North wings Ústí – HC MUNI 3:5 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
3:5 (0:1, 1:3, 2:1)
HC MUNI
Pondělí 13.12.2021, 18:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Tak nakonec ještě padá branka! Severní křídla se z ničeho nic zjevila v přečíslení a Martin Kuchař nalil puk na střelu z první JANU JINDROVI. Ten se skutečně nemýlil a dává poslední gól kalendářního roku 2021! Asistence: Martin Kuchař.
     
    55:52
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Dnes je to skutečně zápas RÓBERTA MOKROHAJSKÉHO! Tentokrát zkušený forward v brněnských službách míchal s pukem a když už se stálo, že vyjede z pásma tak obrátil a vystřelil přes trojici zmatených bránících hráčů. Jeho překvapivá střela zaplula až do brány a zdá se, že Masarykova Univerzita skutečně vyhraje i přes to, že ve třetí třetině v podstatě jen bránila! Asistence: Štěpán Kučera.
     
    44:42
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Je tu gól naděje! ADAM JANOUŠEK na modré čáře soupeře ukořistil puk, měl rychlost a vydal se do samostatného úniku! Za chvíli už to byl souboj jeden na jednoho s Davidem Holubem a Janoušek zvolil precizní kličku do backhandu! 2:4 a domácí jsou zpět v zápase!
     
    37:56
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Tak se podívejme, "Masaryčka" se prosazuje při další signalizované výhodě! Kučerovu bombu z pravého kruhu ještě úspěšně dorážel Róbert Mokrohajský, jenž si, ale nakonec připíše jen asistenci jelikož puk ještě lízl RENÉ ŠTRAUCH. Už je to 4:1. Asistence: Róbert Mokrohajský a Pavel Tomaník.
     
    33:27
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Tak MUNI nakonec využívá signalizovanou výhodu! RENÉ ŠTRAUCH předvedl skvělou orientaci v brankovišti, ukázal že se nenechá odstavit a když se k němu dostal puk tak jej zametl za bezmocného Ondřeje Skokana. Masarykova Univerzita odskakuje a dává velmi důležitý gól. Asistence: Martin Švarcberger a Jakub Kučera.
     
    25:16
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Domácí jsou zpátky v zápase! DAN BARTOŠ si s pukem sjel mezi kruhy, dostal spoustu času a vypálil. Tahle rána byla skutečně výstavní a s přispěním clonícího Martina Kuchaře neměl David Holub nárok. 1:2 a North Wings jsou na dostřel. Asistence: Patrik Balcar.
     
    20:42
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Tak první střídáním druhé třetiny se RÓBERTU MOKROHAJSKÉMU výjimečně povedlo! Tentokrát si poodstoupil na pravé straně, dostal úžasnou přihrávku a v zakončení z první nezaváhal. 2:0. Asistence: Vojtěch Kadlic.
     
    06:21
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Ou, tak to je smolná branka v domácí síti! North Wings sice do zápasu vstoupilil lépe, ale při prvním delším pobytu v útočném pásmu v podání MUNI se prosazuje ADAM STRAKOŠ. Rodák z Frýdku – Místku získal puk za brankou, vybruslil a z ostrého úhlu prostřelil Ondřeje Skokana. Je to 1:0 a hosté se překvapivě ujímají vedení!
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 26. Bartoš (Balcar), 45. Janoušek, 60. Jindra (Kuchař) – 7. Strakoš, 21. Mokrohajský (Kadlic), 34. Štrauch (Švarcberger, Kučera), 38. Štrauch (Mokrohajský, Tomaník), 56. Mokrohajský (Kučera)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Skokan (Gerstner) – P. Jarý, Štěpánek, Stuchlý, Balcar, Petržílka, Straka – Jaroš, T. Jarý, Kuchař, Amirov, Jindra, Bartoš, Sajdl, Brandner, Janoušek
    Trenér: Lukáš Místecký

    HC MUNI: Holub (Koval) – J. Kučera, Surán, Uhříček, Š. Kučera, Bláha, Gonos – Bazala, Voříšek, Švarcberger, Aulehla, Mokrohajský, Drlík, Kadlic, Tomaník, Bartkovský, Strakoš, Novosledlík, Štrauch, Račický.
    Trenér: Josef Novák

    Rozhodčí: Mareš – Juránek, Serbus
    bahis siteleri