Havířov – Salzburg 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Vítkovice 4:1 (kon.) | Zlín – K. Vary 1:3 (kon.)
Kometa Brno – Plzeň 3:0 (kon.) | Chomutov – Olomouc 1:5 (kon.) | Třinec – Motor ČB 6:3 (kon.)
Kladno – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Sparta – Liberec 10:2 (kon.) | Slavia – Pardubice 6:8 (kon.)
Jihlava – Mountfield HK 1:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pondělí 20.12.2021, 16:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 27. kolo
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (17:58:29)
     
    V poslední třetině jsme byli svědky opět dvou branek, tentokrát si je ale oba celky rozdělily rovným dílem. To ale samozřejmě ševcům k výhře nestačilo a Energie ser tak může radovat ze zisku dalších tří bodů a druhé výhry v řadě. V závěru se ale ještě mohli o výhru obávat, jelikož tlak Beranů, při hře na šest byl opravdu velký.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Lukáš Adámek – 2 min., podrážení).
     
    59:30
    Na velice důležitém vhazování před bránou Dybala získali kotouč hosté, kteří okamžitě vyhazují. K radosti zlínských hráčů ale zastavil s kapkou štěstí kotouč Adam Burian.
     
    58:41
    Kapitán Energie se dostal ve středním pásmu ke kotouči a zkusil trefit prázdnou bránu! Jeho střela vzduchem ale jen těsně minula levou tyč zlínské svatyně.
     
    57:42
    Do konce zbývají více jak dvě minuty a ševci to už zkouší v šesti hráčích! Uvidíme zda se jim risk bez brankáře vyplatí, zatím se ale nedostali ani k zakončení.
     
    57:12
    Dnešní utkání sleduje 59 diváků.
     
    57:02
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:21
    Tak toto byla velice špatná rozehrávka v podání jednoho z obránců Karlových Varů. Kotouč nenašel vůbec nikoho, takže skončil až na opačné straně kluziště.
     
    55:22
    Blíží se nám konec obou vyloučení a k zakončení se nyní dostal Patrik Nábělek. Jeho pokus od pravého kruhu ale mířil vysoko nad svatyni soupeře.
     
    54:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak toto je veledůležitá branka, která by mohla rozhodnout dnešní utkání! Postaral se o ní LUBOMÍR KUPČO, a to při hře čtyři na čtyři, která hostům svědčí očividně mnohem více. Asistence: Vladislav Pohanka.
     
    53:46
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Frömel – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Lukáš Adámek – 2 min., sekání).
     
    53:00
    Střela od levého mantinelu Lukášovi Hešovi vůbec nevyšla. Na poslední chvíli mu sjel puk z hole, což vedlo k tomu, že ani netrefil soupeřovu bránu.
     
    52:01
    Zpoza vlastní svatyně založil útočnou akci Tadeáš Talafa. Tečovanou přihrávku ale nenašel nikdo z jeho spoluhráčů, takže si nyní můžou ofenzívu vyzkoušet hosté.
     
    51:02
    Tak toto byla obrovská šance do které se dostal Lubomír Kupčo. Po jeho zakončení se pár z jeho spoluhráčů už začínalo radovat z gólu, nakonec se ale kotouč objevil v lapačce Synka.
     
    50:03
    Ihned z vhazování před bránou Tobiáše Synka se dostal k zakončení Samuel Šmajda. Pohotový zákrok brankáře Beranů ale ještě udržel naděje domácích na vyrovnání.
     
    49:04
    Blíží se nám závěr přesilovky a i přes dlouhý tlak ševců se jen málo z nich dostalo ke střele. Nejnebezpečnější z nich však byla ta z hole Jakuba Masaře. Prostor mezi betony si ale Dybal pohlídal.
     
    48:05
    Tak toto je velká příležitost pro celý domácí mančaft na vyrovnání skóre. Díky velice dobré práci obrany Energie se ale zatím nedostali ani k zakončení.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 41. Masař (Frömel, Heš) – 23. Šmajda (Kupčo, Bulka), 30. Lukáš Adámek (Benda), 55. Kupčo (Pohanka)


    Berani Zlín: Synek (Šarman) – Kunst, Burian, Nábělek, Talafa, Velikovský, Riedl (C), Kráčalík – Tomeček, Handl (A), Martinec, Horský, Dědek, Masař, Heš, Frömel, Luža (A), Čechmánek
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Energie Karlovy Vary: Dybal (Ebenstreit) – Benda (A), Bulka, Pohanka, Kočí, Dorot, Zolnaj, Vogel – Botoš (A), Šlechta, Šmajda, Príhoda, Adámek L. (C), Seidler, Varvařovský, Adámek M., Kupčo, Kusak
    Trenér: Václav Eismann

    Rozhodčí: Škach, Cabák – Mikšík, Blažek

    Diváci: 59
    bahis siteleri