Německo – Slovensko 0:4 (kon.) | Švýcarsko – Česko 0:0 (zruš.) | Kanada – Rusko 6:4 (kon.)
Švédsko – Rakousko 7:0 (kon.)
konec
Kanada
6:4 (4:0, 1:3, 1:1)
Rusko
Pátek 24.12.2021, 01:10 • Rogers Place, Edmonton • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hosté se s generálkou loučí parádní akcí, po které upravují konečný výsledek na rozdíl dvou branek! Chusnutdinov se protáhl po křídle dopředu a poslal puk za sebe dojíždějícímu MATVEJI MIČKOVOVI, který bez váhání pálil. Cossa byl bez šance – 6:4! Asistence: Marat Chusnutdinov.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    56:55
    Mladá sborná většinu zbývajícího průběhu střetnutí dohraje ve čtyřech, Nikita Novikov (RUS) v rohu za svou klecí na pár sekund podržel Wrighta.
     
    49:39
    Kanada právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že v Rogers Place je rozhodnuto! Rozehrávka Savikova se od brusle jednoho z protihráčů odrazila do rohu, kam se pro puk vydal Perfetti. Ruská obrana následně zpanikařila a úplně zapomněla na volného CONNORA BEDARDA, který po převzetí přihrávky pryž obratem nasměroval za Guskova – 6:3! Asistence: Cole Perfetti.
     
    41:47
    Kanada si může pojistit svůj náskok, za nedovolené bránění je trestán Nikita Smirnov (RUS).
     
    40:01
    Gólmana střídají také Rusové, po Jaroslavu Askarovovi dostane prostor v brankovišti Jegor Guskov.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    37:52
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Aktivní přístup hostů rychle nese ovoce! Sebastian Cossa loví puk ze své klece po střele ALEXANDERA PAŠINA, který se prosadil z rohu kluziště – kotouč s velkou dávkou štěstí proletěl úzkou škvírou mezi brankářem a tyčí – 5:3! Asistence: Nikita Smirnov, Nikita Novikov.
     
    36:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro Rusy hodně nepříjemná rána, MASON McTAVISH si po parádní akci zadělává na hattrick a vrací Kanadě tříbrankový náskok! Domácí forvard se na kruhu ujal puku, vyjel k brance, položil si Askarova a následně puk uklidil mezi hostujícího brankáře a tyč – 5:2! Asistence: Donovan Sebrango, Kaiden Guhle.
     
    31:53
    Cossa nyní čelil nepříjemné střele z první z dílny Zlodejeva, puk mu navíc po zákroku vypadl z výstroje před brankoviště! Ruský útočník se natahoval po dorážce, nakonec ale puk zvládl dostat zpět na svou hůl!
     
    31:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    V Rogers Place to dnes bude ještě drama, MATVEJ MIČKOV dělovkou z pravého kruhu snižuje manko svého výběru na pouhé dvě branky! Nadějný ruský útočník se na pravém kruhu pořádně opřel kotouče, který z voleje usměrnil přesně k bližší tyči – 4:2! Asistence: Šakir Muchamadullin, Semjon Demidov.
     
    30:05
    Will Cuylle (CAN) za brankovištěm sekl Savikova, a následující chvíle tak stráví na trestné lavici.
     
    26:58
    Kanada během reklamní pauzy vystřídala brankáře, zbytek utkání za Garanda odchytá Sebastian Cossa (CAN).
     
    24:20
    Domácí jdou na pár sekund do tří! Za sekání bude mimo hru Mavrik Bourque (CAN).
     
    23:44
    Po chaotické skrumáži se z hranice brankoviště pokoušel zakončit Mičkov, který nastřelil tyčku kanadské branky!
     
    22:37
    A pozor, situace se pro Kanadu nadále komplikuje. Jeden z jejích borců je totiž trestán za vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    22:27
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ani hosté svou první početní výhodou nepohrdli, v Rogers Place je to rázem o tři branky! Demidov z pozice vedle pravé tyče poslal puk na nedaleko stojícího NIKITU ČIBRIKOVA, od kterého se puk poněkud šťastně odrazil do klece – 4:1! Asistence: Semjon Demidov, Matvej Mičkov.
     
