Philadelphia – New Jersey 6:1 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:2 (kon.) | Boston – Vegas 1:4 (kon.)
Tampa – Los Angeles 3:2 (po pr.) | Florida – Ottawa 2:8 (kon.) | Detroit – NY Islanders 2:1 (kon.)
Nashville – Calgary 0:0 (odl.) | Winnipeg – Buffalo 2:4 (kon.) | Dallas – St. Louis 1:4 (kon.)
Edmonton – Toronto 1:5 (kon.) | Colorado – NY Rangers 4:2 (kon.) | Vancouver – Columbus 4:3 (kon.)
San Jose – Seattle 1:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:8 (1:1, 1:3, 0:4)
Ottawa Senators
Středa 15.12.2021, 01:07 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ještě doplním, že utkání sledovalo 13 759 diváků. (03:54:12)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Nick Paul (OTT) – 2+2
    2. Josh Norris (OTT) – 2+1
    3. Drake Batherson (OTT) – 1+2
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Radko Gudas (FLA) – 0+0, -1 účast, 1 střela na branku, TM 0, čas na ledě 19:50
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Spencer Knight (FLA) – 30 zákroků, 8 OG, úspěšnost 78,9%, odchytal 60:00
    Anton Forsberg (OTT) – 33 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,3%, odchytal 60:00
     
    Střely na branku: 35 – 38
     
    Je konec! Ottawa dnes překvapila celou NHL a rozstřílela Floridu na jejím ledě vysoko 8:2. Ve třetí části už hosté pouze navyšovali své vedení. Hned v jejím úvodu se prosadil Josh Norris. Následně poslal přihrávku svému dvornímu nahravači Bathersonovi, který vstřelil už šestou branku Ottawy. Hosté v závěru nepolevili. V přesilovce nejprve udeřil Nick Paul, který o půlminutu později přidal další zásah.
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Tkachuk projel podél hrazení až za branku Floridy, kde měl proti sobě přesilu obránců, kteří jej bez většího úsilí odstavili od kotouče.
     
    59:16
    Lucas Carlsson ještě v samotném závěru utkání vyzkoušel střelu zápěstím, ale Forsberg jeho slabý pokus viděl a vychutnal si zákrok lapačkou.
     
    58:32
    Dylan Gambrell vybojoval kotouč za svou brankou a obloučkem jej vyhodil do středního pásma. Domácí puk sice získali pro sebe, ale nepřihráli si přesně.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:45
    Batherson ze středního pásma nahodil puk za branku Floridy a odjel na střídačku. Ani jeden z týmů se už nikam nežene.
     
    57:15
    Ottawa se v závěru ještě musí bránit. Do útočného pásma se dostal Jonathan Huberdeau, ale z ostrého úhlu trefil jen boční síť.
     
    56:36
    Brady Tkachuk na modré čáře udžel Ottawu v útočném pásmu a sám hned zakončil. Jeho pokus zápěstím ale brankář dobře viděl.
     
    56:10
    V rohu obranného pásma získal kotouč Aaron Ekblad, který jej pod tlakem vyhodil jen na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před doácí klec.
     
    55:36
    Anton Lundell ze středního pásma nahodil puk směrem na branku soupeře, nicméně s jeho pobídkou si hostující gólman Forsberg hravě poradil.
     
    55:06
    Domácí hokejisté jsou průběhem dnešního souboje hodně frustrovaní. Takovou nálož v letošním ročníku NHL ještě nedostali.
    54:57 Nick PAUL - 2:8
     
    54:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Kanonáda pokračuje! Hosté se opět usadili v útočném pásmu, kde doslova rozebrali obranu Floridy. Na přihrávku z rohu si před branku sjel NICK PAUL, který pohotově zametl puk do branky! Asistence: Connor Brown, Tyler Ennis.
    54:24 Nick PAUL - 2:7
     
    54:24
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa využívá přesilovku a přidává i sedmou branku! Po tlaku v útočném pásmu se do zakončení dostal NICK PAUL, který s přehledem poslal puk za záda ležícího Knighta! Asistence: Thomas Chabot.
     
    54:06
    Norris dostal nabito na pravý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, ale Knight jeho ránu viděl a udržel kotouč ve výstroji.
     
    53:48
    Až nyní dokázali domácí vyhodit puk přes celé kluziště za branku Ottawy. Kanadský celek však rychle spěchá zpátky do útočného pásma.
     
