St. Louis – Anaheim 2:3 (po pr.) | NY Rangers – Nashville 0:1 (kon.) | Colorado – Florida 3:2 (kon.)
Vegas – Minnesota 6:4 (kon.) | Vancouver – Carolina 2:1 (kon.)
konec
New York Rangers
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Nashville Predators
Pondělí 13.12.2021, 01:08 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    Je tomu skutečně tak, domácí budou hrát powerplay! Fanoušci hlasitým potleskem šestku hokejistů v modrém naskočivších na led. Dočkají se vyrovnání?
    47:39 Saros udržel čisté konto i po střele Kreidera
     
    47:39
    Finský gólman Jusse Saros drží čisté konto i po střele Stromea! Parádně se přesunul k levé tyči a prostor mezi lapačkou a betonem zvládl pokrýt.
     
    46:25
    Šance pro Rangers, domácí budou hrát druhou přesilovou hru! Trest na dvě minuty vyfasoval Michael McCarron, Adama Foxe podrazil ve středním pásmu.
    42:03 Carrier na Georgijeva nevyzrál
     
    42:03
    Druhý gól Predátorů měl na holi Alexandre Carrier. Mohl těžit z výborné práce Granlunda, jenž kličkou k mantinelu obelstil protihráče a pak našel zadáka volného v pravém kruhu. Carrier se ještě přiblížil více bráně, střelu zápěstím Georgijev úspěšně vyrazil!
     
    37:19
    Slibnou příležitost Mika Zibanejad ve vyrovnání nepřetavil! Měl smůlu, že z levé strany musel zakončovat bekhendem, křižný pokus Saros vyrazil lapačkou.
    21:44 Philip TOMASINO - 0:1
     
    21:44
    Nashville právě vstřelil branku!
    Důležitý první gól vstřelili Predátoři! Forsberg z levé strany nahrál na střed úplně volnému PHILIPU TOMASINOVI, jenž bleskově zamířil a svižnou ránu zápěstím vyslal nechytatelně k levé tyči, Georgijev natahoval lapačku marně. Asistence: Filip Forsberg a Alexandre Carrier.
     
    14:26
    Hosté se ubránili, ovšem jen za cenu faulu. Prvním vyloučeným z jejich řad se stal Eeli Tolvanen. Podobně jako Chytil, tak i on hákoval, zastavil rozjetého Rooneyho.
     
    10:16
    První přesilovou hru si zahrají hokejisté Nashvillu. Menší dvouminutový trest inkasoval Filip Chytil, v rohu obranného pásma zahákoval Trenina.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 22. Tomasino (F. Forsberg, A. Carrier)


    New York Rangers: A. Georgijev (Kinkaid) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba (A), K'A. Miller, Hájek, Nemeth – Kakko, Zibanejad (A), Kreider – Dryden Hunt, R. Strome (A), Panarin – J. Gauthier, Chytil, Lafreniere – Reaves, Goodrow, K. Rooney.
    Trenér: Gerard Gallant

    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Benning, Borowiecki – Tomasino, Mikael Granlund (A), F. Forsberg – Kunin, Sissons, Tolvanen – Jeannot, McCarron, Trenin – Luff, Novak, Cousins.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: Chmielewski, Nicholson – Gawryletz, Baker

    Diváci: 16 177
    thejrc.org