Havířov – Šumperk 1:4 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 5:0 (kont.)
Prostějov – Jihlava 5:6 (kon.) | Sokolov – Vsetín 1:4 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
1:4 (0:0, 1:0, 0:4)
VHK ROBE Vsetín
Středa 08.12.2021, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Jakub JENÁČEK - 1:4
     
    59:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zákrok na Bergra mstí Vsetín brankou na 4:1! Valaši dokázali sehrát přesilovku parádně. Rána z pravé strany v podání Pšurného byla Neužilem pouze vyražena do mezikruží. K okamžité dorážce se tak dostal JAKUB JENÁČEK, jenž z bezprostřední blízkosti pohodlně zvýšil na 4:1 a udělal nám tak krásnou pomyslnou tečku za dnešním duelem! Asistence: Roman Pšurný, Ondřej Smetana.
     
    59:29
    Petr Vodička nyní trefil vysokou holí Jana Bergra do obličeje, šlo o poměrně prudký zásah hokejkou. Obránce Západočechů fasuje zasloužený trest a může být rád, že je jen za dvě minuty.
     
    59:20
    Jaromír Kverka ještě tečoval nahození Kružíka od pravého hrazení v předbrankovém prostoru, skvěle chytající Jakub Málek však dokázal i tuto šikovnou teč chytit!
    58:33 Luboš ROB - 1:3
     
    58:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Prodlužovat se nejspíš nebude, Vsetín zvyšuje na 3:1! Valachům, konkrétně Janu Bergrovi, se podařilo vyhodit touš z obranného pásma. Na vrcholcích kruhů dojel puk LUBOŠ ROB a pohodlně z bezprostřední blízkosti poslal kotouč do prázdné klece Západočechů.
     
    58:11
    Závěr zápasu je hodně nervózní a rozkouskovaný. Trenér Baníku Martin Štrba si nyní vyžádal oddechový čas a kreslí svým svěřencům akci, u které věří v gólový zásah.
     
    57:20
    Po zakázaném uvolnění Vsetína se bude vhazovat znovu před Málkem, buly se musí opakovat, Pitule je napomenut. Na druhý pokus uspěli hokejisté Sokolova a Neužil opět spěchá na střídačku.
     
    56:48
    Sokolov odvolal brankáře a hraje se šesti bruslaři v poli. Baník tak zkouší všechno, nebo nic. Uvidíme, jak tato situace Západočechům vyjde.
     
    56:05
    Luboš Rob posílá kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Následné buly před Málkem vyhráli hokejisté Baníku, Ondřej Jurčík z bezprostřední blízkosti minul klec Vsetína v obrovské šanci! Strašná škoda pro Sokolov, tohle byla tutovka!
    50:36 Tomáš PITULE - 1:2
     
    50:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín otáčí zápas a vede 2:1! Jakub Jenáček střílel z levé strany od modré čáry, kotouč v mezikruží zastavil Hašek, který byl Lubošem Robem odstaven od puku, čehož využil TOMÁŠ PITULE, jenž ostrou ranou z ideální pozice napálil kotouč do pravého horního vinglu a Valaši tak poprvé v utkání vedou! Asistence: Luboš Rob, Jakub Jenáček.
     
    48:26
    Jakub Málek vyjel za svou klec, aby pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Následně akci zakončoval ranou z mezikruží Vít Jonák, jenž ale přízemním pokusem nepropálil skvělého Neužila, jenž podržel svůj tým!
     
    47:05
    Vsetínští jsou kompletní a Jan Berger už zpracovává kotouč za vlastní bránou, moc se mu to ale nepovedlo, Otakar Šik mu touš sebral a z předbrankového prostoru pálil těsně vedle levé tyče svatyně Vsetína!
     
    45:38
    Jan Novák nyní již v klasické početní výhodě vyjel na vrchol pravého kruhu a svou tvrdou ránou orazítkoval tyč svatyně Vsetína!
     
    45:26
    Tomáš Šmerha se rozhodl vzít odpovědnost na svá bedra a z vrcholu levého kruhu pálil na bránu Vsetína, Jakub Málek ale předvedl parádní zákrok lapačkou! Přesilovka pět na tři je u konce.
     
    44:35
    Jan Berger nyní trochu nešikovně najel zezadu do Rohana, kterého podkopl nohou a fasuje dvě trestné minuty za podražení. 49 sekund přesilovky pět na tři pro Baník!
     
    43:24
    Sokolov si tak může vzít své vedení okamžitě zpět. Tomáš Pitule odchází na trestnou lavici na dvě minuty za krosček.
    42:26 Roman VLACH - 1:1
     
    42:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín srovnává na 1:1! Valaši využívají přesilovku a na západě Čech začínáme od začátku. Jakub Neužil vyrazil střelu Smetany z pravé strany od modré čáry jen před sebe, kde byl pohotový ROMAN VLACH, jenž bleskovou kličkou a pohotovou dorážkou vrátil kotouč do sítě Baníku. Asistence: Ondřej Smetana, Roman Pšurný.
     
    42:05
    Luboš Rob si vybruslil od pravého hrazení na kruh a tvrdě pálil na přední tyč! Brankář Jakub Neužil však byl připraven a kryje jeho pokus ve své náruči.
     
    41:04
    Strejček je vyloučen, jelikož při stromu ve středu kluziště lehce nadskočil. Sudí odměňují jeho zákrok dvěma trestnými minutami za nedovolené bránění.
     
