KHL
Chabarovsk – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Vladivostok – Nižněkamsk 3:2 (2:0 po s.n.) | Novosibirsk – Petrohrad 3:4 (kon.)
Ufa – Jekatěrinburg 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 6:3 (kon.)
Kazaň – Čerepovec 3:4 (po pr.) | Soči – Spartak Moskva 2:3 (kon.) | Viťaz – Magnitogorsk 3:5 (kon.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
3:4 (0:2, 3:1, 0:0 - 0:1)
Severstal Čerepovec
Sobota 25.12.2021, 15:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:06 David DUMBADZE - 3:4
     
    64:06
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec vítězí! Na začátku poslední minuty prodloužení se protáhl na pravém křídle s pukem dopředu Ivan Jemec. Ten pak přenesl hru doleva na DAVIDA DUMBADZEHO, který vypálil ke vzdálenější tyčce Bobkovovy branky – 3:4. Asistence: Ivan Jemec.
     
    63:40
    Hosty podržel Dmitrij Šugajev, který se stačil přemístit po rychlé kombinaci proti zakončení do poloodkryté branky!
     
    46:00
    Adam Liška vypíchl na obranné modré protihráči puk a spolu se spoluhráčem Dumbadzem vyrazili ve dvou na jediného obránce! Liška to pak ale neudělal ideálně. Obránce si nechal naznačením přihrávky padnout k nohám a přejet situaci, mezitím mu však odjel z ideální pozice pro přihrávku i Dumbadze.
     
    45:33
    Domácí si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici odchází za hákování Nikita Chlystov.
     
    40:34
    Za držení je vyloučen domácí obránce Steven Kampfer. Hosté zahajují přesilovou hru.
     
    35:15
    Domácí už mohli jít do vedení! Obrovský závar před brankovištěm. Puk se snažili zblízka dotlačit za brankovou čáru Danis Zaripov a Ilja Safonov, ovšem Šugajev zůstal pevný!
    34:24 Steven KAMPFER - 3:3
     
    34:24
    Kazaň vstřelila branku!
    Teď už vyrovnáno je! Tenhle gól již platit bude. Dmitrij Kagarlickij se dostal do přečíslení 2 na 1 společně s obráncem STEVENEM KAMPFEREM. Ten si najel na vzdálenější tyčku, kam mu Kagarlickij kotouč předložil a Kampfer měl před sebou odkrytou branku – 3:3. Asistence: Dmitrij Kagarlickij a Pär Lindholm.
     
    34:02
    Hosté střídají brankáře! Podjapolského nahrazuje Dmitrij Šugajev. Těžko říci, zda je to vynucená změna, nebo trenér jen není spokojen s výkonem Podjapolského.
    34:02 Dnes už druhý neuznaný gól Kazaně. Tarasov puk do branky kopl.
     
    34:02
    Už druhý neuznaný gól Kazaně! Tečované nahození Chenkela neudržel Podjapolskij ve výstroji. Důrazný Daniil Tarasov následně dopravil kotouč za jeho záda, ale dosáhl toho ukázkovou fotbalovou placírkou. Branka neplatí pro úmyslné kopnutí!
     
    34:02
    Další domácí gól, který bude řešit video! Radoval se Daniil Tarasov, řeší se však případné úmyslné kopnutí puku do branky.
    27:13 Kirill PETROV - 2:3
     
    27:13
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí o půl minuty později zase snižují! Daniil Tarasov vypálil z pravé strany z ostrého úhlu. Puk se po zákroku Podjapolského odrazil přes clonícího Jordana Weala ke KIRILLOVI PETROVOVI a ten trefil odkrytou část klece. Asistence: Daniil Tarasov a Steven Kampfer.
    26:43 Vladislav KODOLA - 1:3
     
    26:43
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté opět odskakují na rozdíl dvou branek! Hráči Severstalu ubránili akci soupeře a vyrazili do rychlého protiútoku. Ten táhl VLADISLAV KODOLA, který si nakonec vystačil sám. S pukem dobruslil na spojnici kruhů a švihem se trefil parádně. Puk se od levé tyčky odrazil za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    24:11
    Daniil Tarasov nyní dorazil puk do hostující branky, ale už před tím byla jeho spoluhráči pískána vysoká hůl. Hvizd ale nebyl přes bouřící tribuny na ledě slyšet a Tarasov se tak hodně diví, že jeho zásah nemůže platit. Nic s tím ale nenadělá. Muži v pruhovaném měli s vysokou holí pravdu a v době dorážky už byla hra přerušena.
    22:26 Dmitrij KAGARLICKIJ - 1:2
     
