Čerepovec – Viťaz 2:3 (po pr.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 3:4 (kon.) | Jokerit – Kunlun 7:1 (kon.)
Soči – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Riga – Omsk 3:4 (po pr.)
konec
Jokerit Helsinky
7:1 (1:0, 4:1, 2:0)
Red Star Kunlun
Úterý 28.12.2021, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Nicklas JENSEN - 7:1
     
    59:00
    Jokerit právě vstřelil branku!
    V úplném závěru přichází sedmý gól Jokeritu, jehož hráči si dnes opravdu zastříleli. Holmova přihrávka z levé strany projela až do pravého kruhu, kde se kotouče zmocnil NICKLAS JENSEN, nabruslil si do lepší střelecké pozice a zamířil pod břevno nad Smithovu lapačku.
    Asistence: Philip Holm.
    43:01 Nicklas JENSEN - 6:1
     
    43:01
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí stále nemají dost. Soupeři se nepovedlo dostat puk do bezpečí, Holm poslal od pravého mantinelu přesnou přihrávku na střed, kam si sjel NICKLAS JENSEN, který blafákem do bekhendu trefil břevno, od něj se kotouč odrazil do Smitha a skončil v bráně.
    Asistence: Philip Holm.
    38:22 Kalle KOSSILA - 5:1
     
    38:22
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak tohle už zavání debaklem. Kunlun chyboval v rozehrávce, hráči nechali otevřenou obranu, toho využil Joensuu, jenž poslal do samostatného nájezdu svého spoluhráče, tím byl KALLE KOSSILA, který brankáři naznačil blafák do bekhendu, ale vrátil si jej na forhend a poté poslal pod padajícím gólmanem do branky. Nechybělo moc, aby Smith puk chytil.
    Asistence: Jesse Joensuu.
    35:41 Philip HOLM - 4:1
     
    35:41
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Teď už se finský mančaft raduje. PHILIP HOLM spíš jen tak nahodil kotouč od levého mantinelu směrem k bráně, ale trefil se přesně k bližší tyči, kde Jeremy Smith nechal až příliš místa odkrytého. Ještě před ním se snažil kotouč tečovat Julius Junttila, ale zřejmě se jej svou holí nedotkl.
    Bez asistence.
    34:30 Ethan WEREK - 3:1
     
    34:30
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tým z Číny vykřesal naději. Obrana Jokeritu teď chybovala, volného puku se zmocnil Riche, místo střely přihrál do pravého kruhu, odkud okamžitě střílel ETHAN WEREK, který poprvé překonal domácího gólmana, jenž se už nestačil přesunout.
    Asistence: Alex Riche.
    27:59 Teemu TURUNEN - 3:0
     
    27:59
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Ještě před polovinou utkání je to o tři góly. TEEMU TURUNEN převzal v útočném pásmu kotouč, zbavil se protihráče, najel do levého kruhu a ze značky buly zamířil přesně do vzdálenějšího horního rohu branky. Smith zvedl oči k stropu haly, ale proti této střele moc šancí neměl.
    Asistence: Alex Grant a Markus Hännikäinen.
    23:41 Nicklas JENSEN - 2:0
     
    23:41
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru na rozdíl od soupeře využívají a to ještě před vypršením její poloviny. NICKLAS JENSEN dostal přihrávku do pravého kruhu, odkud střílel bez přípravy na vzdálenější tyč do protipohybu gólmana.
    Asistence: Jordan Schroeder a Philip Holm.
    02:19 Philip HOLM - 1:0
     
    02:19
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Na úvodní gól se příliš dlouho čekat nemuselo. Anttila střílenou přihrávkou poslal puk před bránu, kde jej velmi dobře tečoval za záda hostujícího brankáře PHILIP HOLM.
    Asistence: Marko Anttila.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 3. P. Holm (M. Anttila), 24. Nicklas Jensen (Schroeder, P. Holm), 28. Turunen (A. Grant, Hännikäinen), 36. P. Holm, 39. Kossila (Joensuu), 44. Nicklas Jensen (P. Holm), 59. Nicklas Jensen (P. Holm) – 35. Werek (Riche)


    Jokerit Helsinky: Lindbäck (Juvonen) – P. Holm, Lindbohm (A), A. Grant, D. Sklenička, Friman, Kivistö – Nicklas Jensen, Kossila, Joensuu – Pakarinen (A), Norman, Savinainen – Turunen, Schroeder, Hännikäinen – M. Anttila (C), Björninen, Junttila.
    Trenér: L. Marjamaki.

    Red Star Kunlun: J. Smith (P. O'Brien, Chan) – Sproul, Chelios, Joe, Fram, T. Schultz, D. Osipov, Jen – P. Foo, Lockhart, S. Foo (A) – Riche, Tyler Wong (A), Yip (C) – Čung, Guo, Ying – Werek, M. Abramov, C. Kane.
    Trenér: I. Zanatta.

    Rozhodčí: Goffman, Romasko – Ivanov, Šeljanin
    bahis siteleri