Bologna – Inter 0:0 (odl.) | Sampdoria – Cagliari 1:2 (kon.) | Lazio – Empoli 3:3 (kon.)
Spezia – Hellas Verona 1:2 (kon.) | Atalanta BC – Turín 0:0 (odl.) | Sassuolo – Janov 1:1 (kon.)
AC Milán – AS Řím 3:1 (kon.) | Salernitana – Venezia 0:0 (odl.) | Fiorentina – Udinese 0:0 (odl.)
Juventus – Neapol 1:1 (kon.)
konec
S. S. Lazio
3:3 (1:2)
Empoli FC
Čtvrtek 06.01.2022, 14:30 • Stadio Olimpico (Roma). • Italská Serie A • 20. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Sergej MILINKOVIĆ-SAVIĆ - 3:3
     
    90+3
    Lazio právě vstřelilo branku!
    O góly dnes opravu nouze není, domácí v nastavení podruhé srovnávají. SERGEJ MILINKOVIĆ-SAVIĆ si vyskočil na centr a hlavou usměrnil balón do protipohybu brankáře, tady nemohl Guglielmo Vicario nic dělat.
    75. Federico Di Francesco - 2:3
     
    75
    Empoli právě vstřelilo branku! Tak to je hodně tvrdá rána pro domácí, kteří sahali po obratu, ale sami inkasovali potřetí a opět tak musí dotahovat. Marchizza se uvolnil na levé straně, přihrál do malého vápna, kde stál úplně volný FEDERICO DI FRANCESCO, jenž zblízka překonal Strakošu, který se mohl opět jen vyčítavě podívat po spoluhráčích.
    66. Sergej MILINKOVIĆ-SAVIĆ - 2:2
     
    66
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Laziu se přeci jen daří vyrovnat. Po několik neúspěšných pokusech poslal přihrávku vzduchem na úroveň penalty Felipe Anderson a SERGEJ MILINKOVIĆ-SAVIĆ střelou bez přípravy k levé tyči nedal brankáři hostů žádnou šanci.
    14. Ciro IMMOBILE - 1:2
     
    14
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Ale vzápětí se Laziu přeci jen daří snížit. CIRO IMMOBILE využil přesného centru do pokutového území a hlavou usměrnil míč ke vzdálenější tyči, kam Guglielmo Vicario nedosáhl.
    8. Szymon ŻURKOWSKI - 0:2
     
    8
    Empoli právě vstřelilo branku! Tak to je hodně špatný start domácího mužstva. Nedim Bajrami střílel z dobré pozice, jeho pokus ještě stačil Luiz Felipe zastavit, ale míč tečoval pouze k protihráči, tím byl SZYMON ŻURKOWSKI, jenž pravačkou poslal balón do levého dolního rohu brány. Tomas Strakoša se jenom ohlédl a hodně se zlobil na své spoluhráče.
    6. Nedim BAJRAMI - 0:1
     
    6
    Empoli právě vstřelilo branku! NEDIM BAJRAMI poslal pravačkou míč lehce na levou stranu a protože domácí gólman uskočil bokem, neměl šanci nějak zasáhnout.

    Petr Frömel

    Branky: 14. Immobile (S. Milinković-Savić), 66. S. Milinković-Savić (Felipe Anderson), 90+3. S. Milinković-Savić (Zaccagni) – 6. N. Bajrami (pen.), 8. Żurkowski, 75. Di Francesco (Marchizza)

    Karty:   18. Luiz Felipe (LAZ), 52. Pedro (LAZ), 62. Marušić (LAZ), 71. Luis Alberto (LAZ) – 10. Parisi (EMP), 33. Marchizza (EMP), 86. Luperto (EMP), 90+5. Bandinelli (EMP)

    Neproměněná penalta: 87. Immobile (LAZ), brankář Vicario zneškodnil


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 10:3. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:11.
    S. S. Lazio: Strakoša – Marušić, Luiz Felipe, Acerbi (25. Patric), Hysaj (89. Lazzari) – S. Milinković-Savić, Cataldi (59. Lucas Leiva), Luis Alberto – Pedro (59. Zaccagni), Immobile, Felipe Anderson.
    Náhradníci: Reina, Adamonis – Vavro, S. Radu, Lazzari, Patric, Lucas Leiva, Zaccagni, A. Anderson, Bašić, Moro, Muriqi.

    Trenér: M. Sarri.

    Empoli FC: Vicario – Stojanović, Ismajli, Luperto, Parisi (33. Marchizza) – Żurkowski (46. Bandinelli), Ricci (74. Viti), Henderson – N. Bajrami (63. Štulac) – La Mantia (73. Pinamonti), Di Francesco.
    Náhradníci: Ujkani, Furlan – Marchizza, Fiamozzi, Pezzola, Viti, Štulac, Asllani, Bandinelli, Mancuso, Pinamonti.

    Trenér: A. Andreazzoli.

    Rozhodčí: A. Giua – P. Dei Giudici, D. Moro
    bahis siteleri