Kadaň – Slavia 0:5 (kont.)
konec
HC Slavia Praha
5:2 (1:0, 2:2, 2:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 22.01.2022, 12:30 • Zimní stadion Eden • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina A
Partner:
     
    58:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí v rozháraném závěru přidávají ještě pátou branku. PATRIK NĚMEČEK propálil Petříčka z levé strany – 5:2. Asistence: Denis Ciolek a Jakub Havlíček.
     
    42:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Parádní individuální akce MARTINA ŠVECE, který sebral odvahu a projel hned mezi několika soupeři. Následně zvolil střelu na vyrážečku, což byla správná varianta – 4:2. Asistence: Daniel Kříženecký a Danny Chludil.
     
    39:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pozor. Liberec se vrací zpět na dostřel. Trochu nekoncentrovanosti a slávisté podruhé inkasují. Příliš mnoho volného prostoru dostal v mezikruží VASYL SHPILKA, který se trefil přesně pod horní tyč – 3:2. Damian Hrabčák a Samuel Jansa.
     
    38:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    SAMUEL FIALA se uvolnil na pravé straně kluziště a přesnou křižnou ranou překonává poprvé v zápase Vavřenu – 3:1. Asistence: Radek Janata a Daniel Várady.
     
    24:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Druhý samostatný únik již PATRIK NĚMEČEK proměňuje. Alex Kubánek vyslal parádní pas, který sešívaný útočník přesnou ranou do horního rohu branky proměnil ve třetí gól – 3:0. Asistence: Alex Kubánek.
     
    22:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jsou jako opaření a domácí přidávají druhou branku. Liberec propadl ve středním pásmu a v přečíslení dva na jednoho se nemýlil po přesném pasu Nemese DANNY CHLUDIL – 2:0. Asistence: Márton Nemes a Radek Tomas.
     
    17:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krejčího únik ještě zůstal nevyužitý. Následně ale vybojoval puk za brankou Vosmík a jeho pas v předbrankovém prostoru zužitkoval ten samý hráč, tedy MATĚJ KREJČÍ – 1:0. Asistence: Adam Vosmík a Albert Skalský.

    Martin Kamenik

    Branky a nahrávky: 18. Krejčí (Skalský, Vosmík), 23. Chludil (Nemes, Tomas), 25. Němeček (Kubánek), 43. Švec (Kříženecký, Chludil), 59. Němeček (Ciolek, Havlíček) – 39. Fiala (Janata, Várady), 40. Shpilka (Hrabčák, Jansa)


    HC Slavia Praha: Vavřena (Vedral) – Kříženecký, Málek (A), Hubinka, Švec, Kubánek, Ciolek – Nemes, Havlíček, Krejčí, Tichý, Chludil, Filip, Skalský, Tomas (A), Němeček, Vosmík (C)
    Trenér: Ladislav Slížek

    Bílí Tygři Liberec: Petříček (Macourek) – Várady, Král, Průšek, Macháček, Ficenec – Zenker, Kučera, Hrabčák, Fiala (A), Hois (A), Vološín, Shpilka, Jansa, Janata (C), Prokůpek, Hájek
    Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Trnka – Bernard, Kučera

    Diváci: 53
    bahis siteleri