Dynamo Kyjev – Bayern 1:2 (kon.) | Villarreal – Manchester Utd. 0:2 (kon.) | Barcelona – Benfica 0:0 (kon.)
Young Boys – Atalanta BC 3:3 (kon.) | Lille – Salzburg 1:0 (kon.) | Sevilla – Wolfsburg 2:0 (kon.)
Malmö – Zenit 1:1 (kon.) | Chelsea – Juventus 4:0 (kon.)
konec
BSC Young Boys
3:3 (1:1)
Atalanta Bergamo
Úterý 23.11.2021, 21:00 • Stade de Suisse, Bern • Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Po rohovém kopu se dostal ještě k zakončení zpoza vápna Sandro Lauper, jenž vyslal tvrdou ránu na bližší tyč, kterou Juan Musso vyrazil na další roh. Ten už ale sudí Siebert nepovolí, píská konec zápasu!
     
    90+3
    Moumi Ngamaleu se ještě na penaltě prodral do zakončení, když se k němu dostal odražený míč, jeho ránu však chytá Juan Musso a dorážku srazila obrana Atalanty na roh.
     
    90+2
    Duván Zapata se nyní tvrdě tlačil středem hřiště kupředu, přitom dal loktem do hlavy Aebischerovi, za což vidí kartonek žluté barvy.
     
    88
    Střídání v týmu BSC Young Boys: ze hřiště odchází Theoson Jordan Siebatcheu, přichází Wilfried Kanga.
    87. Luis MURIEL - 3:3
     
    87
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je závěr utkání jako hrom! LUIS MURIEL přišel na hřiště, postavil se ke standardce na levé straně velkého vápna a tvrdou ranou na přední tyč nedal Faivrovi nejmenší šanci zasáhnout! Parádně provedený oblouček končí v síti a stav je 3:3!
     
    87
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Joakim Maehle, přichází Luis Muriel.
    84. Silvan HEFTI - 3:2
     
    84
    Young Boys právě vstřelil branku!
    Jenže tohle je gól a Bern poprvé v utkání vede a to 3:2! Atalanta v závěru zápasu vypadla z tempa. Michel Aebischer navedl míč na střed hřiště a předal ho doprava na SILVANA HEFTIHO, jenž se s balonem vrátil na osu trávníku a tvrdou ránou zpoza velkého vápna vyhnal všechny pavouky z levého horního rohu brány Mussa! Krásná rána a gól, Young Boys náhle vedou 3:2! Asistence: Michel Aebischer.
     
    84
    Moumi Ngamaleu šel po špatné zpětné přihrávce sám na bránu Atalanty, na levé straně velkého vápna vypálil, jenže Juan Musso fantasticky zasáhl!
    80. Vincent SIERRO - 2:2
     
    80
    Young Boys právě vstřelil branku!
    Bern zahrával na levé straně aut, míč šel až k brankové čáře, odkud poslal Ngamaleu zpětnou přihrávku na malé vápno, kde se krásnou tvrdou ranou na zadní tyč prosazuje VINCENT SIERRO, který srovnává na 2:2! Asistence: Moumi Ngamaleu.
    79. Pezzellův pokus vytáhl golman Faivre
     
    79
    Giuseppe Pezzella dostal míč na volej asi pět metrů za vápnem Bernu a tvrdou ránou ho poslal k vzdálenější tyči! Fantastický zákrok Faivra, jenž vyrazil míč na rohový kop!
     
    78
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Remo Freuler, přichází Matteo Pessina.
     
    73
    Duván Zapata se nyní dokázal protlačit přes bránícího hráče a z levé strany pálil. Jeho rána skoro z malého vápna šla hodně nad břevno svatyně Bernu.
     
    71
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Merih Demiral, přichází Berat Djimsiti.
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Mario Pašalić, přichází Teun Koopmeiners.
     
    69
    Felix Mambimbi se na levé straně nejprve kličkou zbavil beka a následně pálil na přední tyč, kterou ale sraženou ránou výrazně minul. Získal tak alespoň rohový kop.
     
    67
    Střídání v týmu BSC Young Boys: ze hřiště odchází Fabian Rieder, přichází Vincent Sierro.
    Střídání v týmu BSC Young Boys: ze hřiště odchází Meschak Elia, přichází Felix Mambimbi.
     
    66
    Silvan Hefti poslal k zemi u rohového praporku Ruslana Malinovského, když mu přišlápl chodidlo, za což uvidí od sudího žlutý kartonek.
     
    65
    Meschak Elia nyní dostal trochu prostoru na ose hřiště a ranou z hranice velkého vápna chtěl překnoat Mussa přízemním projektilem. Brankář Bergama si ale připisuje dobrý zákrok, když míč chytá!
     
    63
    Na trávníku se přitvrzuje, žlutou kartu vidí Merih Demiral, který rukou objal Theosona Jordana Siebatcheuho a málem ho uškrtil. Žlutá karta je zcela na místě.
    51. José Luis Palomino - 1:2
     
    51
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Tohle byla nádherná branka Bergama! Vyhraný hlavičkový souboj podstoupil ve vápně soupeře Demiral a poslal balon na kopačku Pašaliće, jenž zpětnou přihrávkou vyzval k ráně zpoza šestnáctky JOSÉHO LUISE PALOMINA, který krásnou dělovkou na zadní tyč propálil Faivra! Ten nyní neměl nárok! Bergamo vede 2:1!
     
