Pardubický kraj – Ústecký kraj 0:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Středočeský kraj 5:1 (kon.) | Královéhradecký kraj – Praha 4:5 (kon.)
Zlínský kraj – Karlovarský kraj 4:2 (kon.) | Olomoucký kraj – Liberecký kraj 0:10 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.)
Ústecký kraj – Kraj Vysočina 3:5 (kon.) | Středočeský kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Praha – Pardubický kraj 4:0 (kon.)
Karlovarský kraj – Plzeňský kraj 3:5 (kon.) | Královéhradecký kraj – Olomoucký kraj 5:3 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 2:2 (kon.)
Kraj Vysočina – Liberecký kraj 1:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
konec
Ústecký kraj
3:5 (0:2, 1:1, 2:2)
Kraj Vysočina
Sobota 22.01.2022, 14:15 • Kalich Arena, Litoměřice • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina A
Partner:
     
    44:50
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Pozdě, ale přece! Ústecký tým se ještě vzchopil po vhazování a definitivně ukončil podobu skóre gólem PATRIKA HENDRYCHA. Asistence: Barnabáš Novák.
     
    44:44
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Ústecký tým se loučí na turnaji druhou vstřelenou brankou v tomto utkání! Na levém kruhu se opřel do kotouče VÁCLAV RAICHL, který ho poslal na vzdálenější tyč. Následně branku potvrdil i videorozhodčí. Asistence: Vojtěch Čihař.
     
    34:40
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Realizace trestného střílení se chopil OLIVER FINK, který ve svém samostatném nájezdu vyzrál na Skleničku povedeným blafákem.
     
    32:29
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Neskutečná paráda z hole VÍTA MACKA! Útočník Vysočiny se napřáhl na modré čáře a přímou střelou poslal kotouč k pravé tyči branky Marka Skleničky. Asistence: Adam Suchan a Šimon Katolický.
     
    23:44
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Ústecký tým využívá přesilovku a vrací se na dostřel dvou branek! Z levé hranice brankoviště doklepl kotouč k tyči MAREK MALCOVSKÝ. Asistence: Vojtěch Čihař a Jakub Winkelhöfer.
     
    21:58
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Této akce ale využila Vysočina a ve formě brejku se dostala až ke Skleničkovi, jehož přesnou ranou zaskočil LUKÁŠ KACHLÍŘ. Asistence: Vít Macek.
     
    09:50
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Vysočina navyšuje své vedení! Odraženého kotouče od betonů Marka Skleničky si všiml TOMÁŠ PŘIBYL, který ho z první poslal k pravé tyči ústecké svatyně. Asistence: Denis Kraučuk.
     
    04:22
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Do vedení jde ale Vysočina! Před brankovištěm se zjevil JOSEF HOLEJŠOVSKÝ, který vyšším zakončením poslal puk k pravé tyči ústecké branky. Asistence: Šimon Katolický

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 24. Malcovský (Čihař, Winkelhöfer), 45. Raichl (Čihař), 45. Hendrych (Novák) – 5. Holejšovský (Katolický), 10. Přibyl (Kraučuk), 22. Kachlíř (Macek), 33. Macek (Suchan, Katolický), 35. Fink (TS)


    Ústecký kraj: Sklenička (Trejbal) – Hynek, Havlík, Pokorný, Winkelhöfer, Malcovský – Koky (C), Vaněk, Döring, Bednařík, Nastoupil, Čermák, Hendrych, Čihař (A), Raichl (A), Novák, Dostál, Peroutka.
    Trenér: Viktor Lukeš

    Kraj Vysočina: Štěbeták (Novák) – Mrtka (A), Tomica (C), Podroužek, Kachlíř, Vaněček, Zmrhal, Koudela – Chvátal, Fink, Linhart, Macek (A), Suchan, Kraučuk, Teml, Přibyl, Katolický, Holejšovský.
    Trenér: Jakub Venc

    Rozhodčí: Cabák – Janíček M., Janíček J.
    bahis siteleri