    53:26
    Ottawa se dostala do útočného pásma, kde hosté kombinují s kotoučem na hokejkách. Defenziva Floridy má velké problémy.
     
    52:57
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Patric Hörnqvist – 2 min., krosček).
     
    52:50
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Sam Bennett – 2 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Zachary Sanford – 2 min., bitka).
     
    52:31
    Až Sam Reinhart už se nemohl dívat na trápení domácích hráčů v ofenzivě a zakončil. Jeho dělovka skončila v lapačce připraveného brankáře.
     
    52:20
    Florida se usadila v útočném pásmu, ale nikdo v červeném si zatím netroufá na zakončení. Hokejisté Ottawy proti domácím hráčům dobře vystupují.
     
    51:29
    Connor Brown na pravé straně obranného pásma vybojoval volný kotouč, který poslal do středního pásma, ale jeho spoluhráč si neporadil se zpracováním.
     
    51:06
    Na levé straně se opět otevřel volný prostor pro Bathersona, který se dokonce dostal do zakončení, ale z ostrého úhlu minul klec Ottawy.
     
    50:10
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Arťom Zub – 2+2 min, vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jonathan Huberdeau – 2+2 min, nesportovní chování).
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a vše nasvědčuje tomu, že si Ottawa bez problémů dokráčí pro cenné dva body.
     
    49:32
    Po delší době si na kotouč sáhl i hostující brankář. Jeho pozornost z těsné blízkosti prověřil Eetu Luostarinen, ale z otočky nemohl trefit mezírku u přední tyčky.
     
    49:12
    Dylan Gambrell projel po pravém křídle do útočného pásma, odkud střílel zápěstím, ale jeho projektil skončil vedle branky soupeře.
     
    48:21
    Thornton chtěl zrychlit akci Floridy, ale pobídka na levou stranu propadla až na zakázané uvolnění. Vhazování se přesune před domácí klec.
     
    48:03
    Batherson rozjel akci Senators středem ledové plochy. Hostující útočník se s pukem dostal do útočného pásma, ale jeho rána byla nepřesná.
     
    47:30
    Hraje se delší časový úsek bez přerušení. Kanadský celek se opět usadil v útočném pásmu, ale nikdo z hráčů Ottawy tentokrát nedokázal zakončit.
     
    46:40
    Ottawa se ve třech hnala do protiútoku, nicméně obrana domácího celku tentokrát dokázala zasáhnout. Ekblad puk vyhodil podél hrazení do bezpečí.
    46:10 Drake BATHERSON - 2:6
     
    46:10
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa přidává i šestý zásah! Domácí brankář vyjel za svou klec, jenže při rozehrávce chyboval. Kotouč dostal mezi kruhy DRAKE BATHERSON, který jej bez váhání uklidil do odkryté klece! Asistence: Josh Norris.
     
    45:43
    Hosté v plném počtu.
     
    45:03
    Sam Bennett si na modré čáře rychle přehodil puk na forhend a vypálil. Jeho rána ale prolétla kolem vzdálenější tyčky.
     
    44:26
    Právě Ekblad zkusil další projektil příklepem, ale ani další pokus nemířil mezi tři tyče hostující klece. Kanadský elek se brání doslova zuby nehty.
     
    44:05
    Ekblad dostal nabito na modrou čáru, odkud pálil příklepem, nicméně jeho dělovka jen zaduněla o zadní mantinel. K odraženému puku se dostali hosté.
     
    43:43
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Arťom Zub – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:31
    Až nyní se domácí zjevili v útočném pásmu, jenže Jonathan Huberdeau nahozením z levé strany poslal kotouč kolem zadní tyčky.
     
    43:03
    Batherson dokonce v oslabení projel do útočného pásma, kde zakončil bekhendem, ale jeho pokus domácí brankář vykopl levým betonem.
     
    42:31
    Domácí se v přesilovce zatím nedokázali usadit v útočném pásmu. Naopak defenziva Ottawy pokračuje v koncentrovaném výkonu.
     
    42:10
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Chris Tierney – 2 min., vysoká hůl).
     
    41:32
    Chabot vyhodil puk přes celé kluziště tak šikovně, že rozhodčí nemohli odpískat zakázané uvolnění. Ottawa tak nasbírá další cenné sekundy.
     
