Třinec – Mladá Boleslav 7:3 (kon.) | K. Vary – Olomouc 4:3 (po pr.) | Motor ČB – Mountfield HK 3:2 (2:1 po s.n.)
Sparta – Kladno 2:3 (kon.) | Pardubice – Zlín 4:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:3 (2:2, 3:0, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 23.01.2022, 15:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:03 Martin RŮŽIČKA - 7:3
     
    56:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sedmá branka Ocelářů, střelcem je MARTIN RŮŽIČKA a historická tabulka produktivity třineckého týmu má nového vedoucího muže! MARTIN RŮŽIČKA využil perfektní přihrávky Marka Daňa a pálil do odkryté branky, svým 568. kanadským bodem v barvách Třince se bodově dorovnal Richardu Královi, díky vyššímu počtu vstřelených branek jej ale na čele pořadí vystřídal! Asistence: Marko Daňo, Petr Vrána.
    48:25 Erik HRŇA - 6:3
     
    48:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čtrnáct vteřin stačilo Ocelářům k využití přesilové hry a navrácení se do tříbrankového náskoku. Kotouč putoval skrz pásmo po ose Martin Růžička – Milan Doudera – ERIK HRŇA, poslední jmenovaný pak z první propálil brankáře Růžičku mezi jeho betony! Asistence: Milan Doudera, Martin Růžička.
    40:52 Ondřej NAJMAN - 5:3
     
    40:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pouhých šestnáct vteřin stačilo Bruslařům k potrestání faulu Martina Růžičky. Pavel Kousal poslal křížný pas na ONDŘEJE NAJMANA, který kolem bránícího Kundrátka poslal kotouč do horního růžku třinecké branky! Marek Mazanec nic neviděl. Asistence: Pavel Kousal, pavel Pýcha.
    38:12 Andrej NESTRAŠIL - 5:2
     
    38:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři nakonec početní výhodu využívají a jdou do tříbrankového trháku! Marko Daňo s velkými problémy zavezl kotouč do útočné třetiny, na modré jej předal Tomáši Kundrátkovi, jehož bombu od modré Růžička vyrazil pouze k volnému ANDREJI NESTRAŠILOVI, který měl jednoduchou práci v podobě doklepnutí puku do odkryté branky! Asistence: Tomáš Kundrátek, Marko Daňo.
    27:10 Tomáš KUNDRÁTEK - 4:2
     
    27:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přidávají čtvrtou branku a odskakují do dvoubrankového vedení! TOMÁŠ KUNDRÁTEK se rozjel za vlastní brankou, v útočném pásmu si vyměnil puk s Aronem Chmielewskim a z bezprostřední blízkosti pak nadvakrát procedil kotouč za ležícího brankáře Růžičku! Asistence: Aron Chmielewski.
    24:21 Michal KOVAŘČÍK - 3:2
     
    24:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlá a jednoduchá akce skrz celé kluziště, Oceláři jdou poprvé v utkání do vedení! Po krásné průnikové přihrávce z vlastního pásma se do útočné třetiny natlačil MICHAL KOVAŘČÍK, který za útočnou modrou přenechal kotouč svému bratrovi Ondřejovi. Ten pak poslal nadýchaný centr zpět na svého mladšího bratra, MICHAL KOVAŘČÍK pak jednoduše tečoval puk mimo Růžičkův dosah! Asistence: Ondřej Kovařčík.
    13:32 Andrej NESTRAŠIL - 2:2
     
    13:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Téměř celé dvě minuty drželi Oceláři kotouč v útočném pásmu, domácí se nakonec radují z vyrovnávající branky! Ránu Martina Marinčina od modré ještě dokázal Růžička vytěsnit, kombinace domácích ale pokračovala a po Kundrátkově pobídce se z pravého kruhu pro vhazování krásně do horního růžku trefil ANDREJ NESTRAŠIL! Asistence: Tomáš Kundrátek.
    10:50 Erik HRŇA - 1:2
     
    10:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesilovka trvala přesně jedenáct vteřin, než se Oceláři prosadili a snížili své manko na jedinou branku! Martin Růžička u hrazení přenechal kotouč Tomáši Marcinkovi, ten rychlým pasem přenesl hru na druhou stranu kluziště, kde byl zcela osamocen ERIK HRŇA! Třinecký útočník skóruje odrazem o jednoho z bránících hráčů! Asistence: Tomáš Marcinko, Martin Růžička.
    06:08 Oscar FLYNN - 0:2
     
    06:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Třinečtí pokračují v nepřesvědčivém výkonu a hosté odskakují do dvoubrankového vedení" Chybu bránícího Adámka za vlastní brankou dokázali hosté potrestat, když OSCAR FLYNN na brankovišti tečoval mimo Mazancův dosah střelu Pavla Kousala. Asistence: Pavel Kousal.
    02:57 David ŠŤASTNÝ - 0:1
     
    02:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Sto dvacet dva minut a padesát sedm vteřin trvala v letošní sezoně neprůstřelnost Marka Mazance v soubojích s Mladou Boleslaví, tato statistika je nyní již minulostí! Hosté velmi rychle zužitkovali početní výhody, když DAVID ŠŤASTNÝ vypálil z kruhu pro vhazování přesně mezi Mazancovy betony! Asistence: Martin Ševc.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 11. Hrňa (Marcinko, Martin Růžička), 14. A. Nestrašil (Kundrátek), 25. M. Kovařčík (O. Kovařčík), 28. Kundrátek (Chmielewski), 39. A. Nestrašil (Kundrátek, Daňo), 49. Hrňa (M. Doudera, Martin Růžička), 57. Martin Růžička (Daňo, P. Vrána) – 3. D. Šťastný (Ševc), 7. O. Flynn (P. Kousal), 41. O. Najman (P. Kousal, Pavel Pýcha)


    HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec (Kacetl) – M. Doudera, Marinčin, D. Musil, Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek – Daňo, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Chmielewski, Marcinko, Hrňa – Hrehorčák, Miloš Roman, Dravecký (A) – Kofroň.
    Trenér: Václav Varaďa

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Pavel Pýcha, Ševc (C), D. Moravec, Pláněk (A), Bernad, T. Hanousek, Fillman – Lunter, Adam Raška I, D. Šťastný – Pospíšil, Kotala, Kelemen – O. Flynn, O. Najman, P. Kousal – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský (A).
    Trenér: Radim Rulík

    Rozhodčí: Pražák, Kubičík – Gebauer, Zíka
    bahis siteleri