Poruba 2011 – Litoměřice 1:4 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 5:2 (kon.) | Kolín – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Šumperk – Prostějov 4:3 (2:1 po s.n.) | Kadaň – Sokolov 0:5 (kont.) | Vsetín – Slavia 5:2 (kon.)
Přerov – Vrchlabí 1:2 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Třebíč 0:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
HC Slavia Praha
Sobota 29.01.2022, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:53 Roman PŮČEK - 5:2
     
    58:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že Vsetín do dnes zvládne. ROMAN PŮČEK se v koncovce do prázdné branky rozhlédl po třetině, kde viděl přijíždějícího Vlacha. Nakonec ale vzal situaci na sebe a navýšil na stav 5:2. Asistence: Vít Jonák a Roman Vlach.
    56:08 Luboš ROB - 4:2
     
    56:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    To byla nádherná branka. Nejproduktivnější hráč domácích, LUBOŠ ROB poslal Vsetín do dvoubrankového vedení. Rob se prosadil z téměř nulového úhlu, skoro z brankové čáry. To je ztížení situace pro hosty a uklidnění pro Vsacany. Asistence: Vít Jonák a Lubomír Štach.
    49:10 Roman PŮČEK - 3:2
     
    49:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. ROMAN PŮČEK hrozil v této třetině brankovými šancemi několikrát. Nyní se jeho střela ujala. Půček pálil po Vlachově nahrávce z levého kruhu. Dobře mířená dělovka vsetínské mladíka nedala hostujícímu gólmanovi jedinou šanci. Asistence: Roman Vlach a Šimon Jenáček.
    27:34 Vít JONÁK - 2:2
     
    27:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je opět vyrovnáno. Hostům radost z vedení dlouho nevydržela, protože zaúřadovala domácí dvojice. Pšurný poslal kotouč z pravého kruhu do středu kluziště, kde si najížděl VÍT JONÁK, jenž vystřelil. Kotouč se odrazil od Michajlova, který měl tuto ránu pod kontrolou, ale letěl pouze nad jeho hlavu a následně padáček zaplul za hostujícího gólmana do branky. Asistence: Roman Pšurný.
    27:01 Daniil PETROV - 1:2
     
    27:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení. Málek dokázal zlikvidoval první střelu, která na něj byla vyslána, poté už si ale nedokázal poradit s přesnou dorážkou DANIILA PETROVA. Petrov si na brankovišti poradil s domácím gólmanem trefou bekhendem, která mířila do pravé části branky. Asistence: Jiří Doležal a Radek Havel.
    18:08 Radek HAVEL - 1:1
     
    18:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Málek nyní zůstal zaskočen a RADEK HAVEL ke konci první části hry srovnává stav zápasu. Střelec branky prošel do pásma po pravém mantinelu, odkud bekhendem nahodil na domácí klec. Brankáře Vsetína na střelu vůbec nereagoval, vypadalo to, jakoby si ani nevšiml, že na něj Havel střílel. Puk zmerčil až za svými zády. Asistence: Bez asistence.
    06:25 Radim KUCHARCZYK - 1:0
     
    06:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí předvedli rychlý přechod do pásma. Akce začala ve středním pásmu, následně se puk od Hořanského dostal na kruh k RADIMOVI KUCHARCZYKOVI. Kucharczyk přijal nabídku do dobré střelecké pozice od svého kolegy a následně poslal puk do rohu Michajlovovy branky. Domácí otevírají skóre dnešního zápasu. Asistence: Adam Hořanský a Ondřej Smetana.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 7. Kucharczyk (Hořanský, Smetana), 28. Jonák (Pšurný), 50. R. Půček (R. Vlach, Š. Jenáček), 57. Rob (Jonák, Štach), 59. R. Půček (Jonák, R. Vlach) – 19. R. Havel, 28. D. Petrov (J. Doležal, R. Havel)


    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (Gába) – Jerofejevs, Ondračka, Smetana, Štach (A), Hryciow, J. Říha, Š. Jenáček – Jonák (C), Pšurný, Rob – Berger, R. Vlach, A. Zeman – D. Březina, Venkrbec, Pitule – Hořanský, Kucharczyk (A), R. Půček.
    Trenér: Roman Stantien

    HC Slavia Praha: M. Michajlov (M. Holík) – Barák, Veber, Hejda, Mikuláš Hovorka, T. Duda, R. Havel, Zelingr – Poletín, Žejdl, Vlček – P. Machač, T. Knotek, Kružík – Kern, J. Doležal, D. Petrov – Šteiner, T. Pšenička, Jaroslav Brož.
    Trenér: Jiří Veber

    Rozhodčí: Koziol, Ondráček – Hanzlík, Kráľ

    Diváci: 1000
    bahis siteleri