    41:10
    Sam Bennett dostal přihrávku do jízdy na levou stranu, přehodil si puk na forhend a vypálil. Hostující brankář jeho ránu viděl a s přehledem zasáhl.
    40:22 Josh NORRIS - 2:5
     
    40:22
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Skvělý vstup Ottawy do třetí třetině! Hosté hned v jejím úvodu odskakují do vedení o tři branky! Batherson krásnou přihrávkou z pravé strany poslal puk před branku a osamocený JOSH NORRIS měl snadnou práci! Asistence: Drake Batherson.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:03.
     
    Střely na branku: 22 – 21
     
    Druhá třetina končí! Po čtyřiceti minutách je k vítězství blíže hostující Ottawa. Hosty poslal do vedení v oslabení Dylan Gambrell. Za domácí sice ve 36. minutě vyrovnal Sam Reinhart, ale bleskovou odpověď si v úniku připravil Norris. Na jeho branku navíc stačil přesnou střelou z mezikruží navázat Tim Stützle.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Ottawa se v závěru druhé třetiny ještě usadila v útočném pásmu, ale po kombinaci podél mantinelu si nikdo v bílém dresu netroufl na střelu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:23
    Floridě navíc vůbec nevyšla rozehrávka a nahození skončilo na zakázaném uvolnění. Vhazování se tak přesune před Knighta.
     
    38:03
    Ottawa v závěru druhé třetiny pokračuje v aktivním výkonu a domácí Floridu prakticky nepouští do útočného pásma. Hráči v bílém je nyní plný led.
    37:26 Tim STÜTZLE - 2:4
     
    37:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Fantastická pasáž Ottawy! Hosté totiž bleskově přidávají i čtvrtou branku. Domácí přišli o puk při rozehrávce v obranném pásmu. Pobídku mezi kruhy dostal TIM STUTZLE a přesnou střelou poslal puk pod břevno! Asistence: Connor Brown, Alex Formenton.
    36:06 Josh NORRIS - 2:3
     
    36:06
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Nakonec se Ottawa dostává do vedení! JOSH NORRIS se dostal do úniku, po kterém odrazem o tyč uklidil puk do branky! Sudí hru nejprve nepřerušili, ale následně se k situaci vrátili a video branku odhalilo! Asistence: Drake Batherson, Nick Paul.
     
    36:06
    Norris se z pravé strany hnal sám na domácího brankáře, ale Knight se fantastickým způsobem roztáhl a udržel nerozhodný stav!
    35:33 Sam REINHART - 2:2
     
    35:33
    Florida právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Florida našla odpověď i na druhý zásah soupeře! Po tlaku v útočném pásmu si na přihrávku mezi kruhy nabruslil volný Anton Lundell, jehož nástřel poslal do sítě SAM REINHART! Asistence: Anton Lundell.
     
    35:15
    Ottawa se po levém křídle dostala do blízkosti domácí klece, ale nikdo v bílém si netroufl na zakončení. Hosté se musí vracet.
     
    34:20
    Radko Gudas dlouhou přihrávkou našel rozjetého Bennetta, který se dostal až do zakončení příklepem, ale jeho pokus postrádal přesnost.
     
    34:00
    Knight měl další práci. Domácí brankář se tentokrát nenechal překvapit padajícím kotoučem a schoval jej do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    33:23
    Hosté mohli udeřit jako blesk z čistého nebe! Po nenápadné rozehrávce se sám na Knighta hnal Tkachuk, ale domácí brankář jeho ránu ramenem vytěsnil!
     
    33:09
    Hosté v plném počtu.
     
    32:24
    Až nyní se hostům podařilo osvobodit se vyhozením přes celé kluziště za Knightovu klec. Florida posílá na led novou přesilovkovou formaci.
     
    32:00
    Florida se usadila v útočném pásmu, ale nahození od modré čáry prolétlo kolem zadní tyčky hostující klece. Ottawa puk nedokázala vyhodit.
     
    31:09
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Austin Watson – 2 min., nesportovní chování).
     
    31:06
    Dylan Gambrell vybojoval kotouč v rohu obranného pásma a raději jej pod tlakem vyhodil po hrazení do bezpečí. Ottawa nyní spíše vyčkává na hru Floridy.
     
    30:29
    Aaron Ekblad si při dalším útoku soupeře splnil defenzivní úkoly, když si dal pozor na nahození z pravé strany a zablokoval kotouč bruslí.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a Ottawa zatím drží překvapivé vedení. Hokejisté Floridy se v dnešním duelu trápí v koncovce.
     
