New Jersey – Philadelphia 3:0 (kon.) | NY Rangers – Colorado 3:7 (kon.) | Vancouver – Boston 2:1 (2:0 po s.n.)
Vegas – Dallas 5:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:3 (1:1, 2:0, 3:2)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 09.12.2021, 18:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina A
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji moc za pozornost u dalších online textových přenosů se budu těšit. Hezký večer a na počtenou! (20:05:18)
     
    Je dobojováno! Ve třetí třetině se za domácí tým prosadili Daniel Jakab, Lukáš Novák a Andrej Fábry. Za hosty pouze zkorigoval dvěma zásahy Radim Handl. Sparťané si po výhře 6:3 nad Karlovými Vary připisují třetí výhru v nadstavbové části.
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se prosazují pošesté v utkání a kráčí za tříbodovou výhrou! Útočník ANDREJ FÁBRY zaznamenal svou druhou trefu v utkání. Asistence: Martin Vašíček, Vojtěch Port.
     
    53:13
    Sparťané si závěr utkání komplikují zbytečnými vyloučeními. Na lavici hanby usedl domácí obránce Jan Janský (SPA), který dostal "dvojku" za podrážení.
     
    51:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští hokejisté využívají svou přesilovou hru a gólové hody pokračují i nadále. Svou druhou branku v utkání zaznamenal útočník RADIM HANDL. Asistence: Zdeněk Šmíd, Adam Csabi.
     
    50:46
    Hosté budou mít dobrou šanci, aby ještě zdramatizovali koncovku zápasu. Na trestnou lavici usedl sparťanský obránce Jakub Hašek (SPA) za podrážení.
     
    50:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané pomalu kráčí za dalším tříbodovým vítězstvím. Po Vašíčkově přihrávce se prosadil LUKÁŠ NOVÁK, který zaznamenal svou první trefu v nadstavbové části. Asistence: Martin Vašíček, Vojtěch Port.
     
    49:51
    Další nedovolený prohřešek ze strany hostí. Karlovarští tentokrát špatně střídali, čehož si rozhodčí všimli. Trest za příliš mnoho hráčů odpyká Matyáš Malý (KVA).
     
    47:01
    Sparťané budou mít možnost znovu navýšit své vedení. Karlovarský útočník Radim Handl (KVA) totiž vyfasoval dvouminutový trest za napadení.
     
    45:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští hráči však ve svém vlastním oslabení udeřili a ztrácejí znovu jen dvě branky. RADIM HANDL svou první trefou v nadstavbové části dramatizuje další průběh utkání. Asistence: Tobiáš Pastor, Pavol Cipko.
     
    44:26
    Další komplikace pro hostující celek. Petr Pavelec (KVA), autor zatím jediného gólu Karlových Varů v tomto utkání, míří na trestnou lavici za hákování.
     
    41:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané na začátku třetí třetiny střílí svůj čtvrtý gól v utkání. Dalším úspěšným střelcem na straně domácích se stal útočník DANIEL JAKAB. Asistence: Tomáš Bartoň, Richard Žemlička.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je úspěšně za námi a viděli jsme v ní celkem dvě branky, obě v síti Karlových Varů. Druhý gól Sparty v utkání obstaral svou trefou David Hrubý a útočník Andrej Fábry upravil skóre na rozdíl dvou branek.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:22
    Karlovarští hokejisté jdou těsně před koncem druhé části do čtyř, jelikož obránce Pavol Cipko (KVA) dostal menší dvouminutový trest za podrážení.
     
    36:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané po dalším ubráněném oslabení vyrazili do útoku a prosazují se potřetí v utkání! ANDREJ FÁBRY zakončil domácí souhru a sparťané vedou o dvě branky. Asistence: Martin Vašíček, Vojtěch Port.
     
    33:33
    Sparťané se ubránili, ale v dalších minutách budou hrát znovu v oslabení. Na trestnou lavici podruhé v utkání usedl Richard Žemlička (SPA), tentokrát za sekání.
     
    30:37
    Sparta bude hrát v oslabení. Na trestnou lavici tentokrát zavítal domácí obránce Arkadiy Byakov (SPA), který vyfasoval od rozhodčích dvě minuty za podrážení.
     
    23:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané svou početní výhodu využili a berou si své ztracené vedení zpět. Po přihrávce Žmoly se prosadil útočník DAVID HRUBÝ, pro kterého se jedná o druhou trefu v nadstavbové části. Asistence: Jakub Žmola, Tomáš Bartoň.
     
