Montreal – Boston 0:0 (odl.) | Carolina – Los Angeles 5:1 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 4:3 (po pr.)
Detroit – New Jersey 5:2 (kon.) | Dallas – Chicago 4:3 (po pr.) | Seattle – Edmonton 3:5 (kon.)
NY Islanders – Vegas 3:4 (0:2 po s.n.) | Winnipeg – St. Louis 4:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
New Jersey Devils
Neděle 19.12.2021, 02:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:07 Tyler BERTUZZI - 5:2
     
    54:07
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit vede již 5:2 a o osudu utkání je asi rozhodnuto! TYLER BERTUZZI dostal kotouč z rohu kluziště od Larkina na pravý kruh, sjel trochu víc na osu hřiště a tvrdou ranou do bližšího horního vinglu propálil Schmida! Red Wings tak mají již tříbrankový náskok a jejich devětapadesátka druhý zářez v utkání! Asistence: Dylan Larkin, Lucas Raymond.
    37:25 Dawson MERCER - 4:2
     
    37:25
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey snižuje v oslabení! DAWSON MERCER v oslabení unikl po levé straně obraně Red Wings a bekhendovou ranou z bezprostřední blízkosti propálil Greisse na přední tyči, stav je tak 2:4 z pohledu Devils! Asistence: Damon Severson.
    35:47 Dylan LARKIN - 4:1
     
    35:47
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit vede už 4:1 a DYLAN LARKIN zapisuje hattrick, na led se snáší spousta čepic! Kapitán Red Wings si šikovně otočkou ve středu kluziště zpracoval puk a šel do samostatného úniku, Schmidovi udělal forhendovou kličku a pak ho překonal ranou na vyrážečku! Domácí tak vedou již o tři branky a nás čeká drobné zdržení, jelikož se musí uklidit led. Jde o první hattrick Dylana Larkina v NHL. Asistence: Kyle Criscuolo.
    32:27 Tyler BERTUZZI - 3:1
     
    32:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    Během necelé minuty dávají Red Wings dva góly! TYLER BERTUZZI dostal kotouč na ose hřiště a ranou z levého kruhu na přední tyči nachytal Schmida, který úplně ideálně neviděl přes dvojici hráčů, která před ním sváděla osobní souboj. Detroit zdvojnásobuje své vedení, které je teď dvoubrankové! Asistence: Moritz Seider.
    31:48 Dylan LARKIN - 2:1
     
    31:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se dostává podruhé v utkání do trháku! Vladislav Naměstnikov dostal trochu prostoru na pravém kruhu a krátkou přihrávkou našel na ose hřiště DYLANA LARKINA, jenž ranou z první na vyrážečku nedal Schmidovi šanci zasáhnout a druhou trefou v duelu posílá svůj tým do vedení. Asistence: Vladislav Naměstnikov, Pius Suter.
    19:11 Michael MCLEOD - 1:1
     
    19:11
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils srovnávají prakticky z ničeho! MICHAEL MCLEOD přejel útočnou modrou, sjel z levé strany na osu hřiště a ranou přes beka zaskočil Greisse, jemuž jde tahle branka určitě trochu na vrub, když střelu nedokázal vyrazit rukavicí, o což se trochu úsměvně pokoušel – 1:1! Asistence: Jimmy Vesey, Jonas Siegenthaler.
    15:39 Dylan LARKIN - 1:0
     
    15:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit otevírá skóre duelu skutečně velice zajímavou brankou! Filip Hronek ještě v obranném pásmu zvolil střílenou přihrávku, která se od zadního mantinelu odrazila úplně jinak, než jak očekával brankář Akira Schmid, jenž vyjel z brány. Kotouč ale zcela minul a DYLAN LARKIN jej naprosto v pohodě z bezprostřední blízkosti poslal do prázdné klece! Asistence: Filip Hronek.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 16. Dylan Larkin (Hronek), 32. Dylan Larkin (Naměstnikov, P. Suter), 33. Bertuzzi (Seider), 36. Dylan Larkin (Criscuolo), 55. Bertuzzi (Dylan Larkin, L. Raymond) – 20. M. McLeod (Vesey, Siegenthaler), 38. Mercer (Severson)


    Detroit Red Wings: Greiss (Pickard) – Seider, DeKeyser (A), Hronek, Leddy, G. Lindström, M. Staal (A), Oesterle – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Bertuzzi – P. Suter, Naměstnikov, Erne – Hirose, Veleno, Gagner – Criscuolo, Barber.
    Trenér: Jeff Blashill.

    New Jersey Devils: A. Schmid (J. Gillies) – D. Hamilton, Ty Smith, Severson, Siegenthaler, Bahl, Geertsen – J. Hughes, Zacha, Tatar – Mercer, A. Johnsson, Studenič – Šarangovič, Kuokkanen, Bastian – M. McLeod, Vesey.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodčí: O´Donnell, St. Pierre – Tobias, Toomey.

    Diváci: 19 015
    bahis siteleri