North wings Ústí – HC MUNI 3:5 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
3:5 (0:1, 1:3, 2:1)
HC MUNI
Pondělí 13.12.2021, 18:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Tak nakonec ještě padá branka! Severní křídla se z ničeho nic zjevila v přečíslení a Martin Kuchař nalil puk na střelu z první JANU JINDROVI. Ten se skutečně nemýlil a dává poslední gól kalendářního roku 2021! Asistence: Martin Kuchař.
     
    55:52
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Dnes je to skutečně zápas RÓBERTA MOKROHAJSKÉHO! Tentokrát zkušený forward v brněnských službách míchal s pukem a když už se stálo, že vyjede z pásma tak obrátil a vystřelil přes trojici zmatených bránících hráčů. Jeho překvapivá střela zaplula až do brány a zdá se, že Masarykova Univerzita skutečně vyhraje i přes to, že ve třetí třetině v podstatě jen bránila! Asistence: Štěpán Kučera.
     
    55:29
    Pavel Tomaník připomněl, že Masaryčka umí také zaútočit! Jeho samostatný únik řeší Ondřej Skokan!
     
    53:13
    Adam Janoušek unikl po pravé straně a ostře vypálil, ale puk brněnskémui brankáři ještě vypadl a přinesl tak své obraně trochu stresu. Stav však zůstává stále 2:4.
     
    52:59
    Pavel Jarý našel z druhé vlny dojíždějícího Jana Jindru, který ztroskotal až na Davidu Holubovi, který si povyjel a vyrazil puk!
     
    52:20
    Martin Kuchař chvíli zůstal ležet otřesen po souboji v rohu, nakonec se zvedá a v předklonu míří na střídačku.
     
    52:11
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Jakub Kučera – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:05
    Pavel Jarý vyslal nenápadnou střelu z levého kruhu a k překvapení všech Davidu Holubovi puk propadl a pomalu se blížil směr branková čára! Nakonec si to, ale za pomoci své obrany uvědomil a společně celou situaci vyřešili. Nicméně velké vzrušení v Ústí nad Labem.
     
    46:56
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Timotej Surán – 2 min., hákování).
     
    44:42
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Je tu gól naděje! ADAM JANOUŠEK na modré čáře soupeře ukořistil puk, měl rychlost a vydal se do samostatného úniku! Za chvíli už to byl souboj jeden na jednoho s Davidem Holubem a Janoušek zvolil precizní kličku do backhandu! 2:4 a domácí jsou zpět v zápase!
     
    44:10
    Vyloučení v týmu HC MUNI (David Holub – 2 min., zdržování hry ). Trest odpyká Jakub Kučera.

    Tak se podívejme , nové pravidlo ohledně hry brankáře za brankou v plné parádě a MUNI jde do čtyř! David Holub oslabuje svůj tým!
     
    42:50
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem (Patrik Balcar – 2 min., nedovolené bránění).
     
    42:50
    Adam Strakoš proskočil po mantinelu, byl faulován a hnal se do přečíslení 2 na 1. Zvolil tvrdou střelu "golfákem,", ale forward HC MUNI nakonec míjí tři tyče!
     
    41:38
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Tomáš Bartkovský – 2 min., podrážení).
     
    North Wings čeká přesilovka 4 na 3!
     
    39:20
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Jan Gonos – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:51
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem (Dan Bartoš – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Jakub Kučera – 2 min., hrubost).
     
    38:51
    Po tvrdé situaci v brankovišti, kdy byli domácí blízko ke gólu se strhla mela a do Dana Bartoše se pustili hosté, zejména tedy Jakub Kučera. Budou se rozdávat tresty!
     
    37:56
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Tak se podívejme, "Masaryčka" se prosazuje při další signalizované výhodě! Kučerovu bombu z pravého kruhu ještě úspěšně dorážel Róbert Mokrohajský, jenž si, ale nakonec připíše jen asistenci jelikož puk ještě lízl RENÉ ŠTRAUCH. Už je to 4:1. Asistence: Róbert Mokrohajský a Pavel Tomaník.
     
    35:13
    Matěj Drlík se na pravé straně dostal po chybě v rozehrávce soupeře k nebezpečné dorážce, ale puk se mu nabalil na holi a nedokázal tak ideálně zakončit. I tak se, ale jednalo o velkou příležitost pro Masarykovu Univerzitu!
     