    29:32
    Huberdeau se natahoval po přihrávce do středního pásma, ale na modré čáře neustál souboj s důrazným obráncem, který jej poslal k zemi.
     
    29:10
    Knight si pohlídal dělovku od modré čáry a jednoduše kotouč vykopl levým betonem do rohu kluziště. Defenziva Floridy získala odražený puk.
     
    28:36
    Verhaeghe se dostal do útočného pásma, poslal přihrávku mezi kruhy, ale tam se stačili vrátit hráči v bílých dresech soupeře.
     
    28:12
    Ottawa v posledních minutách úplně vypadla z tempa a na hostující klec se valí jeden útok Floridy za druhým. Hosté to budou mít ještě hodně těžké.
     
    27:13
    Domácí v plném počtu.
     
    27:00
    Weegar v rohu obranného pásma získal volný kotouč, který pohotově nahodil do pásma útočného. Ottawa s touto přesilovkou nemůže být spokojená.
     
    26:09
    Sam Bennett mohl po dalším úniku domácích dokonce vyrovnat, jenže jeho rána zápěstím těsně minula zadní tyčku!
     
    26:00
    Ottawa se v úvodních sekundách přesilovky nemůže dostat do útočného pásma. Naopak hokejisté Floridy jsou prakticky všude a dostali se s pukem do útočného pásma.
     
    25:13
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Carter Verhaeghe – 2 min., podrážení).
     
    25:00
    Florida se po vyhraném vhazování usadila v útočném pásmu, nicméně dělovka od modré čáry jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    24:29
    Sam Bennett se v mezikruží pěknou kličkou zbavil soupeře a pohotově pálil příklepem. Ani jeho rána nenašla na Forsberga recept.
     
    24:06
    Aaron Ekblad se po pravém křídle vrhl do útočného pásma a od modré čáry střílel zápěstím. Jeho nepřesnou střelu brankář jen kontroloval.
     
    23:29
    Sam Bennett se před brankou Ottawy dral k odraženému kotouči, ale v tísni jej nedokázal přizvednout nad beton pozorného Forsberga.
     
    23:10
    Až nyní musel hostující brankář zasahovat. Pozorný Forsberg však nahození od modré čáry celou dobu viděl a puk ukryl v lapačce.
     
    22:39
    Huberdeau projel po pravé straně do útočného pásma, ale pod tlakem dotírajícího soupeře vůbec nedokázal vystřelit.
     
    22:10
    Knight musel znovu zasahovat. Domácí brankář si tentokrát pohlídal dělovku od modré čáry a pravým ramenem puk přizvedl do ochranné sítě.
    21:30 Dylan GAMBRELL - 1:2
     
    21:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hostující celek si hned v úvodu druhé třetiny bere zpět ztracené vedení! DYLAN GAMBRELL se dostal do úniku, který zakončil nechytatelnou střelou zápěstím. Asistence: Connor Brown.
     
    21:10
    Znovu se Ottawě podařilo vyhodit puk až za domácí klec. Florida tak musí rozjet akci od své klece.
     
    20:36
    Hosté získali puk v obranné pásmu a bez váhání jej vyhodili do bezpečí. Florida má zatím obrovské problémy v přechodové fázi.
     
    20:10
    Florida uspělana úvodním vhazování druhé třetiny. Zkušený Joe Thornto se s pukem následně vydal do útočného pásma, ale klec soupeře neohrozil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:04.
     
    Střely na branku: 9 – 13
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali zajímavý hokej. Hostující Ottawa se dostala překvapivě do vedení, když se v páté minutě prosadil Austin Watson. Na jeho zásah ale ve 14. minutě po rychlé souhře odpověděl Jonathan Huberdeau. Do kabin se tak odchází za stavu 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Josh Norris – 2 min., držení).
     
    19:26
    Nick Paul v závěru první třetiny táhl ojedinělý útok Ottawy po pravém křídle, ale od hrazení nedokázal vymyslet adresnou přihrávku.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:39
    Anthony Duclair se dostal do útočného pásma, kde se chtěl zbavit soupeře, ale jeho následné zakončení bekhendem prolétlo kolem zadní tyčky.
     
    18:10
    Arťom Zub dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil zápěstím. Rána ruského hokejisty skončila na bloku obětavého obránce.
     
    17:24
    Huberdeau v tísní pouze nahodil kotouč za branku Ottawy a podobně jako jeho spoluhráči vyrazil na střídačku. Také Ottawa střídá.
     
