Pittsburgh – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Minnesota 2:3 (kon.) | Chicago – Colorado 4:6 (kon.)
Dallas – Washington 0:5 (kon.) | Arizona – Boston 1:2 (kon.) | Ottawa – Anaheim 1:2 (kon.)
Philadelphia – Los Angeles 4:3 (po pr.) | St. Louis – Winnipeg 1:4 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
Winnipeg Jets
Sobota 29.01.2022, 21:15 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:25 Paul STASTNY - 1:4
     
    57:25
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Zdálo se, že Ryan O'Reilly byl faulován Duboisem, ale rozhodčí ruku nezvedli. Posléze vyhodil puk Neal Pionk. Od zadního mantinelu se kotouč odrazil příhodně k PAULU STASTNÉMU, který jej dorazil do sítě. 1:4. Asistence: Neal Pionk.
    32:35 Nate SCHMIDT - 1:3
     
    32:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Svou první přesilovku v utkání sehrál Winnipeg skvěle a navíc ji poměrně rychle využil. Mark Scheifele posunul na modrou čáru spoluhráči, kterým byl NATE SCHMIDT. Bek hostů tvrdě vypálil a jeho pumelice zůstala až v síti. Dobrou práci před brankou odvedl stínující Wheeler. 1:3. Asistence: Mark Scheifele a Kyle Connor.
    27:57 Kyle CONNOR - 1:2
     
    27:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    První lajna hostů předvedla aktivní střídání a nakonec je po zásluze odměněna gólem! Pierre-Luc Dubois získal puk u mantinelu a následně jej předložil KYLU CONNOROVI. Nejproduktivnější hráč Tryskáčů odrazil touš od tyče za brankovou čáru. Pro Connora 24. trefa v sezoně. 1:2. Asistence: Pierre-Luc Dubois.
    14:23 Paul STASTNY - 1:1
     
    14:23
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla velmi kuriózní branka. Zdálo se, že domácí měli puk pod kontrolou, ale poté se srazili Faulk s Kyrouem a PAUL STASTNY mohl zaútočit. Puk se snažil před Stastnym odehrát Husso, ale ten napálil jen nohu Faulka, od které se černá guma odrazila k útočníkovi Jets. Ten poté doprovodil puk do opuštěné klece. 1:1. Bez asistence.
    06:08 Vladimir TARASENKO - 1:0
     
    06:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Přece jen se domácí dostávají po proměněné přesilovce do vedení. Faulk přistrčil puk do strany Schennovi, jehož křížnou pobídku si na levém kruhu našel VLADIMIR TARASENKO. Ruský útočník precizně zamířil k přední tyči. 1:0. Asistence: Brayden Schenn a Justin Faulk.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 7. Tarasenko (B. Schenn, Faulk) – 15. P. Stastny, 28. Connor (Dubois), 33. N. Schmidt (Scheifele, Connor), 58. P. Stastny (Pionk)


    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Parayko, Mikkola, Faulk, Krug, Bortuzzo, M. Scandella – Bučněvič, R. O'Reilly (C), I. Barbašev – Tarasenko (A), R. Thomas, Kyrou – Perron, B. Schenn (A), Saad – Sundqvist, Bozak, K. Kostin.
    Trenér: Craig Berube

    Winnipeg Jets: Comrie (Hellebuyck) – N. Schmidt, Dillon, Pionk, Heinola, Kovacevic, Chisholm – Perfetti, Dubois, Connor – Wheeler (C), Scheifele (A), Copp – Poganski, Lowry (A), P. Stastny – Vesalainen, Toninato, Harkins.
    Trenér: Dave Lowry

    Rozhodčí: Chmielewski, Kozari – McNamara, Marquis

    Diváci: 18 096
    bahis siteleri