    22:34
    Sparta bude mít k dispozici další početní výhodu. Po faulu ze strany Zdeňka Šmída (KVA), jenž se provinil hákováním, budou karlovarští hráči hrát v oslabení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je minulostí. Sparťané odskočili svému soupeři na konci čtvrté minuty do jednobrankového vedení, když se prosadil Jakub Žmola. Karlovarští však na konci první třetiny vyrovnali zásluhou Petra Pavelce. Skóre utkání je po dvaceti odehraných minutách nerozhodné 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté krátce před koncem první třetiny vyrovnávají skóre. Prvním úspěšným střelcem v utkání na straně Karlových Varů se stal PETR PAVELEC. Asistence: Tobiáš Pastor.
     
    15:29
    Prvním vyloučeným hráčem na straně Pražanů se stal Richard Žemlička (SPA). Talentovaný útočník vyfasoval dvouminutový trest za podrážení.
     
    05:54
    Dalším vyloučeným hráčem na straně Karlových Varů v utkání je útočník Matěj Zeman (KVA). Hostující forvard si odsedí menší trest za podrážení.
     
    04:02
    Sparťané si jako první zahrají klasickou přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl karlovarský útočník David Šilhan (KVA), který se provinil hákováním.
     
    03:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se po necelých čtyřech odehraných minutách dostávají jako první do vedení. Úvodním sparťanským střelcem v utkání je útočník JAKUB ŽMOLA, který otevírá skóre zápasu. Asistence: Daniel Jakab.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě jednou přeji všem krásný čtvrteční podvečer u sledování Extraligy dorostu. Utkání mezi Spartou a Karlovými Vary startuje za necelou půlhodinu a vy si mezitím můžete prohlédnout sestavy obou celků. Připomínám, že z utkání vám budeme přinášet důležité události včetně změn stavu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Kogler (Obolenski) – Hašek, Marton, Šeba, Bartoň, Byakov, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Jakab, Žemlička, Novák, Fábry, Křišťan, Hrubý, Žmola.
    Trenér: František Ptáček

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Pavlovic) – Postl, Malý, Cipko, Anton, Mähler, Kubíček – Zahejský, Šmíd, Handl, Šilhan, Pavelec, Csabi, Pastor, Váňa, Zeman.
    Trenér: Martin Gombár

    Rozhodčí: Müller – Gregar, Hradil.
     
    Příjemný podvečer u sledování Extraligy dorostu. Dnes jsou na programu další zápasy a my se společně zaměříme na duel mezi Spartou a Karlovými Vary. Utkání startuje přesně v 18.00 hodin, buďte u toho!
     
    Karlovarští mají za sebou dvě utkání v rámci nadstavbové části. Západočeši v prvním klání nejprve neuspěli na plzeňském ledě v poměru 4:6, ale v dalším duelu si spravili chuť. Karlovarská družina v domácím prostředí přetlačila Liberec 3:1 a připsala si první tři body do tabulky v nadstavbové části.
     
    Sparta vstoupila do nadstavbové části velmi úspěšně, jelikož v prvních dvou duelech brala všech šest bodů. Sparťané jsou zatím na prvním místě v tabulce a v duelu proti Karlovým Varům budou usilovat o třetí výhru v nadstavbě. Pražané v posledním utkání změřili síly se Slavií, když v divokém derby uspěli 7:6.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 4. Žmola (Jakab), 24. Hrubý (Žmola, Bartoň), 37. Fábry (Vašíček, Port), 42. Jakab (Bartoň, Žemlička), 51. Novák (Vašíček, Port), 60. Fábry (Vašíček, Port) – 19. Pavelec (Pastor), 46. Handl (Pastor, Cipko), 52. Handl (Šmíd, Csabi)


    HC Sparta Praha: Kogler (Obolenski) – Hašek, Marton, Šeba, Bartoň, Byakov, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Jakab, Žemlička, Novák, Fábry, Křišťan, Hrubý, Žmola.
    Trenér: František Ptáček

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Pavlovic) – Postl, Malý, Cipko, Anton, Mähler, Kubíček – Zahejský, Šmíd, Handl, Šilhan, Pavelec, Csabi, Pastor, Váňa, Zeman.
    Trenér: Martin Gombár

    Rozhodčí: Müller – Gregar, Hradil
    bahis siteleri