    33:27
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Tak MUNI nakonec využívá signalizovanou výhodu! RENÉ ŠTRAUCH předvedl skvělou orientaci v brankovišti, ukázal že se nenechá odstavit a když se k němu dostal puk tak jej zametl za bezmocného Ondřeje Skokana. Masarykova Univerzita odskakuje a dává velmi důležitý gól. Asistence: Martin Švarcberger a Jakub Kučera.
     
    31:53
    Fantastický zákrok Ondřeje Skokana! Obrana domácích úplně zapomněla na Pavla Tomaníka jenž dostal milimetrovou přihrávku od modré čáry od Vojtěcha Kadlice. Hostující kapitán nikým nehlídán zkoušel rozhýbat brankáře soupeře, ten se ale nenechal a vystřihl špičkový zákrok betonem!
     
    27:38
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Jakub Voříšek – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:16
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Domácí jsou zpátky v zápase! DAN BARTOŠ si s pukem sjel mezi kruhy, dostal spoustu času a vypálil. Tahle rána byla skutečně výstavní a s přispěním clonícího Martina Kuchaře neměl David Holub nárok. 1:2 a North Wings jsou na dostřel. Asistence: Patrik Balcar.
     
    24:53
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Jan Gonos – 2 min., hrubost).
     
    24:53
    Na ledě to jiskří. Jan Gonos srazil na mantinel o řád menšího Adama Janouška a domácí si to z řízným bekem ve službách hostů ještě chtějí vyřídit.
     
    21:36
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Jakub Kučera – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:42
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Tak první střídáním druhé třetiny se RÓBERTU MOKROHAJSKÉMU výjimečně povedlo! Tentokrát si poodstoupil na pravé straně, dostal úžasnou přihrávku a v zakončení z první nezaváhal. 2:0. Asistence: Vojtěch Kadlic.
     
    20:18
    Minela Patrika Balcara posunula do úniku po levé straně Róberta Mokrohajského! Ondřej Skokan kryje.
     
    11:49
    Jan Jindra v další velké šanci domácích! Puk se k lídrovi North Wings odrazil v mezikruží a Jindra tak nebezpečně pálil. Puk sice končí v síti, ale jen a pouze té ochranné!
     
    09:08
    René Štrauch schytal od Patrika Balcara tvrdý hit a zůstává ležet na ledě!
     
    06:21
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Ou, tak to je smolná branka v domácí síti! North Wings sice do zápasu vstoupilil lépe, ale při prvním delším pobytu v útočném pásmu v podání MUNI se prosazuje ADAM STRAKOŠ. Rodák z Frýdku – Místku získal puk za brankou, vybruslil a z ostrého úhlu prostřelil Ondřeje Skokana. Je to 1:0 a hosté se překvapivě ujímají vedení!
     
    05:22
    Další tutovka na domácích holích! Tomáš Jarý z rohu fantasticky našel Jana Jindru v brankovišti, který ale opět ztroskotal na brankáři Moravanů, který vyrazil puk.
     
    02:30
    Fantastický David Holub! Martin Kuchař našel v mezikruží dojíždějícího Dana Bartoše, který ale z první trefil pouze beton brankáře v modrém! Stav zůstává 0:0.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 26. Bartoš (Balcar), 45. Janoušek, 60. Jindra (Kuchař) – 7. Strakoš, 21. Mokrohajský (Kadlic), 34. Štrauch (Švarcberger, Kučera), 38. Štrauch (Mokrohajský, Tomaník), 56. Mokrohajský (Kučera)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Skokan (Gerstner) – P. Jarý, Štěpánek, Stuchlý, Balcar, Petržílka, Straka – Jaroš, T. Jarý, Kuchař, Amirov, Jindra, Bartoš, Sajdl, Brandner, Janoušek
    Trenér: Lukáš Místecký

    HC MUNI: Holub (Koval) – J. Kučera, Surán, Uhříček, Š. Kučera, Bláha, Gonos – Bazala, Voříšek, Švarcberger, Aulehla, Mokrohajský, Drlík, Kadlic, Tomaník, Bartkovský, Strakoš, Novosledlík, Štrauch, Račický.
    Trenér: Josef Novák

    Rozhodčí: Mareš – Juránek, Serbus
    bahis siteleri