Carolina – NY Rangers 6:3 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Detroit – Dallas 4:5 (po pr.)
NY Islanders – Arizona 4:0 (kon.) | Chicago – Minnesota 1:5 (kon.) | Vancouver – Florida 1:2 (1:2 po s.n.)
Anaheim – Tampa 5:1 (kon.) | Seattle – St. Louis 0:5 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 6:3 (kon.)
Boston – Winnipeg 3:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
6:3 (2:0, 3:1, 1:2)
New York Rangers
Sobota 22.01.2022, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:27 Anthony DEANGELO - 6:3
     
    57:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovku domácí využívají a tady je zřejmě definitivně hotovo! Trocheck zpoza brány posunul na Aha, jenž vybídl na modré čáře ANTHONYHO DEANGELA. Střelu zadáka Hurricanes brilantně zastínil Staal, takže Georgijev toho mnoho neviděl. Kotouč mu mezitím zaplul do sítě. 6:3. Asistence: Sebastian Aho a Vincent Trocheck.
     
    56:56
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Alexis Lafreniere – 2 min., sekání).
     
    51:09
    Jesperi Kotkaniemi ujel společně s Jarvisem do přečíslení dva na jednoho. Prvně jmenovaný hledal spoluhráče, ale po obětavém zákroku obránce přihrávka na hůl Jarvise nedošla.
     
    50:25
    Teď to po nenápadné střele za Andersenem cinklo. Chybělo málo k tomu, aby hosté snížili na rozdíl jediného gólu.
    46:23 Greg MCKEGG - 5:3
     
    46:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Během chvíle už je to jen o dvě branky! Obrana Caroliny si situaci na brankovišti vůbec nepokryla. K'Andre Miller posunul na levou stranu Reavesovi, jehož přihrávku u zadní tyče doklepával GREG MCKEGG. Domácí střídačka reaguje oddechovým časem. 5:3. Asistence: Ryan Reaves a K'Andre Miller.
    45:09 Chris KREIDER - 5:2
     
    45:09
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté se prosazují i podruhé v utkání v přesilovce! Adam Fox si připsal další asistenci, jeho ránu si totiž stáhl CHRIS KREIDER, který si na brankovišti dokonale poradil. Puk zametl vedle Andersenovy lapačky do sítě. 5:2. Asistence: Adam Fox a Mika Zibanejad.
     
    44:56
    Při velkém závaru Strome, Kreider ani Panarin nedokázali dostat kotouč za ležícího Andersena.
     
    44:36
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Seth Jarvis – 2 min., hákování).
     
    Střely na branku po 2. třetině: 27 – 14
    39:32 Nino NIEDERREITER - 5:1
     
    39:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    Rozhodnuto o majiteli dvou bodů je pravděpodobně už před koncem druhé třetiny! Pátý gól Caroliny střílí NINO NIEDERREITER, jenž si nabruslil před bránu na přihrávku Andreje Svečnikova. Švýcar následně procedil touš mezi betony Georgijeva. 5:1. Asistence: Andrej Svečnikov a Ian Cole.
     
    36:18
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Ian Cole – 2 min., hákování).
    34:46 Sebastian AHO - 4:1
     
    34:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Ze čtvrté branky Caroliny se raduje nejproduktivnější hráč domácích SEBASTIAN AHO! Hned po vhazování se k puku dostal Teuvo Teräväinen, proti kterému ještě Georgijev zasáhl. Následně však Hunt nevyhodil puk a důraz Aha slavil úspěch. Fin doslova protlačil kotouč za brankovou čáru. 4:1. Bez asistence.
     
    27:23
    Tentokrát se na levém křídle uvolnil Strome. Jednalo se o přečíslení dvou na jednoho, které ale nebylo dotaženo do úspěšného konce, poněvadž puk zamířil pár centimetrů vedle zadní tyče.
    26:35 Mika ZIBANEJAD - 3:1
     
    26:35
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přesilovka hostů byla využita poměrně rychle! Chris Kreider přihrál k modré čáře Panarinovi, jenž okamžitě našel mezi kruhy MIKU ZIBANEJADA. Švédský útočník vypálil z prvního doteku do horních pater brány. 3:1. Asistence: Artěmij Panarin a Chris Kreider.
     
    26:29
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Jesperi Kotkaniemi – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Barclay Goodrow – 2 min., hrubost).
     
    26:23
    Nahození Aha od modré čáry tečoval Stepan jen a pouze do tyče. Alexandar Georgijev měl velké štěstí, že neinkasoval počtvrté.
    23:33 Jesper FAST - 3:0
     
    23:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Situaci po vhazování sehráli domácí výborně. Kotouč přes JESPERA FASTA putoval na hůl DeAngela, který prvně jmenovanému vrátil mezi kruhy. Fast se do kotouče opřel střelou mezi tělo a vyrážečku, zapsal svou devátou trefu v ročníku. 3:0. Asistence: Anthony DeAngelo a Steven Lorentz.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 11 – 4
    17:21 Seth JARVIS - 2:0
     
    17:21
    Carolina právě vstřelila branku!
    Vedení domácího celku je už dvoubrankové! Sebastian Aho využil zaváhání Foxe, který rukavicí neodehrál puk. Pak vzniklo přečíslení dvou na jednoho, přičemž finský útočník vybídl před prázdnou klecí zakončujícího SETHA JARVISE. 2:0. Asistence: Sebastian Aho a Teuvo Teräväinen.
     
    14:02
    Záhy se jeden z domácích hráčů dostal do samostatného úniku, ten ale blafákem do bekhendu nedotáhl.
    13:13 Vincent TROCHECK - 1:0
     
    13:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přece jen ale domácí svou první početní výhodu využívají! Anthony DeAngelo dostal touš proti hokejce a okamžitě jej vypálil na bránu. Kousek před Georgijevem puk mezi tři tyče umístil pohotovou tečí VINCENT TROCHECK. 1:0. Asistence: Anthony DeAngelo a Andrej Svečnikov.
     
    11:44
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Jacob Trouba – 2 min., sekání).
     
    09:15
    Nino Niederreiter vyplaval úplně sám před brankovištěm. Pohotově vystřelil co nejrychleji, avšak horní tyč branky Rangers minul o pár desítek centimetrů.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 14. Trocheck (A. DeAngelo, A. Svečnikov), 18. Jarvis (Aho, T. Teräväinen), 24. Fast (A. DeAngelo, Lorentz), 35. Aho, 40. Niederreiter (A. Svečnikov, Cole), 58. A. DeAngelo (Aho, Trocheck) – 27. Zibanejad (Panarin, Kreider), 46. Kreider (A. Fox, Zibanejad), 47. McKegg (Reaves, K'A. Miller)


    Carolina Hurricanes: F. Andersen (LaFontaine) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Brendan Smith, Cole – Jarvis, Aho (A), T. Teräväinen – Niederreiter, Trocheck, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Lorentz – Stepan, Kotkaniemi, Leivo.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    New York Rangers: A. Georgijev (Šesťorkin) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, B. Schneider, Nemeth – Kakko, Zibanejad, Kreider (A) – Lafreniere, R. Strome, Panarin (A) – McKegg, Chytil, Goodrow (A) – Reaves, K. Rooney, Dryden Hunt.
    Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: South, Pochmara – MacPherson, Fournier

    Diváci: 16 118
    bahis siteleri