    17:03
    Hosté v plném počtu.
     
    16:29
    Ani další akce Panthers nepřinesla zakončení. Nahození z levé strany srazil jeden z hokejistů v bílém dresu mimo ledovou plochu.
     
    16:06
    Znovu se hokejistům Ottawy podařilo vyhodit puk ven z obranného pásma. Florida má v úvodu své přesilovky velké problémy s přechodem vpřed.
     
    15:39
    Hosté vybojovali kotouč za svou brankou a bez váhání jej poslali přes celé kluziště za klec domácí Floridy. Domácí kouč posílá na led čerstvou pětku.
     
    15:03
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Nikita Zajcev – 2 min., podrážení).
     
    14:27
    Po další souboji ve středním pásmu se kotouč odrazil na střídačku domácí Floridy. Rozhodčí nařizují vhazování ve středním pásmu.
     
    14:10
    Radko Gudas se jako obránce vydal na výlet do rohu útočného pásma, jenže se nepotkal s podporou spoluhráčů a důrazný soupeř mu vzal puk.
    13:06 Jonathan HUBERDEAU - 1:1
     
    13:06
    Florida právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Florida dokázala bleskově najít odpověď! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu přišla přihrávka mezi kruhy a důrazný JONATHAN HUBERDEAU z první poslal puk do horního rohu! Asistence: Sam Reinhart.
     
    13:03
    Do rány jednoho z domácích hráčů od modré čáry se obětavě vrhl Tim Stützle, který schytal nepříjemný zásah kotoučem do obličeje. Mladý Němec ale bude pokračovat.
     
    12:26
    Batherson vypomohl hostujícímu celku a před jedním ze soupeřů kotouč špičkou čepele vypíchl do středního pásma. Unavení Senátoři si mohou odpočinout.
     
    12:00
    Florida se usadila v útočném pásmu, nicméně kombinace domácího celku nepřinesla zakončení. Defenziva Ottawy pokračuje v důrazném napadání.
     
    11:14
    Hosté v plném počtu.
     
    11:00
    Jonathan Huberdeau si v útočném pásmu dělal prostor pro zakončení, ale jeho následný nástřel zápěstím jen prolétl kolem zadní tyčky.
     
    10:21
    Zajcev se v obranném pásmu dostal k odraženému kotouči, který obloučkem nahodil do pásma středního. Hosté tak mohou vystřídat.
     
    10:00
    Je za námi polovina úvodní třetiny a domácí Florida má zatím s houževnatým soupeřem obrovské problémy. Defenziva Senators brání na jedničku.
     
    09:14
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Zachary Sanford – 2 min., hrubost).
     
    09:10
    Florida se dostala do útočného pásma, ale nahození od modré čáry skončilo vedle levé tyčky. Domácí postupně navyšují svůj tlak.
     
    08:26
    Brady Tkachuk se po dobré přihrávce hnal sám na brankáře. Hostující hráč si kotouč přehodil na bekhend, ale Knightův beton nepřehodil!
     
    08:10
    Zachary Sanford projel po levém křídle do útočného pásma, niméně jeho střela zápěstím skončila na brusli dobře postaveného soupeře.
     
    07:37
    Zatím se hraje hodně opatrně. Domácí mají velké problémy s přechodem do útočného pásma, což Ottawě dokonale vyhovuje.
     
    07:10
    Batherson dostal přihrávku na pravou stranu, odkud puk protečoval za branku Floridy. K jeho pobídce se však nikdo v bílém dresu nedostal.
     
    06:41
    Ottawa se z tlaku domácího celku vysvobodila obloučkem do útočného pásma. Defenziva Floridy okamžitě otáčí směr hry vpřed.
     
    06:10
    Po delší době se o slovo přihlásila domácí Florida. Hráči v červeném si v útočném pásmu vyměnili několik přihrávek, ale po kombinaci nedošlo na zakončení.
     
    05:33
    Domácí brankář Knight musel znovu zasahovat proti dělovce od modré čáry. Brankář Floridy měl v tomto případě dobře výhled a připsal si úspěšný zásah.
     
    05:10
    Hosté pokračují v tlaku do ofenzivy. V rohu ledové plochy získal puk Norris, jenže jeho zadovku na modrou čáru si obrana Panthers pohlídala.
    04:38 Austin WATSON - 0:1
     
    04:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Kanadský celek se dostává do vedení! Ottawa udeřila z nenápadné akce. Nahození od modré čáry Knight jen vyrazil před sebe. K puku se dostal důrazný AUSTIN WATSON, který jej ze vzduchu doklepl do sítě! Asistence: Nick Paul, Thomas Chabot.
     
