Lipt. Mikuláš – Zvolen 3:5 (kon.) | HC Slovan – Spišská N. Ves 3:4 (kon.) | Prešov – Trenčín 3:1 (kon.)
Poprad – Nové Zámky 3:0 (kon.) | Michalovce – Nitra 2:3 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
3:4 (0:2, 1:1, 2:1)
HK Spišská Nová Ves
sk Pondělí 20.12.2021, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Gól padol na druhej strane a tešia sa Spišiaci! Nieminen dobre zapracoval pri mantineli, adresoval prihrávku na kruh BRANISLAVOVI RAPÁČOVI, ktorý dostal luxusný priestor aj čas zamieriť a trafil ideálne do horného rohu.
    Asistencia: Otto Nieminen
     
    49:44
    Slovan Bratislava dal gól!
    Pekná súhra belasých, Yogan našiel krížnym pasom Haščáka, ten ešte prihral na os mierne dozadu WILLIAMOVI RAPUZZIMU, ktorý puk vôbec netrafil ideálne, no ten sa aj so šťastím dokĺzal cez brániaceho hráča a brankára do brány. 3:3.
    Asistencie: Marcel Haščák, Andrew Yogan
     
    47:15
    Slovan Bratislava dal gól!
    Nádherný gól domáceho tímu! Beňo si spracoval puk, zdvihol hlavu, preukázal prehľad v hre a vykúzlil fantastickú krížnu prihrávku na svojho spoluhráča na pravom kruhu. ANDREW YOGANA sa trafil z prvej do odkrytej brány.
    Asistencie: Michal Beňo, Marcel Haščák
     
    29:33
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Hostia opäť odskakujú na rozdiel dvoch gólov! Strelu Petgravea Gudlevskis vyrazil pred seba, Spišiaci boli dotieraví, ako osi, Giľák ešte puk do brány nedostal, no LADISLAVOVI ŠČURKOVI sa to pri žŕdke aj so šťastím podarilo.
    Asistencie: Matej Giľák, Matthew Patgrave
     
    28:48
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan si už vytvoril veľký tlak, MARCEL HAŠČÁK prihral krížne Yoganovi, ten mu prihrávku krížom cez pásmo opätoval a Haščák zakončoval z prvej. Melicherčík sa nestihol presunúť. Belasí využívajú presilovú hru a znižujú na 1:2.
    Asistencia: Andrew Yogan
     
    15:39
    Spišská Nová Ves dala gól!
    ANDREAS ŠTRAUCH sa presadil opäť a jeho tím vyhráva 2:0! Tyczynski zachytil nedôraznú rozohrávku Slovana, puk len posunul Štrauchovi a ten už vedel, čo s ním. Nešpekuloval, nekompromisne zavesil pod hornú žŕdku. Gudlevskis bol bez šance.
    Asistencia: Damian Tyczynski
     
    12:41
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Z ničoho nič idú Spišiaci do vedenia! Krátka prihrávka na ANDRESA ŠTRAUCHA, ktorému strela príklepom skutočne sadla a namieril presne do pravého horného rohu Gudlevskisovej brány!
    Asistencie: Filip Vrábeľ, Peter Ordzovenský

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 29. Haščák (Yogan), 48. Yogan (Beňo, Haščák), 50. Rapuzzi (Haščák, Yogan) – 13. Štrauch (Vrábeľ, Ordzovenský), 16. Štrauch (Tyczynski), 30. Ščurko (Giľák, Petgrave), 60. Rapáč (Nieminen)


    HC SLOVAN Bratislava: Gudlevskis (Hlavaj) – MacKenzie, Breton, Golian, Sersen, Valach, Maier, Beňo – Haščák, Rapuzzi, Yogan – Jääskeläinen, Harris, Takáč – Gašpar, Kytnár, Sukeľ – Šotek, Bezák, Urbánek
    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík – Petgrave, Atwal, Ouellet-Beaudry, Romaňák, Ordzovenský, Malina, Česánek – Giľák, Salituro, Ščurko – Rapáč, Kuru, Nieminen – Hamráček, Vrábeľ, Štrauch – Vartovník, Tyczynski, Tomala

    Rozhodčí: Adamec, Müllner – Hercog, Gegáň
    bahis siteleri