Mountfield HK – Pardubice 1:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 5:2 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Litvínov – Plzeň 4:3 (po pr.) | Kladno – Zlín 1:3 (kon.) | Liberec – Olomouc 3:4 (po pr.)
Sparta – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
konec
HC Vítkovice Ridera
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Úterý 04.01.2022, 17:30 • Ostravar aréna • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:37 Robert FLICK - 5:2
     
    56:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se rozjeli do pásma, ROBERT FLICK nahrál nalevo na Kaluse, který mu ale puk před brankou vrátil a kanadský útočník ve službách Vítkovice posílá puk do horní části třinecké klece – 5:2. Asistence: Marek Kalus.
    53:04 Patrik HREHORČÁK - 4:2
     
    53:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Při vlastním oslabení skórují hosté, Lakatoš nedosáhl na puk, který ihned sebral PATRIK HREHORČÁK a vystartoval na branku, puk se dostal s pomocí Stezkovy výstroje až do branky – 4:2. Bez asistence.
    44:37 Dominik LAKATOŠ - 4:1
     
    44:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Daneček měl zakrytý výhled, po nahrávce Krenželoka se v kruhu rychle zorientoval DOMINIK LAKATOŠ a prostřeluje nic netušícího gólmana – 4:1. Asistence: Lukáš Krenželok, Roberts Bukarts.
    34:07 Jan BERNOVSKÝ - 3:1
     
    34:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí přidávají další branku, Fridrich v pádu poslal puk jen do betonu Danečka, JAN BERNOVSKÝ ale prokázal postřeh a rychle se natáhl a poslal puk do horní části branky – 3:1. Asistence: Petr Fridrich, Petr Chlán.
    27:30 Erik HRŇA - 2:1
     
    27:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku!! Nestrašil si najel do levého kruhu, poslal puk křižně na ERIKA HRŇU, který z pravého kruhu a pozice klečícího střelce překonává Stezku a snižuje – 2:1. Asistence: Andrej Nestrašil, Tomáš Marcinko.
    11:35 Petr CHLÁN - 2:0
     
    11:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí zvyšují svůj náskok, Kacetl jel za branku zkrotit kotouč, při návratu se ale puku ujal Bernovský, který jej poslal do hry, nikým nehlídaný PETR CHLÁN si připravil puk a než se stačil Kacetl přesunout, vítkovičtí fanoušci se radují – 2:0. Asistence: Jan Bernovský, Petr Fridrich.
    06:16 Dominik LAKATOŠ - 1:0
     
    06:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácím stačilo jednatřicet vteřin přesilovky, Bukarts poslal puk do kruhu na DOMINIKA LAKATOŠE, ten měl dost času, kterého využil k překonání Kacetla – 1:0. Asistence: Roberts Bukarts, Alexej Solovjov.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 7. Lakatoš (Roberts Bukarts, A. Solovjov), 12. Chlán (Bernovský, Fridrich), 35. Bernovský (Fridrich, Chlán), 45. Lakatoš (L. Krenželok, Roberts Bukarts), 57. Flick (M. Kalus) – 28. Hrňa (A. Nestrašil, Marcinko), 54. Hrehorčák


    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Dolejš) – A. Solovjov, R. Polák (C), Galvinš, Plášil, P. Koch, L. Kovář, Gewiese – L. Krenželok (A), J. Hruška (A), Lakatoš – Dej, Marosz, Roberts Bukarts – Bitten, Flick, M. Kalus – Fridrich, Chlán, Bernovský.
    Trenér: Miloš Holaň

    HC Oceláři Třinec: Kacetl (21. L. Daneček) – M. Doudera, Marinčin, D. Musil (A), Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek, Matyáš – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Kurovský, Marcinko (A), Hrňa – Hrehorčák, Miloš Roman, Kofroň – Chmielewski, R. Szturc, Dravecký (C).
    Trenér: Václav Varaďa

    Rozhodčí: Lacina, Obadal – Gebauer, Hlavatý

    Diváci: 1 000
    bahis siteleri