Technika Brno – Přerov 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kobra 3:2 (kon.) | Warriors Brno – HK MD Šumperk 2:6 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Ústí n/L 4:3 (po pr.)
konec
HCM Warriors Brno
2:6 (1:3, 0:3, 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Neděle 23.01.2022, 14:55 • Hokejová hala Úvoz • Liga juniorů • 32. kolo
Partner:
     
    54:35
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Domácí upravují skóre na 2:6. V dvojnásobné přesilové hře se trefil od modré čáry RICHARD ORSECH. Ryšavý přes množství zad hráčů před sebou vůbec nic neviděl a na střelu domácího beka nereagoval. Asistence: Jan Toman a Marek Kelbl,
     
    35:18
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Mladí Draci si s tím, že jsou opět v oslabení vůbec nelámou hlavu a nyní poprvé překonali Horáka a navýšili své vedení na 6:1. O to se z přečíslení postaral nekompromisní MARTIN PÁNEK, jehož ránu by zneškodnil jen málokterý maskovaný muž. Asistence: Filip Tomiczek a Matěj Blaháček.
     
    30:55
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Velký podíl na páté brance Mladých Draků má Polách, který našel na vrcholu levého kruhu stojícího JAKUBA HORKÉHO, jenž byl připraven zakončit. To se mu i podařilo, svou dělovkou prostřelil Vystavěla a vyhnal jej touto trefou z klece. Šumperk vede 5:1. Asistence: Adam Polách.
     
    23:52
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Domácí hosty drželi mimo pásmo, poté se ale hosté vydali se zámyslem přímého tahu na branku do pásma a přineslo to své ovoce. MAREK NETOLICKÝ se dostal do výborné střelecké pozice, do středu hranice brankoviště, odkud nekompromisně překonal Vystavěla. Mladí Draci využitím této početní výhody zvyšují svůj náskok o tři branky. Asistence: Josef Haas a Filip Tomiczek.
     
    18:52
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Skvělý závěr první třetiny pro Šumperk. Mladí Draci odskakují soupeři na rozdíl dvou branek. O tento náskok hostů se postaral svou trefou kapitán hostů FILIP CEKR. Asistence: Kristián Šucha.
     
    16:22
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Domácí vydržela radost ze srovnávací branky jen něco málo přes minuty. Šumperk se opět ujímá vedení. Na ledě si vytvořil prostor TOMÁŠ KAVAN, jenž si popojel od pravého kruhu blíže k Vystavělovi, které prostřelil mezi nohama. Asistence: Marek Netolický.
     
    15:13
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Domácí ke konci třetiny srovnávají krok. RENÉ MAREK se pokoušel najít skulinku u levé tyče Ryšavého, kterou na druhý pokus našel. Stav je srovnán a na Úvoze se začíná od znova. Asistence: Václav Rašovský.
     
    01:58
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Mladí Draci jdou po své aktivním úvodním náporu do vedení. Po rychlém vstupu do pásma v podání první lajny se povedlo po samostatné akci zakončit ADAMU POLÁCHOVI. Asistence: Bez aistence.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 16. Marek (Rašovský), 55. Orsech (Toman, Kelbl) – 2. Polách, 17. Kavan (Netolický), 19. Cekr (Šucha), 24. Netolický (Haas, Tomiczek), 31. Horký (Polách), 36. Pánek (Tomiczek, Blaháček)


    HCM Warriors Brno: Vystavěl (Horák) – Vacek, Mlčoch, Kala, Orsech (A), Milotinský, Brokeš – Láryš, Stárek, Marek, Toman, Staněk Kelbl (A), Marčík, Rašovský (C). Heinrich.
    Trenér: Jaromír Korotvička

    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Bielecký) – Minařík, Koutecký, Blaháček, Cekr (C), Netolický, Křivohlávek, Plhal (A) – Šotkovský, Polách (A), Haas, Kavan, Šucha, Tomiczek, Pánek, Horký.
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Schnel – Polesný, Smetková
    bahis siteleri