    04:06
    Jonathan Huberdeau se hnal za přihrávkou na útočnou modrou čáru, jenže si puk nedokázal v rychlosti zpracovat a první soupeř mu jej vypíchl.
     
    03:39
    Ottawa opět zaútočila po levém křídle, ale přhrávka od mantinelu směřující mezi kruhy skončila na hokejce vracejícího se obránce Weegara.
     
    03:10
    Norris zavezl puk do útočného pásma, kde jej dobře nahodil na domácí branku, ale Knight byl pozorný a slabé nahození vyrazil k hrazení.
     
    02:36
    Domácí znovu projeli do útočného pásma, ale Huberdeau v souboji v rohu ledové plochy neudržel kotouč na čepeli své hokejky.
     
    02:10
    Austin Watson projel s pukem do útočného pásma, nicméně jeho nahození z levé strany skončilo vedle zadní tyčky.
     
    01:32
    Také hosté se poprvé v utkání vydali do útoku, nicméně nahození do rohu ledové plochy skončilo v moci prvního hráče v červeném dresu.
     
    00:40
    Ottawa se z úvodního náporu soupeře vymanila jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    00:10
    Florida uspěla na úvodním vhazování dnešního souboje a okamžitě se vydala do útoku. Domácí Panteři jsou v dnešním duelu jasným favoritem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: S. Knight (Bobrovskij) – Ekblad, Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Lucas Carlsson – S. Reinhart, S. Bennett, Huberdeau – Duclair, A. Lundell, Verhaeghe – Tippett, J. Thornton, Vatrano – Hörnqvist, Luostarinen, Heponiemi.

    Ottawa Senators: A. Forsberg (F. Gustavsson) – N. Zajcev, Chabot, Zub, Holden, Mete, Heatherington – Batherson, Norris, B. Tkachuk – C. Brown, Stützle, Formenton – Ennis, Tierney, Sanford – Watson, Gambrell, N. Paul..
     
    Florida Panthers

    Florida letos prožívá skvělou sezónu. Ve dvaceti sedmi odehraných zápasech získali Pantěři hned čtyřicet bodů a patří jim první pozice Východní konference. Ze zadních pozic na Floridu dotírají Washington a Toronto. Na svém ledě však Florida dosud přišla jen o dva body za porážku proti Seattlu. Na domácím kluzišti jsou tak Panthers nejlepším týmem v celé soutěži. Naposledy Florida padla 2:3 na ledě Colorada.
     
    Ottawa Senators

    Hostující Ottawa letos prožívá nepovedenou sezónu. V pětadvaceti duelech získali Senátoři pouze sedmnáct bodů a patří jim patnáctá pozice Východní konference. Hůře je na tom jen další kanadský celek Montreal. Na kluzištích soupeřů Ottawa získal jen sedm bodů. Z posledních pěti duelů ale čtyřikrát zvítězila. Naposledy přehrála doma 4:0 Tampu Bay. Nejproduktivnějším hráčem Senators je Batherson s dvaceti čtyřmi body.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Floridou Panthers a Ottawou Senators.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 14. Huberdeau (S. Reinhart), 36. S. Reinhart (A. Lundell) – 5. Watson (N. Paul, Chabot), 22. Gambrell (C. Brown), 37. Norris (Batherson, N. Paul), 38. Stützle (C. Brown, Formenton), 41. Norris (Batherson), 47. Batherson (Norris), 55. N. Paul (Chabot), 55. N. Paul (C. Brown, Ennis)


    Florida Panthers: S. Knight (Bobrovskij) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Lucas Carlsson – S. Reinhart, S. Bennett, Huberdeau (A) – Duclair, A. Lundell, Verhaeghe – Tippett, J. Thornton, Vatrano – Hörnqvist (A), Luostarinen, Heponiemi.
    Ottawa Senators: A. Forsberg (F. Gustavsson) – N. Zajcev, Chabot, Zub, Holden, Mete, Heatherington – Batherson (A), Norris, B. Tkachuk (C) – C. Brown (A), Stützle, Formenton – Ennis, Tierney, Sanford – Watson, Gambrell, N. Paul.

    Rozhodčí: Walsh, Schrader – Deschamps, Marquis

    Diváci: 13 759
    bahis siteleri