Philadelphia – New Jersey 6:1 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:2 (kon.) | Boston – Vegas 1:4 (kon.)
Tampa – Los Angeles 3:2 (po pr.) | Florida – Ottawa 2:8 (kon.) | Detroit – NY Islanders 2:1 (kon.)
Nashville – Calgary 0:0 (odl.) | Winnipeg – Buffalo 2:4 (kon.) | Dallas – St. Louis 1:4 (kon.)
Edmonton – Toronto 1:5 (kon.) | Colorado – NY Rangers 4:2 (kon.) | Vancouver – Columbus 4:3 (kon.)
San Jose – Seattle 1:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
Buffalo Sabres
Středa 15.12.2021, 02:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:58 Jeff SKINNER - 2:4
     
    51:58
    Sabres právě vstřelili branku!
    Do situace 2 na 1 se dostali Skinner s Thompsonem. JEFF SKINNER využil Thompsona jako návnadu a sám střelou zkušeně překonal Hellebuycka. Asistence: Victor Olofsson, Henri Jokiharju.
    39:22 Rasmus DAHLIN - 2:3
     
    39:22
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo si bere vedení zpět. Thompson nejdříve z levé strany zakončoval bekhendem v pádu, avšak Hellebuyck jeho pokus jen vyrazil. K puku se tak dostal Olofsson, který poslal touš na modrou čáru, odkud RASMUS DAHLIN vyslal dělovku příklepem, na tu už byl gólman krátký. Asistence: Tage Thompson, Victor Olofsson
    32:36 Nikolaj EHLERS - 2:2
     
    32:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Velice rychle odpovídají domácí. Velká šance 3 na 1 gólem sice neskončila. Následná sehrávka na střelu z první už ale ano. NIKOLAJ EHLERS dostal z rohu nabito do předbrankového prostoru, kde pohotově vypálil. Gólman si na puk sice sáhl, gólu však nezabránil. Asistence: Pierre-Luc Dubois.
    31:30 Anders BJORK - 1:2
     
    31:30
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo konečně využilo značnou převahu, kterou zatím ve druhé třetině má. Hinostroza našel z pravého kruhu ve slotu volného ANDERSE BJORKA, jenž se sám před gólmanem nemýlil. Asistence: Vinnie Hinostroza, Cody Eakin.
    10:04 Pierre-Luc DUBOIS - 1:1
     
    10:04
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Josh Morrissey se dostal ke špatné rozehrávce z rohu a našel PIERRA–LUCA DUBOISE, který si v mezikruží šikovně stáhl kotouč na forhend a těsně nad betonem Luukkonena dostal puk do branky. Asistence: Josh Morrissey.
    07:14 Rasmus DAHLIN - 0:1
     
    07:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    Trochu netradiční přesilovkový gól vstřelilo Buffalo. Hned po vyhození se hosté vrátili do útočného pásma, RASMUS DAHLIN si nabruslil do mezikruží, odkud vyslal střelu zápěstím, která se ještě otřela o horní tyčku a zapadla za záda Hellebuycka. Asistence: Tage Thompson.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 11. Dubois (Morrissey), 33. Ehlers (Dubois) – 8. Dahlin (Tage Thompson), 32. Bjork (Hinostroza, Eakin), 40. Dahlin (Tage Thompson, V. Olofsson), 52. J. Skinner (V. Olofsson, Jokiharju)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Morrissey (A), N. Schmidt, Dillon, Pionk, Stanley, DeMelo, Beaulieu – Connor, Scheifele (A), Copp – P. Stastny, Dubois, Ehlers – Harkins, Lowry, Vesalainen – Toninato, J. Svečnikov.
    Trenér: Paul Maurice

    Buffalo Sabres: Luukkonen (Dell) – Dahlin, Jokiharju, Butcher, Pysyk, Bryson, Hägg – J. Skinner, Tage Thompson, V. Olofsson – B. Murray, Cozens, Okposo (A) – R. Asplund, Girgensons (A), Hayden – Bjork, Eakin, Hinostroza.
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Herbert, South – Johnson, Kovachik

    Diváci: 13 484
    bahis siteleri