Finsko – Kanada 4:1 (kon.) | Rusko – Česko cz 5:2 (kon.)
konec
Rusko
5:2 (3:1, 2:0, 0:1)
Česko
Sobota 18.12.2021, 13:30 • CSKA Aréna, Moskva. • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:36 Milan GULAŠ - 5:2
     
    47:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec ale čeští reprezentanti dokázali početní výhodu zužitkovat. Špaček našel na levém kruhu volného MILANA GULAŠE, jehož ostrá rána skončila až v brance. Asistence: Michael Špaček, Jakub Jeřábek.
    39:12 Arťom ANISIMOV - 5:1
     
    39:12
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A sborná přesilovou hru využívá za dvanáct vteřin. Alexandr Jelesin napřáhl na levém kruhu až ke stropu haly a jeho ostrý projektil těsně před Hrubcem tečoval ARTOŇ ANISIMOV. Asistence: Alexandr Jelesin, Alexej Marčenko.
    37:27 Michail GRIGORENKO - 4:1
     
    37:27
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A domácí trestají. Vadim Šipačov našel na levém kruhu zcela volného MICHAILA GRIGORENKA, který tvrdou ranou prostřelil Hrubce k pravé tyči. Asistence: Vadim Šipačov, Nikita Gusev.
    18:18 Jan KOVÁŘ - 3:1
     
    18:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hráči se lvem na hrudi se poprvé v zápase prosazují a první rána patří kapitánovi. JAN KOVÁŘ se po střele Kloka dokázal na brankovišti procpat k dorážce a po jeho zásahu už je náskok Ruska pouze dvoubrankový. Asistence: Lukáš Klok, Michael Frolík.
    14:08 Michail GRIGORENKO - 3:0
     
    14:08
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jan Kovář se snažil zavést kotouč do pásma, jenomže o puk rychle přišel a Rusko z protiútoku střílí svou třetí branku v zápase. MICHAIL GRIGORENKO dostal rychlý pas do brejku a rychlým švihem poslal touš přesně k pravé tyči. Asistence: Vadim Šipačov, Nikita Gusev.
    07:31 Daniil VOVČENKO - 2:0
     
    07:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    V osmé minutě už Rusko vede o dvě branky. Jegor Korškov dokázal dostat puk od zadního mantinelu před branku, kde byl zaparkovaný DANIIL VOVČENKO a ten pohotovou střelou k pravé tyči dokázal překonat českého brankáře. Asistence: Jegor Korškov, Arťom Anisimov.
    00:14 Arsenij GRICJUK - 1:0
     
    00:14
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo bleskurychlé! Rusové vyhráli buly v útočném pásku, z mezikruží vystřelil ARSENIJ GRICJUK a na jeho rychlou střelu Roman Will nedokázal zareagovat. Domácí sborná se hned po čtrnácti vteřinách ujímá vedení.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 1. Gricjuk, 8. Vovčenko (Korškov, A. Anisimov), 15. Grigorenko (Šipačov, N. Gusev), 38. Grigorenko (Šipačov, N. Gusev), 40. A. Anisimov (Jelesin, A. Marčenko) – 19. Jan Kovář (Klok, Frolík), 48. Gulaš (Michael Špaček, J. Jeřábek)


    Rusko: T. Biljalov (41. Samonov) – Nikišin, Čisťakov, J. Jakovlev, Minulin, S. Tělegin, A. Marčenko, Jelesin, Kajumov – Grigorenko, Šipačov, N. Gusev – Gricjuk, Kadějkin, Kameněv – Korškov, A. Anisimov, Vovčenko – V. A. Tkačov, Ivan Morozov, Arťom Galimov.
    Trenér: Sergej Fedorov.

    Česko: Will (21. Š. Hrubec) – Šulák, J. Jeřábek (A), Ščotka, D. Musil, J. Krejčík, Klok, Pyrochta – Gulaš (A), Jan Kovář (C), Frolík – M. Řepík, Michael Špaček, Sobotka – Hyka, L. Sedlák, A. Nestrašil – Blümel, Jašek, Flek.
    Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodčí: Romasko, Sidorenko – Goljak, Šišlo.

    Diváci: 8445
    bahis siteleri