    40:18
    Úvodní vhazování třetí třetiny vyznělo lépe pro hráče Baníku, kteří nahodili kotouč po hrazení do útočného pásma a Aleksandrs Jerofejevs nepochopitelně ztratil touš, následně rána Ondřeje Jurčíka rozvlnila boční síť!
     
    38:15
    Tomáš Šmerha putuje za katr za dosti sporný zákrok, tohle je klasické odstavení soupeře Jaromíra Jágra, kdy si kryje kotouč paží. Šmerha za podobnou akci fasuje dvě trestné minuty za držení.
     
    36:45
    Valaši se nadále drželi v útočném pásmu, jenže následně se Baník rychlou prudkou přihrávkou dostal až do útočného pásma, kde byl na levé straně sám Otakar Šik, jenž však ranou na lapačku nechal skvělým zákrokem vyniknout Jakuba Málka!
     
    33:57
    Vít Jiskra mohl být dvoubrankovým střelcem utkání, chybělo k tomu velice málo. Útočník Západočechů totiž svou ránou z bezprostřední blízkosti právě trefil tyč, když si sjel ke kleci Vsetína z levé strany.
     
    30:58
    Tomáš Ondračka předvedl nádhernou akci, když obkroužil klec Baníku a u vzdálenější tyče se snažil zasunout touš do sítě, beton Neužila byl ale rychlejší!
     
    29:05
    Baník měl nyní obrovskou šanci a také trochu smůlu, po ráně Ondřeje Jurčíka z pravého kruhu padal kotouč po zákroku Málka kamsi do brankoviště Vsetína, gólman Valachů jej ale i přesto dokázal nakonec dostat do bezpečí.
     
    28:03
    Aleksandrs Jerofejevs poslal u své brány snad Vojtěcha Tomiho krosčekem tvrdě na led, což sudí viděli a posílají obránce Valachů na dvě trestné minuty na lavici hanby za krosček.
     
    27:26
    Na druhé straně se pak zase Roman Pšurný dostal do obrovské šance na levém kruhu, jenže skvělý zákrok vyrážečkou předvedl Neužil, jenž drží čisté konto!
     
    27:10
    Roman Pšurný mizerně rozehrál a sám před brankářem Valachů byl najednou Daniel Kružík, jenž ovšem dvěma pokusy z bezprostřední blízkosti nepřekonal Málka!
    26:06 Vít JISKRA - 1:0
     
    26:06
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov otevírá střelecký účet večera! Ondřej Jurčík se šikovně vytočil na levé straně, kde se s pukem dostal do rohu. Následně krátkým pasem našel na kruhu VÍTA JISKRU, jenž svižnou a především parádně umístěnou ranou na zadní tyč pokořil bezmocného Málka – Baník vede 1:0! Asistence: Ondřej Jurčík, František Klejna.
     
    25:37
    Petr Hašek to zkusil z levého kruhu, byl však docela z úhlu a Jakub Málek dokázal zasáhnout svou maskou. Sudí přerušují hru.
     
    17:48
    Po delší době se do šance dostali zase hráči Baníku, byl to Ondřej Jurčík, kdo z bezprostřední blízkosti nepropálil rychle se přesunuvšího Jakuba Málka!
     
    17:15
    Zajímavá rána z ostrého úhlu přišla z čepele Luboše Roba, Jakub Neužil ji ale ramenem zvládl vytěsnit do bezpečí a drží tak svůj klub!
     
    14:15
    A na opačném konci kluziště předvedl rovněž na levé straně Petr Hašek pěknou stahovačku před bekem, po níž pálil na přední tyč! Jakub Málek však byl připraven!
     
    13:59
    Tohle ale šance byla! Luboš Rob dostal puk na levý kruh a ranou z nápřahu ho poslal k zadní tyči, kterou však o fous minul!
     
    10:48
    Jakub Apolenář měl na pravé straně obrovskou šanci, když se sám dostal před Neužila, kterého se snažil překonat bekhendovou kličkou, beton gólmana Baníku však puk zastavil.
     
    07:05
    Otakar Šik se dostal do dobré pozice, z levého rohu si sjel před bránu a nadvakrát se pokusil překonat Málka, jenž ovšem v souboji obstál!
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 27. Jiskra (Jurčík, Klejna) – 43. R. Vlach (Smetana, Pšurný), 51. Pitule (Rob, J. Jenáček), 59. Rob (Berger, Jonák), 60. J. Jenáček (Pšurný, Smetana)


    HC Baník Sokolov: Neužil (Cichoň) – J. Novák, Klejna, Weinhold, Strejček, A. Rulík, Vodička, Mrowiec – Jurčík, Jiskra, Tomi – Šmerha, Kverka, Kružík – Šik, T. Rohan, T. Jandus – Pořízek, Hašek, M. Sloboda.
    Trenér: Martin Štrba.

    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (D. Sachr) – Jerofejevs, Štach, Š. Jenáček, Smetana, J. Jenáček, Ondračka – Jonák, Pšurný, Rob – Hořanský, Pitule, R. Půček – Berger, R. Vlach, Gago – D. Březina, Kucharczyk, Apolenář.
    Trenér: Roman Stantien.

    Rozhodčí: Zubzanda, Valenta – Belko, Kokrment.

    Diváci: 359
    bahis siteleri