    20:56
    Přesilovku si poprvé vyzkouší také Rusové, Elliot Desnoyers (CAN) inkasuje menší trest za podrážení.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny!
     
    18:24
    Uvidíme pátý domácí gól ještě před přestávkou? Arsenij Koromyslov (RUS) je po hodně krkolomném souboji s Dylanem Guentherem vykázán za podrážení.
     
    15:34
    Kanada právě vstřelila branku!
    Rusové jsou zralí na ručník, hosté jsou naprosto bezradní a po dalším nepovedeném oslabení prohrávají už o čtyři branky! Jake Neighbours poslal puk na pravou stranu úplně volnému LUKASI CORMIEROVI, který jej následně usměrnil do obrovského otevřeného prostoru v brance – 4:0! Asistence: Jake Neighbours, Shane Wright.
     
    14:43
    Situace může pro hosty jít od desíti k pěti, sudí totiž za vysokou hůl trestají Ivana Zinčenka (RUS).
     
    12:25
    Kanada právě vstřelila branku!
    Čekali jsme vyrovaný souboj, zatím je to ale v Rogers Place dost jednostranné – Kanada vede v polovině první třetiny už o tři branky! Tentokrát se po chybě jednoho z protihráčů dostala do přečíslení, které střelou z pravé strany využil KENT JOHNSON – 3:0! Asistence: Mason McTavish.
     
    07:14
    Kanada právě vstřelila branku!
    Po svižném výpadu Kanady je to rázem 2:0, to je přímo hororový start pro Rusy! Sebrango se s pukem protáhl na pravý kruh a vystřelil, přičemž Askarov jeho ránu jen vyrazil před sebe. Ke kotouči se jako první dostal nikým nehlídaný RIDLY GREIG a ten rázem dorážkou zvýšil na rozdíl dvou branek! Asistence: Justin Sourdif, Jake Neighbours.
     
    06:24
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak to bylo hodně rychlé, Demidov se vrací zpět do hry po jednadvaceti sekundách! Javorové listy početní výhodu bleskově přetavily v branku, a to díky perfektní dorážce MASONA McTAVISHE z hranice brankoviště – 1:0! Asistence: Cole Perfetti, Kent Johnson.
     
    06:03
    Na trestnou lavici se za nedovolené bránění přesouvá Semjon Demidov (RUS), uvidíme, co Kanada v přesilovce vymyslí.
     
    04:55
    První velká šance zápasu! Nahození z dílny Semjona Demidova se od Garandova betonu odrazila jen na hokejku Matveje Mičkova, jehož následnou dorážku kanadský gólman zneškodnil jen tak tak!

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 7. McTavish (Perfetti, Johnson), 8. Greig (Sourdif, Neighbours), 13. Johnson (McTavish), 16. Cormier (Neighbours, Wright), 37. McTavish (Sebrango, Guhle), 50. Bedard (Perfetti) – 23. Čibrikov (Demidov, Mičkov), 31. Mičkov (Muchamadullin, Demidov), 38. Pašin (Smirnov, Novikov), 60. Mičkov (Chusnutdinov)


    Kanada: Garand (27. Cossa) – Power, Zellweger, Guhle, Cormier, Sebrango, Lambos, O'Rourke, Seeley – Perfetti, Wright, Bourgault – Johnson, McTavish, Bourque – Neighbours, Greig, Sourdif – Cuylle, Desnoyers, Guenther – Bedard.
    Trenér: Dave Cameron.

    Rusko: Askarov (41. Guskov) – Muchamadullin, Smirnov, Kirsanov, Koromyslov, Savikov, Steklov, Novikov – Demidov, Mičkov, Chusnutdinov – Ponomarjov, Ťutněv, Pašin – Svečkov, Čibrikov, Guslistov – Didkovskij, Zinčenko, Zlodejdev – Jurov.
    Trenér: Sergej Zubov.
    bahis siteleri