Chabarovsk – Vladivostok 0:1 (kon.) | Jokerit – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Kunlun – Ufa 3:4 (po pr.)
Petrohrad – Spartak Moskva 4:2 (kon.) | Riga – Minsk 1:4 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
4:2 (2:1, 2:1, 0:0)
Spartak Moskva
Pondělí 20.12.2021, 17:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:53 Alexandr NIKIŠIN - 4:2
     
    39:53
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté, podobně jako soupeře, těsně před sirénou skórují a drží tak naději na bodový zisk. ALEXANDR NIKIŠIN dostal přihrávku na levou stranu, vědom si zbývajícího času nic nevymýšlel a tvrdě střílel kousek za modrou lajnou. Jeho rána zaplula nad rameno domácího brankáře a skončila v síti.
    Asistence: Tim Heed a Jori Lehterä.
    37:22 Andrej KUZMENKO - 4:1
     
    37:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o tři góly. ANDREJ KUZMENKO prokličkoval až před brankáře, kterého překonal střelou mezi betony. Tady obrana hostů hodně zaspala.
    Asistence: Anton Burdasov.
    27:51 Anton BURDASOV - 3:1
     
    27:51
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Stejné trio, které v první třetině zařídilo v přesilovce vyrovnání, nyní zvyšuje na dvougólový rozdíl a opět v početní výhodě. Kuzmenko našel přihrávkou zpoza brány v levém kruhu ANTONA BURDASOVA, jenž tvrdou ranou zamířil ke vzdálenější tyči, kde byl volný prostor.
    Asistence: Andrej Kuzmenko a Nikita Gusev.
    19:55 Daniil PYLENKOV - 2:1
     
    19:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad ještě před první sirénou dokonává obrat. Alexej Krasikov sice dokázal první střelecký pokus vyrazit, ovšem nepokrytý DANIIL PYLENKOV zareagoval rychle a dorazil kotouč za jeho záda.
    Asistence: Kirill Marčenko a Emil Galimov.
    16:29 Anton BURDASOV - 1:1
     
    16:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácím se přeci jen daří přesilovou hru využít a vyrovnat. Po kombinaci před brankou střílel z levého kruhu ANTON BURDASOV a puk poslal do horní části brány vedle pravé ruky gólmana. Ten si na puk sáhl, ale pouze jej tečoval do své svatyně.
    Asistence: Andrej Kuzmenko a Nikita Gusev.
    03:34 Alexandr CHOCHLAČOV - 0:1
     
    03:34
    Spartak právě vstřelil branku!
    Teď už se ale hostující tým raduje. Heed nahodil puk k levému mantinelu, tam se jej zmocnil Lehterä, který jej adresoval k bráně, kde kotouč zasáhl jeden z domácích hokejistů, čímž jej doslova přihravil ALEXANDRU CHOCHLAČOVI, jenž zblízka překonal Larse Johanssona střelou mezi betony.
    Asistence: Jori Lehterä a Tim Heed.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 17. Burdasov (Kuzmenko, N. Gusev), 20. Pylenkov (K. Marčenko, E. Galimov), 28. Burdasov (Kuzmenko, N. Gusev), 38. Kuzmenko (Burdasov) – 4. Chochlačov (Lehterä, Heed), 40. Nikišin (Heed, Lehterä)


    SKA Petrohrad: Lars Johansson (D. Nikolajev) – N. Sedov, M. Robinson (A), Kamalov, M. Lehtonen, Soljannikov, Pylenkov, Lisov – Burdasov (C), Kemppainen, Kuzmenko – Danila Moisejev, M. Vorobjov, N. Gusev (A) – V. Zykov, L. Komarov, Alexandr Volkov – E. Galimov, Bardakov, K. Marčenko – Cicjura.
    Trenér: V. Bragin.

    Spartak Moskva: Krasikov (Kulikov) – Heed, Nikišin, Ručkin, D. Višněvskij (A), Bryncev, J. Jeřábek, Mamkin, N. Sokolov – Chochlačov, Lehterä (A), Širokov (C) – Drozdov, Emil Pettersson, Jake Virtanen – M. Cyplakov, D. Kvartalnov, Avcin – Soloduchin, Chafizov, Zaseda.
    Trenér: B. Mironov.

    Rozhodčí: Beljajev, Romasko – Gordenko, Strelcov

    Diváci: 5960
    bahis siteleri