Montreal – Boston 0:0 (odl.) | Carolina – Los Angeles 5:1 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 4:3 (po pr.)
Detroit – New Jersey 5:2 (kon.) | Dallas – Chicago 4:3 (po pr.) | Seattle – Edmonton 3:5 (kon.)
NY Islanders – Vegas 3:4 (0:2 po s.n.) | Winnipeg – St. Louis 4:2 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
4:3 (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Neděle 19.12.2021, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:33
    Patrick Kane (CHI) oslabuje svůj tým, když dostává dvě minuty za hákování.
     
    49:13
    Nicméně vše je velmi rychle zhaceno, protože Seth Jones (CHI) nedovoleně zastavil pronikajícího Lindella, a tak za své počínání dostává dvě minuty.
     
    48:59
    Chicago dostává skvělou příležitost k vyrovnaní, když je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Jani Hakanpää (DAL).
     
    38:01
    Chicago bude hrát v závěru druhé třetiny přesilovou hru, když je na dvě minuty za hákování vyloučen Miro Heiskanen (DAL).
     
    26:54
    Erik Gustafsson (CHI) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    23:53
    Thomas Harley (DAL) je prvním vyloučeným hráčem Dallasu v tomto utkání, když domácí obránce vyhodil z obranného pásma puk do hlediště, a dostává tak dvě minuty za zdržování hry.
     
    10:32
    Chicago jde do tří! Jared McCabe (CHI) totiž zpoza své brány poslal puk přímo do hlediště, a tak dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    10:23
    Po Harleyho nepřesné střele je ukončená dlouhá výhoda Dallasu, když Dominik Kubalík (CHI) poputuje znova na trestnou lavici, ale tentokrát za svůj prohřešek, protože dostává dvě minuty za hákování..
     
    03:04
    Brett Connolly (CHI) nakonec za své počínání dostává nejvyšší trest a tento zápas pro něj skončil. Stars nyní budou hrát pěti minutovou přesilovou hru.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 6. Pavelski (J. Klingberg), 8. Pavelski (Hintz, A. Radulov), 26. J. Robertson (Hintz, Pavelski), 63. J. Klingberg (Pavelski, Hintz) – 26. DeBrincat (P. Kane, E. Gustafsson), 27. D. Strome (Hagel, C. Jones), 52. D. Kubalík (Hagel)


    Dallas Stars: Oettinger (Holtby) – J. Klingberg, R. Suter, M. Heiskanen, Lindell, Hakanpää, Harley – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Gurjanov, Jamie Benn, Seguin – Glendening, Faksa, M. Raffl – A. Radulov, Kero, Tufte.
    Trenér: Rick Bowness

    Chicago Blackhawks: Lankinen (M.-A. Fleury) – S. Jones, C. Murphy, C. Jones, McCabe, E. Gustafsson, R. Stillman – P. Kane, D. Strome, DeBrincat – Entwistle, J. Toews, Hagel – Kurashev, Dach, D. Kubalík – R. Carpenter, Jo. Slavin, Brett Connolly.
    Trenér: Derek King

    Rozhodčí: O´Rourke, Hanson – Marquis, McNamara

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri