Zlín – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:2 (3:2 po s.n.)
Pardubice – Vítkovice 2:3 (1:3 po s.n.) | Třinec – Kometa Brno 3:2 (2:1 po s.n.) | Kladno – Litvínov 3:2 (po pr.)
po prodl.
Rytíři Kladno
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
HC VERVA Litvínov
Neděle 26.12.2021, 17:20 • ROCKNET Aréna, Chomutov • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:20.
     
    Hezkou sváteční neděli přeji všem příznivcům hokeje. Na druhý svátek vánoční si extraliga připravila pětatřicáté kolo a v jeho rámci budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy Rytíři Kladno a HC VERVA Litvínov.
     
    Rytíři Kladno

    Kladenští Rytíři se v tabulce nacházejí na čtrnácté pozici se ziskem pětadvaceti bodů a po návratu do nejvyšší soutěže by ji chtěli udržet. Zatím jsou však v pásmu ohroženém sestupem či baráží o udržení se. Nyní mají za sebou černou sérii proher, která čítá šest zápasů, ve kterých Kladno vybojovalo pouze jeden bod. Naposledy se Rytíři z výhry radovali o posledním listopadovém dni, kdy v chomutovské aréně porazili 2:1 Mladou Boleslav. Od té doby se jim nedaří a na poslední příčku, kde je Zlín a zaručuje přímý pád do Chance ligy, mají náskok pouhých tří bodů. Navíc Zlín se v posledních utkáních začal pomalu zvedat a boj o udržení tak stále nevzdává.

    Nejproduktivnější hráči

    Tomáš Plekanec 6+22
    Nicolas Hlava 8+10
    Jaromír Jágr 7+10
     
    HC VERVA Litvínov

    To litvínovští hokejisté jsou na tom lépe. V současné době je najdeme na dvanáctém místě a stále mají šanci probojovat se do vyřazovacích bojů. Připsali si jednačtyřicet bodů a na Kladno mají náskok o šestnáct bodů. A ten by chtěli dnes navýšit. Verva po skalpu Liberce, nad kterým vyhrála 2:0, naposledy nebodovala. Na ledě stále ještě úřadujícího mistra extraligy, a sice Třince, prohrála 1:3 a ztratila tak všechny body. Ty si bude chtít vybojovat dnes v Chomutově, kde bude proti kladenským Rytířům plnit roli mírného favorita. Jestli ji naplní či Kladno utne nepříznivou šňůru, to se musíme nechat překvapit.

    Nejproduktivnější hráči

    Patrik Zdráhal 11+13
    Giorgio Estephan 9+15
    Richard Jarůšek 10+6
     
    Vzájemná utkání

    V probíhající sezóně se oba celky utkaly už dvakrát. Nejprve se z výhry 3:2 radovalo Kladno. Naposledy byla zase úspěšná litvínovská Verva, která brala tři body po výsledku 4:3.
     
    Úvodní sestavy:

    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – Veber, Kehar, Baránek, K. Wood, Zelingr, J. Suchánek (A), Funk – Zikmund, Plekanec (C), Hlava – Jágr, Filip, Pytlík – Račuk, A. Kubík, Melka – Routa, M. Indrák, M. Beran.
    Trenér: David Čermák

    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Balinskis, Stříteský, Demel, Strejček, Hrbas, D. Kolář – P. Zdráhal, Estephan, M. Chalupa – Jarůšek, V. Hübl (C), P. Straka (A) – F. Lukeš (A), Sukeľ, Kudrna – P. Svoboda, Gerhát, Zygmunt.
    Trenér: Vladimír Růžička

    Rozhodčí: Hodek, Hejduk – Frodl, Komárek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    Rytíři se hned po úvodním vhazování dostali do útočné akce, ale nic z toho nebylo. Naopak na druhé straně měl co dělat brankář Bow, jenž hasil nebezpečí po tom, co se od brusle Svobody odrazila střela právě k brankáři Kladna.
     
    00:55
    Zakázané uvolnění Kladna a hra se stěhuje do pásma kladenského celku.
     
    01:35
    Po levé straně unikl Viktor Hübl, ale nakonec jeho nabídka do mezikruží nikoho neoslovila. Na druhé straně pak neuspěli znovu Rytíři.
     
    01:46
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Richard Jarůšek – 2 min., hákování).
     
    02:02
    Jako první mají k dispozici přesilovou hru kladenští hokejisté a už se snaží dostat se do blízkosti Denise Godly, který je ve svém brankovišti připraven.
     
    02:25
    Domácí nebyli daleko od úvodní branky zápasu, když orazítkovali tyč Godlovy svatyně! Následně pak se Litvínovští osvobozují a posílají puk až k Bowovi.
     
    03:19
    Wood napřáhl ke střele, ta se odrazila od brusle Sukel'a a puk je ve vstředním pásmu.
     
    03:46
    Richard Jarůšek je na ledové ploše a Litvínov je tedy kompletní.
     
    04:18
    Matyáš Filip číhal v mezikruží, kam nakonec přijel Antonín Melka, jeho pokus zblízka však srazili hosté do bezpečí. Následně pak se kotouč ocitl v neutrální zóně a tam se nyní bude vhazovat.
     
    04:55
    Aaron Irving dostal nádhernou přihrávku do levého kruhu, odkud bez přípravy vystřelil a puk napálil jen těsně nad břevno branky Landona Bowa!
     
    05:14
    Po ztrátě puku si to do útočného pásma namířili Rytíři, kteří však záhy touš ztratili a vše se zase otáčí před Landona Bowa.
     
    06:17
    Další menší tlak před kladenskou brankou, k dorážce se pak dostal Petr Straka, ale ta nebyla úspěšná. A hned na to všichni litvínovští hráči zapomněli na Adama Kubíka, jenž úplně sám uháněl na Godlu a mohlo být pro hosty zle. Ovšem Denis Godla tváří v tvář proti útočníkovi Kladna uspěl a zapsal veledůležitý zákrok!
     
    06:17
    Hra je přerušena a následuje první komerční přestávka.
     
    06:48
    Kladno je hodně aktivní a nyní si vypracovalo další pokus, který však nekončí mezi třemi tyčemi.
     
    07:22
    Domácí nyní nepustili do pásma svého soupeře a znovu míří před Godlovu klec. Rytíři jsou zatím o něco aktivnějším týmem, než hosté, kteří se dostali k jedné velké šanci.
     
    07:51
    Další zastavená akce Litvínova, obrana Kladna hned poslala puk směrem dopředu a útočit tak jdou opět Kladenští.
     
    08:56
    Zakázané uvolnění Kladna, hra se stěhuje před branku Landona Bowa a Litvínov tak zadarmo získal útočnou třetinu. Buly po levici domácího brankáře.
     
    09:42
    Matyáš Filip se dostal k dobré střele těsně před brankou Denise Godly, ale beci Litvínova mu pomohli a nepovolili soupeři skórovat. Hra je zastavena a vhazuje se po pravé ruce Godly.
     
    10:20
    Denis Godla zapisuje další pozorný zákrok, když na něho nebezpečně vystřelil Tomáš Plekanec a dění na ledě je opět pozastaveno.
     
    10:31
    Z pravé strany střílel František Lukeš, kterého vyzval Andrej Kudrna a po střele prvně jmenovaného zaduněl beton Landona Bowa.
     
    11:14
    Příliš dlouho se nyní Kladenští neohřáli v pásmu soupeře, do postupného útoku na druhé straně tak míří zase litvínovská Verva.
     
    12:03
    Zakázané uvolnění Litvínova. Buly po levé ruce Denise Godly.
     
    12:21
    Routovu střelu vyškrábl holí Denis Godla do bezpečí, hned na to ale jeho spoluhráči vyhodili puk příliš daleko a je z toho další icing Vervy.
     
    12:38
    Nepřesná rozehrávka Litvínova stála hosty puk a u něho už jsou zase agilní hráči Kladna. Ladislav Zikmund pak před Godlou přišel o puk a ten obrana Litvínova poslala do neutrální zóny.
     
    13:06
    Hru rozkouskovalo další zakázané uvolnění, kterého se nyní dopustili kladenští Rytíři a buly proběhlo po levé ruce Bowa.
     
    13:09
    Hned na to je hra přerušena znovu a opět se bude vhazovat před Bowem. Ale až po další komerční pauze, která nyní následuje.
     
    13:12
    Hned po buly pálil ze střední vzdálenosti Richard Jarůšek, jehož dělovka končí opět na Bowovi a ten má puk na své hrudi a raději zastavuje hru.
     
    13:33
    Hosté jsou opět nastěhováni v pásmu soupeře, na Bowa pak chtěl střílet nejčastěji střílející bek Litvínova Aaron Irving, ale nepovedlo se. O chvilku později už ano a puk končí na betonu Landona Bowa.
     
    14:54
    Jaromír Pytlík dostal nabito do prostoru mezi kruhy, jeho nápřah však končí na obraně Litvínova a záhy také na Denisi Godlovi.
     
    15:20
    Zblízka na Godlu dotíral Jaromír Jágr, ale brankář Litvínova vše dobře viděl a puk ukryl pod lapačku. Hra je přerušena, buly po pravé ruce litvínovského brankáře.
     
    15:31
    Kladenští se chvíli zase pletli bekům v pásmu Litvínova, po chvilce hosté vytáhli puk do středního pásma a útočit tak můžou hosté.
     
    15:51
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jan Strejček – 2 min., sekání).
     
    16:30
    Adam Kubík táhlou střelou z pravé strany to zkoušel nad rameno Denise Godly, ale neuspěl. Hned na to pak neuspěl Tomáš Plekanec a hra je zastavena.
     
    16:54
    Tomáš Plekanec u zrodu další akce, z levé strany ale neuspěl po jeho přihrávce Jaromír Jágr. Nicméně domácí hráči jsou stále nastěhováni před Godlou.
     
    17:41
    Plekanec střílenou přihrávkou vyzval Jaromíra Jágra k rychlé teči, ale ta znovu nekončí za zády Denise Godly.
     
    17:51
    Litvínov zvládl bez úhony i druhé své oslabení a už je v plném počtu.
     
    18:01
    Uvis Janis Balinskis nebezpečně vystřelil směrem k brance Bowa, ale brankář Kladna si poradil, stejně tak jako o chvilku později na druhé straně Denis Godla proti pokusu Ladislava Zikmunda.
     
    18:24
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Zikmund – 2 min., hrubost).
     
    18:35
    První přesilovka pro Litvínov, který v závěru první třetiny má šanci otevřít skóre zápasu, první přesilovkovou akci hosté začínají od svého brankáře.
     
    18:58
    Patrik Zdráhal si sjel těsně před Bowa, kde zakončil a jen díky rychlému přesunu kladenského brankáře uspěl právě on a ne litvínovský útočník!
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:23
    Hosté se drží stále v pásmu Kladna a rozvíjejí další akci, ovšem domácí celek se zatím velmi dobře brání a vyhazuje puky ven.
     
    19:45
    Znovu je kotouč až u litvínovské branky a Kladno se tak opět dokázalo osvobodit.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina zápasu mezi Kladnem a Litvínovem je minulostí. V ní jsme se nedočkali ani jedné přesné trefy. Ovšem několik velkých šancí i vidění bylo, a to na obou stranách. Asi ta největší byla z hole Adama Kubíka, který ujel úplně sám na Denise Godlu, který ale proti němu tváří v tvář uspěl. Ovšem oba gólmani jsou zatím pozorní a drží svá čistá konta. Uvidíme, co nám nabídne druhá část hry, která začne přibližně v 18:16.
     
    Střely na branku: 12 – 15
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Kladno je v plném počtu.
     
    20:41
    Matěj Stříteský nahodil puk před branku Kladna, kde ho nikdo z jeho spoluhráčů netečoval. Na druhé straně neuspěli proti Godlovi hráči Kladna.
     
    21:17
    Tečovaná střela Jaromíra Pytlíka končí v ochranné síti a hra je zastavena. Bude se vhazovat v blízkosti litvínovské branky, konkrétně po levé ruce Denise Godly.
     
    21:42
    Matúš Sukeľ drží puk ve své moci a směřuje s ním směrem k brance Kladna, ale zastavilo ho postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do neutrální zóny.
     
    22:02
    Richard Jarůšek natáhl krok a prosvištěl do útočného pásma, kde zpětnou přihrávkou najíždějícího spoluhráče nenašel.
     
    22:46
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Václav Veber – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    23:10
    Václav Veber zasáhl holí do obličeje Petra Straku, kterému okamžitě začala téci krev a domácí obránce tak dostal dvě plus dvě minuty. To je pro hosty velká šance.
     
    23:53
    Aaron Irving zasekl puk a až poté svižně vystřelil, ale proti byla vyrážečka Landona Bowa. Následně pak se domácí celek osvobozuje a posílá puk přes všechny čáry.
     
    24:28
    Matěj Stříteský si vyměnil puk s Aaronem Irvingem, dostal se na pravý kruh, ale jeho pokus zastavila noha jednoho z obránců Kladna.
     
    25:06
    Ve vlastním oslabení se natlačili domácí před Godlu, kde ale brankář Litvínova přikryl puk pod lapačku a raději zastavuje hru. Buly po jeho pravé ruce.
     
    25:32
    Patrik Zdráhal poslal puk na modrou čáru pro Uvise Janise Balinskise, který pak svou střelu uspěchal a Bow ji bezpečně a pohodlně chytá.
     
    25:48
    Matěj Stříteský na vrcholu levého kruhu vypálil směrem na Landona Bowa a ten jeho pokus kryje. Následně pak se domácí celek osvobozuje.
     
    26:23
    Marek Račuk přečetl nahrávku Litvínova a po zisku puku ho vyhodil až před branku Denise Godly.
     
    26:46
    Kladno přečkalo dlouho čtyřminutovou přesilovku soupeře a už je v plném počtu.
     
    27:03
    Na řadě je další komerční přestávka a po ní si Litvínova zahraje další početní výhodu, protože Kladno hrálo v šesti.
     
    27:03
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká David Routa.
     
    27:27
    Hosté se až nyní dostali do útočného pásma, od modré čáry pálil Balinskis, znovu to však bylo nepřesně. Poté se domácí celek osvobozuje.
     
    27:59
    A další výhoz Kladna až před Denise Godlu po tom, co si nerozuměli v rozehrávce dva hráči Litvínova.
     
    28:35
    Irvingova rána mířila doprostřed branky Kladna, ale tam byl Landon Bow. Následně nechal puk obraně a ta ho vyhodila opět až před Denise Godlu.
     
    28:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní už přesilovou hru hosté využívají a otevírají účet dnešního zápasu. Andrej Kudrna si šikovně prakticky nikým nehlídán sjel až před Landona Bowa, jeho pokus se však odrazil před brankoviště, odkud ho za jeho záda usměrnil GIORGIO ESTEPHAN – 0:1. Asistence: Andrej Kudrna a Matúš Sukel'.
    28:56 Giorgio ESTEPHAN - 0:1
     
    29:49
    Viktor Hübl se zjevil těsně před Landonem Bowem a jeho pokus pak pohotově právě brankář Kladna kryje! Další šance Litvínova a velká pomoc kladenského brankáře svému týmu.
     
    30:36
    Polovina základní hrací doby je minulostí a domácí nad Litvínovem ztrácejí jeden gól.
     
    31:06
    Litvínovské hráče dostala úvodní branka do hry a nyní jsou to oni, kdo má více ze hry.
     
    31:28
    Pawel Zygmunt na pravé straně střílel z první na odkrytou část Bowovy branky, ale kladenský brankář se natáhl a jeho pokus zneškodnil.
     
    32:13
    Landon Bow zapisuje další zákrok lapačkou a hra je přerušena. Je tu tedy prostor pro další komerční přestávku.
     
    32:38
    Giorgio Estephan z pravé strany poslal puk na levou, kde najížděl spoluhráč, ale tuhle souhru vystihla obrana Kladna, která dostala kotouč do bezpečí a otáčí hru.
     
    33:41
    Matěj Stříteský získal puk a vrátil do nahozením do útočného pásma, ale tam ho rychle získali domácí hráči, kteří znovu otáčejí hru.
     
    34:18
    Miroslav Indrák neudržel kotouč na své holi a Verva ho získala na svou stranu. Takže se role zase mění a útočit jde Litvínov.
     
    34:59
    Litvínovští se nedostali do další akce, proti byla obrana Rytířů, kteří se rychle snaží o kontr na druhé straně.
     
    35:36
    Po buly v pásmu Kladna získali touš kladenští hokejisté a snažili se projít před Godlu, ale ztratili puk a hned na to čelili další litvínovské akci, která skončila zmarem.
     
    36:34
    Andrej Kudrna vyzval přihrávkou Richarda Jarůška, jenž zblízka okamžitě vystřelil, ale fantastický Landon Bow byl ve svém brankovišti znovu úspěšný!
     
    37:18
    Denis Godla musel jít za branku, kde odehrál puk a následně došlo na faul od Marka Račuka právě na Godlu. Domácí hráč tak dostane dvě minuty a půjde na trestnou lavici. Poté došlo k potyčce Račuka a Koláře, který tak chtěl pomstít Godlu.
     
    37:18
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Daniel Kolář – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Marek Račuk – 2 min., hrubost + 2 min., napadení). Trest odpyká Jaromír Jágr.
     
    38:05
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Viktor Hübl – 2 min., sekání).
     
    38:31
    Síly na ledě se srovnaly a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    38:35
    Už to ale neplatí, Balinskis zbytečně fauloval soupeře a půjde také na trestnou lavici, Kladno tak nakonec bude mít přesilovku čtyři na tři.
     
    38:35
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Uvis Janis Balinskis – 2 min., podrážení).
     
    38:52
    Střelu Kladna hned bezpečně vyrazil Denis Godla a Litvínov se poté dokázal osvobodit a posílá puk až před Bowa.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:18
    Kladno je v plném počtu a začíná jeho dvojnásobná přesilová hra.
     
    39:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A dvojnásobná početní výhoda Kladna je využita. Na pravé straně napřáhl ke střele JAROMÍR JÁGR a ta prošla Denisi Godlovi mezi jeho betony – 1:1. Je vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Asistence: Kyle Wood.
    39:29 Jaromír JÁGR - 1:1
     
    39:48
    Hosté se vymanili z další akce soupeře a vyhodili puk až před Landona Bowa.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhé dějství je u konce. V devětadvacáté minutě se prosadil Giorgio Estephan, jenž využil přesilovou hru a poslal tak Litvínov do vedení. V závěru prostředního dějství ale ztrestal vyloučení Vervy Jaromír Jágr v přesilovce pět na tři a zařídil tak vyrovnání. Ještě nás čeká hodně zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:15.
     
    Střely na branku: 15 – 30
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:35
    Uvis Balinskis je na ledě a Litvínov je v plném počtu.
     
    41:02
    Litvínovští se přesunuli bleskově ze svého pásma až před branku Landona Bowa, ale nakonec před ním nedokázali brankáře Kladna ohrozit.
     
    41:39
    Matěj Stříteský převzal puk od Chalupy a rodila se další akce Litvínova, ovšem tu pokazil soupeř, který velmi rychle získal puk na svou stranu.
     
    42:23
    Petr Straka vystřelil na Landona Bowa a ten jeho pokus kryje sklapnutím svých betonů a hra je přerušena. Vhazuje se po pravé ruce kladenského gólmana.
     
    42:41
    Plekanec nahodil puk do útočného pásma, kde se pak sám dostal před Godlu a zakončil, ale bylo to nakonec nepřesné.
     
    43:29
    Litvínovští se dostávali zase do další akce, ale vystavili se ofsajdové pasti a vše se vrací zpět do středního pásma, kde bude vhozeno buly.
     
    43:41
    Po pokusu Andreje Kudrny zakročil opět Landon Bow a hra je zase přerušena a vhazovat se bude po levé ruce brankáře Rytířů.
     
    43:52
    Dva na jednoho šli na druhé straně Kladenští, do střely se dostal Antonín Melka, ale na Denise Godlu si nepřišel.
     
    44:34
    Richard Jarůšek z otočky nahodil puk před branku soupeře, ale nakonec se ke kotouči dostali domácí hráči, kteří opustili obrannou třetinu a míří směrem dopředu.
     
    45:34
    Uvis Janis Balinskis se nedostal do zakončení po přihrávce od spoluhráče a Litvínov tak ztratil puk, se kterým do akce na druhé straně míří opět Rytíři.
     
    46:09
    Zakázané uvolnění Litvínova, vše se stěhuje před litvínovskou branku.
     
    46:27
    Patrik Zdráhal se natlačil do útočné třetiny, kde byl ale osamocen a následně i obrán o puk. U něho tak jsou opět Kladenští a otáčejí hru na opačnou stranu
     
    46:59
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí v osmačtyřicáté minutě strhávají poprvé vedení na svou stranu. Tomáš Plekanec zpoza zadní čáry poslal puk před brankoviště, kde ho do sítě za Godlou sklepl LADISLAV ZIKMUND – 2:1. Asistence: Tomáš Plekanec a Jaromír Jágr.
    47:32 Ladislav ZIKMUND - 2:1
     
    48:36
    Nyní je to tedy Verva, která musí dohánět jednobrankové manko.
     
    49:09
    Antonín Melka si najížděli v tandemu se Markem Račukem, druhý jmenovaný pak Melku vyzval ke skórování, jeho přihrávka žabkou ale končí na soupeřově holi.
     
    49:43
    Kladenští jsou nyní na koni, vedoucí branka jim vlila krev do žil. Teď se ale museli bránit pokusu Litvínova, který kryje pozorně Landon Bow.
     
    50:09
    Jsme za polovinou třetí třetiny, hosté tak mají necelých deset minut na to, aby s utkáním ještě něco udělali.
     
    50:57
    Richard Jarůšek najížděl do útočného pásma, stopku mu vystavil ofsajd a hra je tak přestěhována zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat blíže kladenské brance.
     
    51:29
    Petr Straka se snažil najít přihrávkou Viktora Hübla, ale nepovedlo se. Nicméně Litvínovští si pobyt v útočném pásmu ještě prodlouží, neboť se soupeř dopustil zakázaného uvolnění.
     
    51:44
    Nejprve to zkusil Andrej Kudrna, po něm také Matúš Sukeľ, ale ani jeden ze slovenských útočníků před Landonem Bowem neuspěl.
     
    52:22
    Na druhé straně pak nevyšla souhra Jaromíra Jágra a Tomáše Plekance. Místo toho získal puk Matěj Stříteský a poslal ho do neutrální zóny tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    53:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V chomutovské ROCKNET Aréně je opět vyrovnáno. K odraženému kotouči se na pravém kruhu dostal AARON IRVING, jehož dělovka z první vymetla v síti Landona Bowa všechny pavučiny – 2:2. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Patrik Zdráhal a Giorgio Estephan.
    53:09 Aaron IRVING - 2:2
     
    53:14
    Na řadě je další komerční pauza.
     
    53:56
    Denis Godla musel za svou klec, kde pomohl s rozehrávkou kotouče a hned na to šli hosté směrem dopředu. Patrik Zdráhal však na Landona Bowa nevyzrál.
     
    55:12
    Balinskis nahodil puk do útočné třetiny, kde měl puk na holi Richard Jarůšek a poslal ho Aaronu Irvingovi, jehož další pokus končí na pozorném krajanovi Bowovi.
     
    55:44
    Před Matyášem Filipem zívala odkrytá branka a domácí útočník před ní napřáhl ke střele, ale Godla robinsonádou vytěsnil touš do bezpečí.
     
    56:21
    Patrik Zdráhal se dostal před Landona Bowa, nadvakrát ho však nepřekonal. Závěr třetí třetiny je hodně aktivní z obou stran, oba gólmani však svá brankoviště dobře hájí.
     
    56:51
    Vhazovalo se po pravé ruce Denise Godly, puk mají hosté a snaží se s ním projít do blízkosti kladenské klece.
     
    57:21
    Kudrnova přihrávka byla příliš dlouhá a kotouč končí na Marku Račukovi, jenž ho chce vyvézt z obranného pásma směrem k litvínovské kleci.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:10
    Matěj Chalupa nechal puk Patriku Zdráhalovi, který z otočky neprostřelil Landona Bowa, puk je vedle jeho branky a snaží se pro něj dojet Richard Jarůšek.
     
    59:06
    Hra je přerušena, bude se vhazovat v pásmu Litvínova.
     
    59:19
    František Lukeš startoval motory, ale nakonec k němu puk nedošel. Hosté se rychle vraceli zpět, protože se rodila akce na kladenské straně.
     
    59:47
    Ladislav Zikmund ještě třináct vteřin před koncem třetí třetiny ještě ohrozil Godlu, který ale jeho pokus kryje pod lapačku a hra je ještě přerušena.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní hrací doba neurčila vítěze mezi Kladnem a Litvínovem a bude se nastavovat pět minut. Pokud ani po prodloužení nebude znám vítěz, dojde na dovednostní soutěže, a sice samostatné nájezdy.
     
    Střely na branku: 24 – 39
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:33
    Matěj Chalupa na pravé straně zakončil svižně, ale puk proletěl jen k protější tyči, kde byl připraven Landon Bow.
     
    60:54
    A domácí brankář zastavil další pokus, když na něho z vrcholu kruhů střílel Andrej Kudrna. Hra je zastavena a buly po pravé ruce brankáře Kladna.
     
    61:27
    Aaron Irving se protáhl kolem Adama Kubíka, který ho nepustil do zakončení a puk mají Kladenští, kteří míří na opačnou stranu, a to velmi rychle.
     
    61:53
    Ovšem hned puk ztratili a na opačném konci byl v blízkosti Landona Bowa Balinskis, ale nezakončil před ním.
     
    62:24
    Jaromír Pytlík napřáhl ke střele, ale ani jeho pokus v síti nekončí.
     
    63:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Po krásné akci MATYÁŠE FILIPA berou bonusový bod navíc domácí hráči. Kladenský útočník si žabkou obhodil Aarona Irvinga, puk dostal k protější tyči, kde pak sám zakončil a kotouč s odrazem o tyčku skončil za Godlovými zády – 3:2. Asistence: Marek Baránek a Antonín Melka.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Na konci prodloužení rozhodl o dvou bodech pro Kladno Matyáš Filip a Litvínov se tak musí spokojit s bodem jedním. Sledovali jsme urputnou bitvu, ve které nakonec slaví Kladno a po šesti prohrách tak tuto šňůru přerušilo a slaví výhru.
     
    Nejlepším hráčem utkání na straně hostů byl zvolen Aaron Irving, za Kladno pak Jaromír Jágr.
     
    Střely na branku: 28 – 42
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek svátečního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:12:35)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 40. Jágr (K. Wood), 48. Zikmund (Plekanec, Jágr), 64. Filip (Baránek, Melka) – 29. Estephan (Kudrna, Sukeľ), 54. Irving (P. Zdráhal, Estephan)


    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – Veber, Kehar, Baránek, K. Wood, Zelingr, J. Suchánek (A), Funk – Zikmund, Plekanec (C), Hlava – Jágr, Filip, Pytlík – Račuk, A. Kubík, Melka – Routa, M. Indrák, M. Beran.
    Trenér: David Čermák

    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Balinskis, Stříteský, Demel, Strejček, Hrbas, D. Kolář – P. Zdráhal, Estephan, M. Chalupa – Jarůšek, V. Hübl (C), P. Straka (A) – F. Lukeš (A), Sukeľ, Kudrna – P. Svoboda, Gerhát, Zygmunt.
    Trenér: Vladimír Růžička

    Rozhodčí: Hodek, Hejduk – Frodl, Komárek

    Diváci: 1000
    bahis siteleri