Rusko – Švýcarsko 4:2 (kon.) | Německo – Česko cz 2:1 (po pr.) | Švédsko – Slovensko 3:0 (kon.)
Švýcarsko – USA 1:0 (kont.)
po prodl.
Německo
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
Česko
Úterý 28.12.2021, 01:00 • Rogers Place, Edmonton • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:20 Alexander BLANK - 2:1
     
    61:20
    Německo právě vstřelilo branku!
    Bonusový bod nakonec získávají junioři Německa! Bednáře zaskočil střelou z ostrého úhlu po levém křídle ALEXANDER BLANK, který vymetl horní růžek české branky a svým druhým gólem v zápase rozhoduje o vítězství Němců. Asistence: Arkadiusz Dziambor a Danjo Leonhardt.
    35:49 Jan MYŠÁK - 1:1
     
    35:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šťastná branka, ale i tak platí! Nahození JANA MYŠÁKA z brankové čáry mířilo na najíždějícího si Nováka, ale od brusle německého beka Dziambora se odrazilo za bezmocného Bugla. Asistence: David Špaček a Pavel Novák.
    24:29 Alexander BLANK - 1:0
     
    24:29
    Německo právě vstřelilo branku!
    I přes úvodní tlak českých juniorů ve druhé dvacetiminutovce to jsou však Němci, kteří otevírají skóre tohoto zápasu. Rutkowski se prodral přes obranu na pravém křídle a shodil puk na volného ALEXANDERA BLANKA, který se prosazuje střelou nad levé Bednářovo rameno. Asistence: Maciej Rutkowski a Luca Münzenberger.
    Marken.cz

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 25. Blank (Rutkowski, Münzenberger), 62. Blank (Dziambor, Leonhardt) – 36. Myšák (David Špaček, P. Novák)


    Německo: Bugl (Quapp) – Dziambor, Pilu, Szuber, Münzenberger (A), Glötzl (A), A. Klein, Böttner – J. Volek, Rutkowski, Blank – F. Elias (C), Samanski, Schweiger – Burghart, Leonhardt, Eham – Dunham, Petersen, Borzecki – Rossmy.
    Trenér: Abstreiter

    Česko: Bednář (J. Málek) – David Špaček, Svozil (A), Ticháček, D. Moravec, J. Šedivý – P. Novák, Myšák (C), Kulich – J. Brabenec, T. Urban, Gut (A) – Malát, I. Ivan, Ryšavý – Kos, Chlubna, Koláček – J. Konečný, Jiruš.
    Trenér: Mlejnek

    Rozhodčí: Brander (FIN), Holm (SWE) – Briganti (USA), Hofer (GER)

    Diváci: 2582
    bahis siteleri