    48
    K zahrání standardní situace se postavil Ruslan Malinovskyj a z pravé strany kroutil míč pěkně k zadní tyči! Nádherný zákrok převedl Guillaume Faivre, jenž robinsonádou vytěsnil balon na rohový kop!
     
    46
    Bohužel, zranění Davideho Zappacosty je vážné, do druhého poločasu skutečně nenastoupí, na hřišti ho střídá Giuseppe Pezzella.
     
    45+2
    Moumi Ngamaleu ještě v závěru poločasu zahrozil, když z levé strany na hraně malého vápna pálil na přední tyč, brankář Juan Musso však byl připraven a jeho pokus chytá.
     
    44
    Moumi Ngamaleu nyní velice nehezky došlápl na patu Davida Zappacosty a zcela po právu vidí žlutou kartu. Musím říct, že na úroveň zákroku je to docela mírný trest. Davide Zappacosta se vůbec nemůže postavit na nohy, jsou u něj lékaři.
     
    43
    Zatímco všichni čekali vysoký balon z pravé strany na hranu vápna, přišla krátká přihrávka na Ulissese Garcíu, jenž si míč ještě předkopl a následně ho z pětadvaceti metrů poslal na bránu Bergama, kterou přestřelil jen o fous!
    39. Theoson Jordan Siebatcheu - 1:1
     
    39
    Young Boys právě vstřelil branku!
    Michel Aebischer poslal z levé strany krásný centr na přední tyč, kam si ideálně naběhl THEOSON JORDAN SIEBATCHEU, který lehce lízl míč hlavou. Balon se následně odrazil od břevna do pravé tyče a od ní putoval do sítě, máme srovnáno na 1:1! Asistence: Michel Aebischer.
    34. Pašaliće nepustil do zakončení Lauper
     
    34
    Mario Pašalić nyní dostal od Malinovského krásnou průnikovou přihrávku až do vápna Bergama a už se téměř hnal sám na Faivra! Sandro Lauper se mu však nádherným defenzivním zákrokem vrhl pod nohy a čistým skluzem mu balon v poslední možnou chvíli odebral!
     
    32
    Ruslan Malinovskyj si nyní hezky navedl míč na pravou stranu a pak ho chytře poslal za sebe do vápna na Maria Pašaliće, jenž se šikovnou kličkou zbavil beka a zhruba z penalty pálil k levé vzdálenější tyči, kterou zase o tolik neminul! Pěkná akce Bergama!
     
    22
    Ulisses García se nyní provinil útočným faulem, když Malinovského trefil rukou do obličeje a uvidí žlutou kartu! Snad nechtěný, leč nepříjemný zákrok je odměněn prvním kartonkem tohoto duelu.
     
    15
    Theoson Jordan Siebatcheu nyní dostal pěkný pas na hranici velkého vápna a zpětnou přihrávkou našel Michela Aebischera, který ale pálil hodně vedle levé tyče svatyně Atalanty!
    10. Duván ZAPATA - 0:1
     
    10
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Bergamo jde na začátku utkání do vedení, které je zasloužené, Atalanta byla dosud aktivnějším celkem! Centr z levé lajny poslal do vápna soupeře Freuler. DUVÁN ZAPATA si prvním dotykem míč zády k bráně ve vápně soupeře zpracoval, pak se rychle otočil a napálil ho druhým dotekem k zadní tyči, kam Guillaume Faivre neměl šanci skočit! Rána byla ještě tečována bránícím Bürgym. Stav je tedy 1:0 pro celek z Itálie! Asistence: Remo Freuler.

    Petr Šatalík

    Branky: 39. Siebatcheu (Aebischer), 80. Sierro (Ngamaleu), 84. Hefti (Aebischer) – 10. D. Zapata (Freuler), 51. Palomino (Pašalić), 87. Muriel

    Karty:   22. U. García (YBB), 44. Ngamaleu (YBB), 66. Hefti (YBB) – 63. Demiral (ABC), 90+2. D. Zapata (ABC)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 17:16.
    BSC Young Boys: Faivre – U. García, Lauper, Bürgy, Hefti – Rieder (67. Sierro), Martins (88. Kanga), Aebischer (C) – Ngamaleu, Siebatcheu, Elia (67. Mambimbi).
    Náhradníci: Zbinden – Spielmann, Sierro, Kanga, Sulejmani, Jankewitz, Mambimbi, Maier, Maceiras, Lefort, Lustenberger, Y. Toure.

    Trenér: David Wagner.

    Atalanta Bergamo: Musso – Palomino, Demiral (71. Djimsiti), Tolói (C) – Maehle (87. Muriel), Freuler (78. Pessina), de Roon, Zappacosta (46. Gi. Pezzella) – Pašalić (71. Koopmeiners), Malinovskyj – D. Zapata.
    Náhradníci: F. Rossi, Sportiello – Koopmeiners, Muriel, Gi. Pezzella, Djimsiti, Pessina, Scalvini, Al. Mirančuk, Iličić, Piccoli.

    Trenér: Gian Piero Gasperini.

    Rozhodčí: Siebert – Foltyn, Gittelmann – Reichl. VAR: Dankert, Dingert. (všichni GER)
    bahis siteleri