Litoměřice – Přerov 2:5 (kon.) | Třebíč – Vsetín 3:0 (kon.) | Havířov – Kolín 3:4 (kon.)
Slavia – Poruba 2011 4:5 (po pr.) | Prostějov – Kadaň 5:0 (kont.) | Ústí n/L – Šumperk 2:1 (po pr.)
Frýdek-M. – Benátky n/J 7:3 (kon.)
konec
AZ Havířov
3:4 (2:1, 0:2, 1:1)
SC Marimex Kolín
Pondělí 31.01.2022, 17:30 • GASCONTROL Aréna Havířov • Chance liga • 43. kolo
Partner:
    57:39 Lukáš PAJER - 3:4
     
    57:39
    Kozlové právě vstřelili branku
    Na modré čáře dostal nabito z hole Matějě Moronga LUKÁŠ PAJER a propálil všechno, co mu stálo v cestě. Rána byla dobře umístěná a Sejpal už nezvládl zasáhnout vyrážečkou. Puk šel totiž přesně k tyči. Asistence: Matěj Morong a Václav Čížek.
    56:07 Adam KŘEMEN - 3:3
     
    56:07
    Havířov právě vstřelil branku!
    Na branku vypálil Jan Hudeček a z dorážky se prosazuje ADAM KŘEMEN. Puk se sotva došoural do klece, ale Tomáš Sajdl už se nestihl přemístit. I když Slezané nesehrávali přesilovku zrovna nejlépe, nakonec jim závěrečná kombinace přinesla gól. Už se ovšem hrálo pět na čtyři, takže výhoda končí. Asistence: Jan Hudeček a Gvido Jansons.
    33:02 Jan VESELÝ - 2:3
     
    33:02
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Je tu obrat v zápase, hosté totiž zvládli poté, co spíše bránili, rychle zaútočit. Zdeněk Král poslal krásnou nabídku před brankoviště a JAN VESELÝ ji dokázal tečovat přesně mezi betony. Martin Sejpal nemohl na rychlou změnu vůbec reagovat a kapituluje potřetí v utkání. Asistence: Zdeněk Král a René Piegl.
    27:35 Matěj MORONG - 2:2
     
    27:35
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hostům se daří podruhé v utkání vyrovnat, nejprve MATĚJ MORONG sice pálil do Tomáše Pastora, ale puk se k němu zpátky odrazil a mohl tak zamířit nad beton brankáře. Martin Sejpal se natahoval marně, kotouč totiž zapadnul přesně k tyči. Skóre má nyní hodnotu 2:2. Asistence: Vojtěch Síla.
    09:10 Jurij ŽOLOBOV - 2:1
     
    09:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    Vypadá to na přestřelku. Z pozice pravého kruhu pro vhazování se prosadil JURIJ ŽOLOBOV a domácí využívají přesilovou hru. Znovu se tak AZ dostává do vedení. Hosté si o branku dlouho koledovali, protože v podstatě nebyli schopní opustit obranné pásmo. Potrestala je nádherná střela do horní části branky. Asistence: Gvido Jansons a Jan Maruna.
    07:28 Jan VESELÝ - 1:1
     
    07:28
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Nahození Václava Jankovského do brankoviště neudržel ve výstroji Martin Sejpal, nepomohli mu obránci a JAN VESELÝ měl tak poměrně snadnou práci s dorážkou. Trvalo, než Sejpal našel kotouč za svými zády, pak už bylo pozdě. Hosté dokázali srovnat krok. Asistence: Václav Jankovský a David Šafránek.
    02:05 Jan HUDEČEK - 1:0
     
    02:05
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí unikli v oslabení do přečíslení dva na brankáře, to byla obrovská chyba v podání Kolína. Atak skvěle vyřešil Jakub Doktor a JAN HUDEČEK, brankář Tomáš Sajdl nemohl na rychlou výměnu puků mezi těmito dvěma hráči reagovat a poprvé v utkání kapituluje. Outsider jde do vedení, navíc dává teprve druhý gól v sezoně v oslabení. Asistence: Jakub Doktor.
    Marken.cz

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 3. Hudeček (J. Doktor), 10. J. Žolobov (G. Jansons, Maruna), 57. Křemen (Hudeček, G. Jansons) – 8. Jan Veselý (Jankovský, David Šafránek), 28. Morong (Síla), 34. Jan Veselý (Z. Král, Piegl), 58. Pajer (Morong, V. Čížek)


    AZ Havířov: Sejpal (Štipčák) – G. Jansons, E. H. Jansons, T. Pastor, Chroboček, Mrowiec, M. Hlaváč, F. Kočí – Křemen, Hudeček (A), J. Doktor – J. Žolobov, Pechanec, L. Bednář – Tjurin, Maruna (C), Matiaško – D. Pastor, Damašek, Hotěk.
    Trenér: Tomáš Potěšil

    SC Marimex Kolín: Sajdl (G. Kuzněcov) – Kukla, Piegl, Niko, Pinkas, V. Čížek (C), Zorko, Váchal – Jan Veselý (A), David Šafránek, Jankovský – Z. Král (A), Štohanzl, Pajer – Matyáš Svoboda, Matějček, Zumr – Ouřada, Morong, Síla.
    Trenér: Petr Martínek

    Rozhodčí: Skopal, Šudoma – Měkýš, Otáhal

    Diváci: 394
    bahis siteleri