Black Angels – Ostrava 6:4 (kon.) | Česká Lípa – Otrokovice 7:3 (kon.) | Hattrick Brno – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
Pardubice – Tatran 4:8 (kon.) | Vítkovice – Sparta 3:4 (kon.) | Bohemians – Královské Vinohrady 12:11 (kon.)
konec
FBŠ Hummel Hattrick Brno
3:6 (0:2, 1:1, 2:3)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Neděle 02.01.2022, 17:00 • SH Maloměřice • Livesport Superliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
    59:32 Martin TOKOŠ - 3:6
     
    59:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Předchozí snížení Hattricku se do výsledného rozdílu nejspíš nepromítne. Do prázdné brány se totiž trefil MARTIN TOKOŠ a vrací tak svému týmu tříbrankové vedení. Asisetnce: Bez asistence.
    59:06 Jonáš KŮRA - 3:5
     
    59:06
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Necelou minutu před koncem třetí třetiny Brněnští při hře bez brankáře snižují. Z třetí branky svého celku se raduje JONÁŠ KŮRA, který ve vhodnou chvíli zachytil balónek a prosadil se do levé části brány. Asistence: Bez asistence.
    57:23 Milan TOMAŠÍK - 2:5
     
    57:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Střelu Martina Tokoše vyrazil domácí gólman pouze před sebe. Za pár okamžiků se z druhé strany probojoval k brance MILAN TOMAŠÍK a zakončil. Míček se otřel o Kolajtovu levou ruku a skončil za jeho zády. Asistence: Martin Tokoš.
    47:23 Lukáš SUK - 2:4
     
    47:23
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Brněnský brankář svůj tým nejen podržel, ale dal také vzniknout následné útočné akci. Šimon Hronek našel z rohu hřiště zcela volného LUKÁŠE SUKA u levé tyče, kterému už jen stačilo míček k odkryté tyčce nasměrovat. Asistence: Šimon Hronek.
     
    46:57
    Koláčný si našel místo před domácím brankářem a vystřelil směrem k vzdálenějšímu hornímu rohu. Kolajta se blýsknul povedeným zákrokem a dorážka hostujícího střelce šla mimo.
    41:53 Marek KORYCH - 1:4
     
    41:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté ze své druhé střelecké příležitosti ve třetí třetině střílejí čtvrtou branku v utkání a dostávají se na rozdíl třech gólů. Byl to MAREK KORYCH, kdo po úspěšném souboji u mantinelu dopravil míček po přihrávce Miroslava Fořta za bezmocného Kolajtu. Asistence: Miroslav Fořt.
     
    37:41
    Vyloučení v týmu Předvýběr.CZ Florbal MB (Martin Tokoš – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
    37:07 Adam HEMERKA - 1:3
     
    37:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Mladá Boleslav si taky bere zpět své dvoubrankové vedení. ADAM HEMERKA poslal míček do pravého horního rohu, kde domácímu brankářovi přepadl přes rameno. Asistence: Jiří Curney.
    33:21 Tomáš BROM - 1:2
     
    33:21
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Domácí po dlouhé přesilovkové kombinaci snižují na rozdíl jednoho gólu. TOMÁŠ BROM se z levého křídla trefil přesně do bližšího horního rohu, kam už gólman, který měl snížený výhled, nedosáhl. Asistence: David Sládeček.
     
    32:44
    Vyloučení v týmu Předvýběr.CZ Florbal MB (Petr Koláčný – 2 min., Sekání).
    11:00 Jakub GRUBER - 0:2
     
    11:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek. Z ostrého úhlu na pravém křídle našel skulinku mezi rukou gólmana a brankovou konstrukcí JAKUB GRUBER. Asistence: Jakub Bína.
    09:17 Martin TOKOŠ - 0:1
     
    09:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po neproměněné šanci Hattricku je tady přesná trefa na druhé straně. Ke Kolajtově pravé ruce se v momentě, kdy se brankář přemisťoval, trefil MARTIN TOKOŠ. Asistence: Milan Tomašík.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 34. Brom (Sládeček), 48. Suk (Š. Hronek), 60. J. Kůra – 10. Tokoš (Tomašík), 11. Gruber (J. Bína), 38. Hemerka (Curney), 42. Korych (Fořt), 58. Tomašík (Tokoš), 60. Tokoš


    FBŠ Hummel Hattrick Brno: O. Kolajta (Raška) – Jalový, Sládeček, Suk, J. Hájek, M. Kůra, Musil, J. Kůra, K. Hájek – Brom, Procházka (C), Juhaňák, Dominik Dvořák, Lhota, Š. Hronek, Vlach, Bednář, Zouhar, Slezák.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Tomšík) – Fořt, Gruber, Hemerka, Koláčný, Punčochář, Suchánek, Zakonov – J. Bína, Curney (C), Tadeáš Chroust, Korych, Pěnička, Šebek, Tokoš, Tomašík, Zoufalý.

    Rozhodčí: Both, Černín
    bahis siteleri