhl až před soupeřovu branku a pak se snažil zakončit do horních pater branky. Bohužel pro něj a jeho tým ale minul.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první třetinu, ve které jsme se rozhodně nenudili. Byli jsme svědky hned pěti branek, které padaly poměrně rozvrstveně. Dvakrát se Pardubičtí dostali do vedení, následně si ho ale třetí trefou vzali Black Dogs zpět. Ti tak půjdou do prostředního dějství právě s jednobrankovým náskokem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    Martin Koupal přebral přihrávku ve středním pásmu a už si to namířil do šance. V tom ho ale zastavil pomezní sudí, který odpískal postavení mimo hru.
     
    18:40
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Ale nyní už to LUKÁŠ PRÁŠKOVI vyšlo a posílá tak svůj tým poprvé v utkání do vedení. Počkal si na přihrávku před brankou a následně zakončil naprosto přesně, Vaněk nestačil zasáhnout. Asistence: David Svoboda, Jakub Šuhaj.
     
    18:14
    A vzápětí se dostává Lukáš Prášek do dobré šance! Dostal hodně prostoru před levou rukou brankáře Vaňka. Zkoušel puk procpat do horního růžku, avšak přestřelil.
     
    17:29
    Ale po vhazování se domácí přesunuli ihned do útoku. Prášek se prezentoval parádní rychlou přihrávku, tu však jeho spoluhráč nestihl zpracovat a do šance se tím pádem nedostal.
     
    17:22
    A vzápětí se snažili přejít do útočného pásma, nicméně kotouč končí jen na zakázaném uvolnění, které vrátí hru před Marka Dvořáka. Ten je v poslední době nerozchytaný, příliš pokusů na něj nešlo.
     
    16:47
    Black Dogs se nyní dostali pod tlak v obranném pásmu, měli prolbém se z něho vymanit. Nakonec se jim to ale podařilo a nyní mohou vydechnout.
     
    15:46
    Tomáš Vochozka podržel kotouč šikovně na své holi a otevřel se mu prostor ke střele. Zkoušel mířit do horních pater branky, nakonec ale jen těsně přestřelil.
     
    15:13
    Jiří Vaněk si nyní poradil se střelou od modré čáry. Zabránil jí v cestě do branky za pomoci svých betonů.
     
    13:57
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    A nyní je opět srovnáno, domácí fanoušci se radují. DAVID SVOBODA se dostal s kotoučem blízko k brance. Chvíli jej podržel na své holi a pak trefli přesně, jak bylo potřeba. Asistence: Erik Bahula, Jakub Šuhaj.
     
    13:29
    Jan Prokop si udělal prostor a pak pálil na branku z otočky. Naštěstí pro hosty brankář na střelu viděl a neměl problém s jejím zneškodněním.
     
    12:11
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba v domácí obraně a máme tu opět vedení hostujících hráčů. TEREZA TOPOLSKÁ vystihla nepřesnou rozehrávku domácích a pak zakončila naprosto přesně pod horní tyč. Parádní trefa. Bez asistence.
     
    11:27
    Jakub Šuhaj upláchl hostující obraně. Ta mu sice neumožnila komfortní zakončení, nicméně jistý prostor mu dala. Šuhaj mířil mezi betony, které Vaněk stihl zaklapnout včas.
     
    11:01
    Voldán je zpět na ledové ploše a rovnou se zapojil do obranné činnosti svého týmu. V ten stejný moment nebezpečně pálil z levého kruhu Kronus. Jeho pokus dokázal nadvakrát pardubický gólman dostat pod kontrolu.
     
    10:29
    A vzápětí pálí zhruba z vrcholku kruhu Miroslav Tejko. Jeho pokus letí do ochranné sítě, ale až po odrazu jednoho z hostujících beků.
     
    10:10
    A po šikovné kombinace se do zakončení z dobré vzdálenosti dostal Martin Koupal. Jeho pokus stihl ale Vaněk zachytit a poradil si také s následnou nepřehlednou situací před jeho svatyní.
     
    09:41
    Black Dogs jsou nastěhováni v útočném pásmu a mají kotouč pod plnou kontrolou. Nicméně prozatím nevyslali žádnou přesilovkovou střelu, jež by šla na branku.
     
    08:54
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice (Voldán – 2 min., hákování).
     
    08:18
    Českobudějovičtí hráči nyní přebírají iniciativu. Zatím se ale neprokombinovali k výraznějšímu zakončení. Jejich útočná snaha ale trvá.
     
    07:55
    Bouška vyslal od modré čáry pořádnou dělovku z nápřahu. Jiří Vaněk ale může být klidný, neboť kotouč končí jen na mantinelu.
     
    06:45
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Ale vzápětí máme vyrovnáno! Pavel Grauer dokázal ve středním pásmu posunout kotouč na MARTINA KOUPALA, který byl v zakončení taktéž úspěšný! Asistence: Pavel Grauer.
     
    05:51
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku, ze které se raduje hostující celek. LUKÁŠ HEBEK ujel obraně po pravém křídle a následně zakončil naprosto přesně k tyčce! Bez asistence.
     
    05:14
    Jiří Kubeš zavezl kotouč až za soupeřovu branku, následně jej poslal na útočnou modrou čáru, odkud přilétla střela zpět na Jiřího Vaňka. Ten zasahuje včasně.
     
    04:39
    Tejkova formace stále v útoku. Tentýž hráč nyní udržel puk za brankou a už hledá, komu by jej mohl přihrát.
     
