Havířov – Třebíč 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:4 (kon.) | Jihlava – Vsetín 6:4 (kon.)
Ústí n/L – Sokolov 2:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Slavia 3:1 (kon.) | Kolín – Vrchlabí 5:4 (kon.)
Kadaň – Poruba 2011 0:5 (kont.) | Šumperk – Přerov 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Slovan Ústí nad Labem
2:3 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)
HC Baník Sokolov
Středa 12.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:17:06)
    64:07 František KLEJNA - 2:3
     
    64:07
    Baník právě vstřelil branku!
    A Sokolov rozhoduje dnešní zápas a získává bonusový druhý bod! Patrik Prymula se dostal do přečíslení dva na jednoho a našel na druhé straně FRANTIŠKA KLEJNU, který zakončil naprosto přesně do levého horního rohu 2:3! Asistence: Patrik Prymula.
     
    63:42
    Prymula našel před brankou našel Pohla a ten branku přestřelil! Na druhé straně se dostal do šance Vrdlovec, ale Cichoň ho vychytal.
     
    62:53
    Pohl zavezl puk do pásma a předal na Jiskru. Ke střele se nakonec dostal Šmerha, jenže minul a oba týmy mohou vystřídat.
     
    62:11
    Brož ztratil puk a do úniku z pravé strany se dostal Tomi, který si snažil Zajíčka rozhýbat a zakončit mezi betony, ale ústecký brankář si místo pohlídal.
     
    61:06
    Až teď se k puku dostal Sokolov a drží puk v útočném pásmu. Prymula předal do mezikruží na Klejnu a Zajíček musel vytasit svoji lapačku.
     
    60:36
    Slovan drží puk na svých holích, ale zatím jen u své branky. Sokolov dobře brání střední pásmo.
     
    60:01
    Vrdlovec vyhrál buly a prodloužení tři na tři začíná.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:45
    Posledních deset vteřin je opatrných a máme tu konec.
     
    58:57
    Slovan je v pásmu a chce rozhodnout v základní době. Trávníček spadl za brankou a ústecký stadion si vyžaduje vyloučení, ale rozhodčí zůstává klidný.
     
    58:38
    Slovan kombinuje v pásmu. Milfait nahodil na Cichoně a ten vyrazil do ochranné sítě.
     
    56:40
    Ondřej Bláha si obhodil parádně Pohla a mohl jít sám na branku, jenže sokolovští se dobře vrátili a ústeckého hráče o puk obrali.
     
    55:50
    David Tůma zavezl puk do pásma, ale ihned o něj přišel. Sokolov jde do útoku a bojuje o puk v rohu. Nakonec ho vybojoval, ale střelu Haška zblokoval Vacík a kotouč se odrazil do středního pásma.
     
    54:39
    Štěpán Bláha se hned po puštění z trestné lavice pustil do útočné akce a kdyby mu puk jeden z hostujících nevypíchl, tak by Slovan jel dva na jednoho. Od modré vypálil Drtina, ale Cichoň vyráží betonem.
     
    54:20
    Domácí v plném počtu.
     
    53:52
    Přibyl vypálil hned po buly zápěstím z levého kruhu, jenže Zajíček teď Slovan drží a puk schoval do lapačky. Slovan vyhrál následní buly a vyhazuje.
    Marken.cz

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 11. D. Tůma (Trávníček, Urban), 22. Š. Havránek (J. Drtina) – 27. Hašek (D. Zeman, T. Jandus), 29. Šmerha (A. Rulík, A. Beran), 65. Klejna (Prymula)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Zajíček (Hamalčík) – J. Drtina, Š. Havránek, Vladimír Brož (A), Vacík, Trefný – Milfait, Vrdlovec (A), Štěpán Bláha – Trávníček (C), Urban, D. Tůma – M. Tůma, Grim, Ondřej Bláha – Bernat, Severa, Berčík.
    Trenér: Jiří Merta

    HC Baník Sokolov: Cichoň (A. Beran) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, D. Zeman, Vodička, A. Rulík, Seemann – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Šmerha, Jiskra, V. Bílek – Prymula, Kverka (A), D. Přibyl – Vracovský, Hašek, T. Jandus.
    Trenér: Martin Štrba

    Rozhodčí: Miroslav Petružálek, Michal Kostourek – Ondřej Kokrment, Václav Juránek
    thejrc.org