Toronto – Ottawa 6:0 (kon.) | Minnesota – St. Louis 4:6 (kon.) | Seattle – Vancouver 2:5 (kon.)
Los Angeles – Philadelphia 6:3 (kon.) | NY Rangers – Tampa 4:0 (kon.) | Detroit – Boston 1:5 (kon.)
Pittsburgh – San Jose 8:5 (kon.) | Colorado – Anaheim 4:2 (kon.) | Washington – New Jersey 3:4 (po pr.)
Vegas – Winnipeg 4:5 (po pr.)
konec
Minnesota Wild
4:6 (1:1, 1:5, 2:0)
St. Louis Blues
Neděle 02.01.2022, 01:25 • Target Field, Minneapolis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:22 Kevin FIALA - 4:6
     
    54:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Drama je na světě! KEVIN FIALA obdržel pas v předbrankovém prostoru. Zachoval se zkušeně a místo střely z první ještě udělal Binningtonovi kličku do protipohybu, až pak kotouč zavěsil pod břevno. Asistence: Kirill Kaprizov a Alex Goligoski.
    48:40 Ryan HARTMAN - 3:6
     
    48:40
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Parádní kombinace přináší třetí gól domácímu celku, Blues ovšem zatím mohou zůstat v klidu, stále mají komfortní náskok. Kaprizov nahrál před bránu Zuccarellovi, který do poslední chvíle dával najevo, že vystřelí, avšak ve finále ještě posunul hru doleva na RYANA HARTMANA, sedmadvacetiletý Američan v pokleku neomylně zamířil do odkryté brány. Asistence: Mats Zuccarello a Kirill Kaprizov.
    39:19 Torey KRUG - 2:6
     
    39:19
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují, Blues mají čtyřbrankové vedení okamžitě zpět! Barbašev výborně podržel puk, aby jej ve finále předložil mezi kruhy ofenzivu podpořivšímu TOREYMU KRUGOVI, ten propálil Talbota mezi levou rukou a betonem. Asistence: Ivan Barbašev.
    38:38 Rem PITLICK - 2:5
     
    38:38
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Šťastný moment vrací Wild do hry, byť stále prohrávají o tři góly. REM PITLICK posílal nahrávku zpoza brány mezi kruhy, avšak bránící Perunovich touš přizvedl a od masky Binningtona se odrazil do sítě. Asistence: Victor Rask a Nick Bjugstad.
    37:58 Jordan KYROU - 1:5
     
    37:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    JORDAN KYROU, to je muž dnešního večera! Vyměnil si kotouč s Thomasem, načež zakvedlal s pukem v levém kruhu a přes ležícího obránce zamířil nechytatelně do protějšího horního růžku. Asistence: Robert Thomas.
    34:46 Ivan BARBAŠEV - 1:4
     
    34:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, St. Louis udělal další důležitý krok směrem k vítězství! Bučněvič uvolnil v levém kruhu Kyroua, jehož střelu Talbot vyrazil levým betonem před sebe. Mezi třemi protihráči posléze do kotouče práskl IVAN BARBAŠEV, odkrytý prostor brány trefil bez větších problémů. Asistence: Jordan Kyrou a Pavel Bučněvič.
    28:55 Vladimir TARASENKO - 1:3
     
    28:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Souhra druhé útočné formace znamená navýšení náskoku Blues! Thomas posunul hru doleva na Kyroua. Autor druhé branky hledal a našel v pravém kruhu VLADIMIRA TARASENKA, ruský útočník propálil přesunujícího se Talbota mezi betony. Asistence: Jordan Kyrou a Robert Thomas.
    20:27 Jordan KYROU - 1:2
     
    20:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vlastní gól i na straně domácích! JORDAN KYROU se prosmýkl po levém mantinelu kolem svého osobního strážce a před bránu nahrával Tarasenkovi. Ruský forvard se do akce nedostal, za záda Hartmana totiž usměrnil černou gumu smolař Hartman. Bez asistence.
    14:54 Kirill KAPRIZOV - 1:1
     
    14:54
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je odpověď, jak se sluší a patří! Po levé straně ujel KIRILL KAPRIZOV, jenž naslepo nahrával do předbrankového prostoru Blues, kde Mikkola pravou bruslí smolně poslal touš za záda bezmocného Binningtona. Asistence: Ryan Hartman.
    14:29 David PERRON - 0:1
     
    14:29
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Gólový účet Winter Classic otevírá DAVID PERRON! Měl velké štěstí, že Merrill kopl O'Reillyho střelu po ledě přímo k jeho hokejce, následně poslal puk za brankovou čáru vedle pravého betonu Talbota. Asistence: Ryan O'Reilly a Marco Scandella.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 15. Kaprizov (Hartman), 39. R. Pitlick (V. Rask, Bjugstad), 49. Hartman (Zuccarello, Kaprizov), 55. K. Fiala (Kaprizov, Goligoski) – 15. Perron (R. O'Reilly, M. Scandella), 21. Kyrou, 29. Tarasenko (Kyrou, R. Thomas), 35. I. Barbašev (Kyrou, Bučněvič), 38. Kyrou (R. Thomas), 40. Krug (I. Barbašev)


    Minnesota Wild: C. Talbot (41. Kähkönen) – Dumba (A), Addison, Merrill, Goligoski, D. Kulikov, Jordie Benn – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – K. Fiala, F. Gaudreau, M. Foligno (A) – Duhaime, N. Sturm, Greenway – R. Pitlick, V. Rask, Bjugstad.
    Trenér: Dean Evason

    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Parayko (A), Mikkola, Faulk, Krug, Perunovich, M. Scandella – Perron, R. O'Reilly (C), Saad – Tarasenko (A), R. Thomas, Kyrou – Bučněvič, Bozak, L. Brown – Sundqvist, I. Barbašev, K. Kostin.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Rooney, Lee – Galloway, Murchison

    Diváci: 38 619
    bahis siteleri