    04:07
    Nyní to byl zřejmě Miroslav Tejko, který nabral dobrou rychlost a zakončoval u levé tyče. Jeho pokus však mezi brankovou konstrukci neletěl.
     
    03:34
    Vojtěch Pražák vybojoval kotouč v obranném pásmu a dostal se s nim do středního pásma. Tam ho nahazuje za Dvořákovu svatyni a míří střídat.
     
    03:02
    Tomáš Vochozka to zkoušel z pravého kruhu z brankářova pohledu. Vaněk se ale k tyči přistikl včas a kotouč za svá záda nepropustil.
     
    02:28
    Black Dogs přesunuli hru do útočného pásma, ke střele se ale nedostali, neboť hokejisté v červeném je nyní dobře forčekovali.
     
    01:56
    A Maťátko na opačné straně z podobné pozice už vypálil! Jeho pokus byl velmi nebezpčený. Kotouč se zřejmě zastavit až o tyčku.
     
    01:29
    Lukáš Prášek se dostal do poměrně dobré pozice, ale v rychlosti nestačil z mezikruží zacílit. Stáhl se k němu jeden z obránců.
     
    00:47
    A postavení mimo hru také na opačné straně. Čeká nás další vhazování v neutrálním pásmu.
     
    00:12
    Martin Maťátko hned po úvodním vhazování vystihl soupeřovu rozehrávku a vypadalo to, že se dostane do úniku. Jenže jeho spoluhráč vkročil do pásma dříve než on, proto se píká ofsajd.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ano, hráči už se pomalu formují k úvodnímu vhazování.
     
    Oba týmy jsou nastoupeny na hrací ploše. Ještě se čeká, až vše bude připraveno. Za malý moment se tedy bude snad moci začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Black Dogs Budweis: Dvořák (Svoboda) – Grauer, Bouška, Hrůša, Krtek, Svoboda, Kubeš – Dvořák, Bahula, Prášek, Prokop, Šafář, Kronus, Tejko, Koupal, Vochozka, Pinkas, Kaisler, Šuhaj

    Riders Univerzita Pardubice: Vaněk (Sodomka) – Obr, Pražák, Vacek – Hejný, Hebek, Topolská, Maťátko, Kmoníček, Bureš, Voldán, Jindra, Králíček, Maršík, Pelcl

    Rozhodčí: Jílek – Jindra, Tuháček.
     


    Riders Univerzita Pardubice

    Hokejisté z východu Čech odehráli prozatím osm utkání. Z nich pouze třikrát vyšli vítězně. Dvakrát zvítězili v základní hrací době, jednou se pak radovali po prodloužení. Pardubická univerzita momentálně disponuje nelichotivou bilancí. Je týmem, který prozatím inkasoval nejvíce branek, a to konkrétně 48.

    Pokud se podíváme do individuálních statistik, Riders nemají jednoznačného lídra. Hned několik hráčů se dostalo na metu pět bodů. To je hranice, kterou zatím nikdo z Pardubických nepřekročil. Josef Hejný z pěti bodů, které získal, zapsal hned čtyři branky.
     


    Black Dogs Budweis

    Českobudějovičtí hokejisté z VŠTE se opět po týdnu představí na domácím ledě v Hokejovém centru Pouzar. V minulém kole se jim vemli dařilo a svého soupeře z Univerzity Palackého z Olomouce porazilli vysoko a jednoznačně 10:1.

    Z posledních utkání se jim poměrně daří. V předešlých čtyřech duelech zvítězili hned třikrát. Ve všech případech v základní hrací době. I díky těmto výkonům se drží v horní polovině tabulky, konkrétně na čtvrté příčce se ziskem 12 bodů.

    Nejproduktivnějším hráčem českobudějovického celku je Tomáš Vochozka, který má na kontě 11 bodů za 4 branky a 7 asistencí. Zároveň je také nejlepším střelcem Black Dogs.
     
    Zdravím všechny fanoušky univerzitního sportu! Dnes nás čeká souboj devátého kola ULLH mezi Black Dogs Budweis a Riders Univerzitou z Pardubic. Přeji příjemnou zábavu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:15.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 7. Koupal (Grauer), 14. D. Svoboda (Bahula, Šuhaj), 19. Prášek (D. Svoboda, Šuhaj), 23. Dvořák (Hrůša), 28. Kronus (Bahula, Hrůša), 29. Bahula (Tejko, Kronus), 38. Šuhaj (Bahula), 40. Šuhaj (Prášek, Hrůša), 41. Koupal (Vochozka, Hrůša), 47. Prokop (Šuhaj), 54. Šuhaj (Koupal), 58. Svoboda (Prášek, Hrůša), 58. Tejko (Bahula, Kronus) – 6. Hebek, 13. Topolská


    Black Dogs Budweis: Dvořák (Svoboda) – Grauer, Bouška, Hrůša, Krtek, Svoboda, Kubeš – Dvořák, Bahula, Prášek, Prokop, Šafář, Kronus, Tejko, Koupal, Vochozka, Pinkas, Kaisler, Šuhaj
    Riders Univerzita Pardubice: Vaněk (Sodomka) – Obr, Pražák, Vacek – Hejný, Hebek, Topolská, Maťátko, Kmoníček, Bureš, Voldán, Jindra, Králíček, Maršík, Pelcl

    Rozhodčí: Jílek – Jindra, Tuháček
    bahis siteleri