New Jersey – Carolina 7:4 (kon.) | NY Rangers – Arizona 7:3 (kon.) | NY Islanders – Toronto 1:3 (kon.)
Colorado – Montreal 3:2 (po pr.) | Washington – Ottawa 3:2 (po pr.) | Nashville – Detroit 4:1 (kon.)
Minnesota – Chicago 4:3 (po pr.) | Edmonton – Calgary 5:3 (kon.) | San Jose – Tampa 1:7 (kon.)
Pittsburgh – Winnipeg 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
New York Islanders
1:3 (1:2, 0:1, 0:0)
Toronto Maple Leafs
Neděle 23.01.2022, 01:10 • UBS Arena, New York • NHL
Partner:
     
    59:41
    Střelu Dobsona od modré čáry Mrázek vyrazil vedle sebe, kde se k puku dostal Pageau, jenže ani ten se svou dorážkou neuspěl.
     
    58:27
    Islanders si berou svůj oddechový čas.
     
    57:54
    Varlamov míří na svou střídačku!
     
    47:55
    Nicméně je tu trest pro Morgana Riellyho (TOR), jenž si odpyká dvě minuty za hákování.
     
    47:55
    Mrázek si připisuje velmi důležitý zákrok! Barzal našel najetého Pelecha, který jel z levé strany na Mrázka a zkoušel střelu do protipohybu, ale český brankář jeho pokus zastavil.
     
    47:01
    Barzal skvěle nahrál na pravou stranu Dobsonovi, který ještě místo střely volil přihrávku před prázdnou bránu na Pageua, jenže toho si pohlídala hostující obrana.
     
    31:47
    Tak nyní to Isles konečně zahráli dobře, když nakonec od modré čáry střílel Salo a jeho střelu Mrázek vyrazil před sebe, kde se k dorážce prodral Parise, ale jeho zakončení český brankář chytil svou lapačkou.
     
    29:55
    Islanders si zahrají svou druhou přesilovou hru, když je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Carl Dahlström.
    29:43 Morgan RIELLY - 1:3
     
    29:43
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nicméně akce Toronta pokračovala dále, když se hosté udrželi na puku a Maple Leafs vyšel další křižný pas, když Nylander našel svým milimetrovým pasem MORGANA RIELLYHO, jenž okamžitou střelou překonal Varlamova. Asistence: William Nylander, Alexander Kerfoot.
     
    24:20
    Domácím se málem podařilo vyrovnat, protože se k bekhendovému zakončení z velké blízkosti dostal Beuvillier, jenž však pouze orazítkoval tyč hostující klece.
    19:59 Pierre ENGVALL - 1:2
     
    19:59
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné co se děje v poslední minutě první třetiny tohoto zápasu, protože si Toronto bere své vedení zpět, a to do sirény zbývalo pouhých 0,4 vteřiny. PIERRE ENGVALL předvedl nádhernou individuální akci, když si z levé strany najel před bránu, kde kličkou překonal obránce a následně poslal puk mezi betony Varlamova.
     
    19:31
    A domácí mohli jít hned do vedení, když se na bránu Toronta hnal Clutterbuck, jehož už naháněl bránící hráč, tak domácí útočník volil rychlou střelu, proti které si Mrázek povyjel a především udržel puk ve své výstroji.
    19:01 Zach PARISE - 1:1
     
    19:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácím hokejistům se na začátku poslední minuty první třetiny podařilo vyrovnat, když Mayfield obloukem nahodil puk až do útočného pásma, kde si skákající kotouč sebral ZACH PARISE, který poté prošel kolem obránce Toronta a překonal Mrázka bekhendovým zakončením nad jeho lapačku. Asistence: Scott Mayfield.
    13:26 Mitchell MARNER - 0:1
     
    13:26
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs se prosazují ve svém oslabení! Rielly zblokoval střelu od modré a kotouč se poté odrazil do středního pásma, kde se k němu dostal MITCH MARNER, jenž ujížděl sám na Varlamova, jehož překonal zakončením mezi jeho betony. Asistence: Morgan Rielly.
     
    Jason Spezza (TOR) je prvním vyloučeným hráčem Toronta v tomto utkání, a tak si Islanders vyzkouší svou přesilovou hru.
     
    11:50
    Lee předvedl parádní individuální akci, když se ze středního pásma dostal po pravé straně až do bekhendového zakončení, které nakonec musel Mrázek vytáhnout svým ramenem.
     
    04:10
    Maple Leafs si však zahrají další početní výhodu, protože dvě minuty za sekání dostává Anthony Beauvillier (NYI).
     
    01:45
    Toronto si velmi rychle zahraje první přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za podrážení vyloučen Brock Nelson (NYI).
     
    00:27
    Toronto šlo hned do útoku, kde si hostující hokejisté vypracovali velmi rychle první gólovou šanci, když Rielly obdržel přihrávku do levého kruhu, ale proti jeho střele si Varlamov velmi dobře povyjel a díky tomu zneškodnil střelu hostujícího obránce.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 20. Parise (Mayfield) – 14. Marner (Rielly), 20. Engvall, 30. Rielly (W. Nylander, Kerfoot)


    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Chára, Dobson, Pelech, Mayfield, Salo, Greene – A. Lee (C), Barzal, Czarnik – Beauvillier, Nelson, Bailey (A) – Parise, Pageau, Bellows – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).
    Trenér: Barry Trotz

    Toronto Maple Leafs: P. Mrázek (J. Campbell) – Rielly (A), Brodie, R. Sandin, Liljegren, Dermott, C. Dahlström – Bunting, Matthews, Marner (A) – Kerfoot, Tavares (C), W. Nylander – I. Michejev, Kämpf, Engvall – Simmonds, Spezza, Joey Anderson.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Rozhodčí: L´Ecuyer, MacDougall – Daisy, Deschamps

    Diváci: 17 255
    bahis siteleri