    22:26
    Kazaň vstřelila branku!
    Další střela DMITRIJE KAGARLICKÉHO už končí gólem! Domácí útočník se dostal k puku u levého mantinelu. Pronikl s ním do útočného pásma, kde se přes bránícího Čurkina uvolnil na osu a ranou po ledě zamířil mezi betony gólmana Podjapolského – 1:2. Asistence: Michail Gluchov a Nikita Ljamkin.
     
    21:32
    Hosté mohli zvýšit! Puk se nebezpečně pohyboval v brankovišti, kde ho z bezprostřední blízkosti nezvedl nad pravý Bobkovův beton Ivan Jemec!
     
    16:47
    Ani teď Kazaň nesnížila. Přihrávka Petrova z levé strany propadla až před branku, kde byl Daniil Tarasov. Ten zakončoval bekhendem, svatyni soupeře však minul!
    15:29 Gluchov tečoval puk do branky vysokou holí. Domácí gól tak není uznán.
     
    15:29
    Gól neplatí! Hokejka Michaila Gluchova byla příliš vysoko v momentě, kdy sklepla puk mimo dosah brankáře Podjapolského. Pokračujeme tedy za stavu 0:2.
     
    15:29
    Domácí hned po buly skórovali, ale vše budou řešit rozhodčí u videa! Po ráně Marka Barberia totiž tečoval puk za Podjapolského záda Michail Gluchov. Hosté reklamují, že to bylo vysokou holí, tak uvidíme, jak muži v pruhovaném rozhodnou...
     
    13:02
    Během reklamní přestávky opravdu došlo ke změně v domácí brance. Timura Biljalova nahrazuje Igor Bobkov.
    11:30 Jegor MOROZOV - 0:2
     
    11:30
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují své vedení! Po tlaku v útočném pásmu nahodil puk před branku Adam Liška. Kotouč se od brusle bránícího Barberia odrazil na hůl JEGORA MOROZOVA, který bekhendovou střelou našel mezírku mezi betony brankáře Biljalova. Asistence: Adam Liška.
    04:15 David DUMBADZE - 0:1
     
    04:15
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Na pravém křídle převzal puk DAVID DUMBADZE. Ten s ním dobruslil až na kruh pro vhazování a zápěstím vymetl bližší horní růžek nad lapačkou brankáře Biljalova. Asistence: Nikita Chlystov a Ruslan Abrosimov.
     
    01:36
    Domácích bylo na ledě šest a jejich hráčská lavice tak za to dostává trest. Čerepovec si zahraje přesilovku.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 23. Kagarlickij (M. Gluchov, N. Ljamkin), 28. K. Petrov (Tarasov, Kampfer), 35. Kampfer (Kagarlickij, P. Lindholm) – 5. D. Dumbadze (N. Chlystov, Abrosimov), 12. J. Morozov (Liška), 27. Kodola, 65. D. Dumbadze (Jemec)


    Ak Bars Kazaň: T. Biljalov (14. I. Bobkov) – Kampfer, Chenkel, Judin, Barberio, N. Ljamkin, Adamčuk, Rukavišnikov – Kovalenko, Arťom Galimov, Dyňak – K. Petrov, Weal, Tarasov – M. Gluchov (A), P. Lindholm, Kagarlickij – Zaripov (C), Safonov, Lukojanov (A) – Katělevskij.
    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (35. Šugajev) – Press, Chochlov, N. Chlystov, Timašov, N. Makejev, M. Tichonov, Čurkin – J. Morozov (C), Joonas Nättinen, Liška – Pilipenko, Kodola, Vovčenko (A) – D. Dumbadze, Jemec, Geraskin (A) – Dmitrij Moisejev, Abrosimov, Kolmykov – M. Kazakov.

    Rozhodčí: Naumov, Ščeňov – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 3813
    bahis siteleri